• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Zapamatujte si tohle panove .. na kazdeho Bosse Dark a Demon Soulu je nejakej Gimmick :] neni dobry napad vzdy vsechno hadbuttchargnout

EZEE: Ten prvni [ way of white ]snizuje frekvenci invadu o 50 nebo 100% ale porad muzes byt invadovan.
    JOPS
    JOPS --- ---
    EZEE: jo, zkurvenej boss.... Dukes Archive mi tolik nevadi, ale ten Boss jo, kdyz znas cestu pres ten led, tak je to v pohode. Ale kdyby mi to typci neukazali, tak tam jsem asi jeste ted zaseklej :)

EZEE: a na to aby jsi s Havlem brneni mohl skakat jak lanka, potrebujes spis STRENGHT ne ? cim vic uneses, tim lip skaces ne ?
    EZEE
    EZEE --- ---
    JOPS: nic nespoilujes, ja jen preventivne, abychom nekomu neco nepokazili :) Teda ano, kecam, AL ne SF. SF jsem rychle prosel s tim ze se tam vratim. Me ted dava na prdel Dukes Archives a pak ta Crystal Cavern, tam jsem skoncil
    JOPS
    JOPS --- ---
    EZEE: invadery neresim... kdyz se s nejakym potkam, tak z 10ti pripadu 9x chcipnu :))))

ale ja jsem ve Warrior of Sunlight vetsinou :) ale jsem devka prodejna, protoze v Covenantech je spousta skvelych veci/zbrani :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    EZEE: sry, spoily se budu snazit vynechat, ale to neni tak spoil, dokud ho nevidi, tak nevedi o cem mluvim :)))))

tlustej a hubenej jsou v Anor Londo ne ?

Sens Fortress je masakr. Tam si zacatecnici vylamou paradne zuby :) A kdyz pak clovek chce zabit Titanite Demony, to je stress potom... tam jsem mel chut rozkousat joypad :)
    EZEE
    EZEE --- ---
    v jakym jste byli covenantu kdyz jste se pripojovali? ja uz nevim v jakym jsem, ale nejakej prave zabranuje invadovat mam dojem ne?
    EZEE
    EZEE --- ---
    JOPS: jj nechaval jsem si nejakyho phantoma privolat v Sens Fortess jak je tam ten hubenej a tlustej :)

a bacha na spoily :P
    JOPS: Taurus se da shodit z toho opevneni, to je taky sranda :) Hodne davam do endurance abych mel Havla a mohl skakat jak lanka :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    EZEE: a hral jsi aspon MP ?
    JOPS
    JOPS --- ---
    EZEE: jako zacatky a Taurus Demon je peklo. Ale ono to je fakt o tom brneni.... Ja ho porad nemohl udelat, vzal jsem si "poradne" brneni a bylo to v pohode, ja ty kotouly neumim nacasovat :))

a kdyz jsem hru zacinal, tak uplne nejvetsi stres byl z rytire v Undead Burg. Ja kdyz za nim naklusal se sekerkou, seknul a pak jsem prchal a to zjisteni, kdyz ta svina bezela za mnou :)) aaaa, desnej stres :)
    EZEE
    EZEE --- ---
    Ten MP bych pak zkusil :)
    EZEE
    EZEE --- ---
    JOPS: Kdyz jsem to hral jeste na Xku tak tam jsem byl posranej i z Taurus Demona :) Pak na PS3 uz jak po masle. Gaping Dragon byl easy
    JOPS
    JOPS --- ---
    i kdyz jsem si myslel, ze nektere bosse sam nikdy nemuzu dat (Gaping Dragon, Four Kings), tak se to omylem povede :)))

EZEE: Skype a trpelivost :) Polozis znacku na zem a doufas, ze ji druhej uvidi (kdyz ji nevidi, tak pomaha quit game a znova se pripojit do hry) :) Takhle jsem s kolegou z prace projel celej Dark Souls az k finalnimu bossovi :) Expy me, expy jemu, proste dokonale (kdyz tam byl nekdo dalsi na vyvolani, tak jsme ho vzali s sebou) :)
    EZEE
    EZEE --- ---
    S tou konektivitou kamaradu to je jak? Je na to nejaky figl?
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOPIK: bez youtube bych to taky nedohral :) Ale je vyhoda, ze temer pokazde se najde nekdo, kdo ti s tim pomuze. Me samotneho by hra nebavila...
    EZEE
    EZEE --- ---
    Ja to jeste nedohral ani jedno
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Obdivuju Vás s těma overkillama, já to doslova protrpěl - dohrál jsem to nějak do konce, to zas jo, ale měl jsem co dělat, navíc jsem neprozřetelně párkrát kouknul i do návodu, takže jako bych to nedohrál..
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    XLEEF: Aha tak už vím co jsem dělal za chybu - já se vždycky snažil skočit na tu zatravěnou plošinku kousek vedle..
    EZEE
    EZEE --- ---
    LOPIK: nemusis se ani moc rozebihat, proste se na to namir a od steny se rozebehni a hopla
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    EZEE: Vůbec mi tam nějak nešlo pořádně skočit..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam