• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    EZEE: ty kreteni stim toxic ... a pak sem casto nekam padal a poprve sem i bloudil a ta lokace se i dost sekala na xboxu .. to ji jeste stezovalo :D

jinak sem to dohral asi 6x .. takze na podruhy to bylo uz lepsi :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    Večer jsem zfouknul Demon Ruins a vyvolal jsem si typka, aby mi pomohl s bossem. Tak běžíme na bosse a on se zastavil. Aaaa asi mi píše zprávu :) Přišla zpráva, zda mu pak pomůžu taky. Píšu no problem :) Zabili jsme bosse já běžel zpátky k bonfire on mě oživil, zabili jsme ho podruhé on poděkoval, já mu napsal, jestli bude mít problém, ať napíše. Já nosím Bed of Chaos a přišla od toho samého zpráva, zda mu pomuzu s cervem co je v lave :) tak mu píšu, že musí chvíli počkat, že mám plně ruce práce :) za pět minut mu píšu, že na něj čekám před vchodem k cervovi. během chvilky mě zavolal zabili jsme ho a ve zprávě spousta diku za pomoc :)

Mě ti hráči Dark Souls přijdou úplně jiní, než potkávám v jiných hrách. Taková slušnost a přijde mi, že i respekt se u jiných her moc bohužel nevidí.... Pak ještě napíšu jak jsem se potkal s jedním Invaderem :))
    JOPS
    JOPS --- ---
    JOPS: hmm, lukem trefit ten levej mě nenapadlo :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    Kua, nějakej osvedcenej fígl na Bed of Chaos ? preseknout ten první kořen napravo je zivacka, ale co potom ten nalevo ? :) ta svine mě pokaždé zabije nebo hodí do díry...
    JOPS
    JOPS --- ---
    EZEE: ten sestup k bonfire co je v tunelu. to byl stres jako krava, kde mě sestreli pavouk ci ta zasrana muška s jedem :)
    EZEE
    EZEE --- ---
    BIMBAS: JOPS to je ono ! :)
    BIMBAS: tak to me nepostihlo asi
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    EZEE: co asi :) zapomenes byt proklety a ruka s kudlou te na kilometr tresta
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    blbý je, že se mi Souly promitaji i do hraní D&D :DD Na poslednim sezeni mi docela čuměli, když jsem jim podal:

EZEE
    EZEE --- ---
    Blightown uz 4 lidi jo? Co vas tam tak sralo?
    NELLI
    NELLI --- ---
    DOCKINEZ: DS + PC + gaypad + DSfix = ano, jakákoliv jiná DS + PC varianta = ne
    EZEE
    EZEE --- ---
    JOPS: Blightown jsem dal celkem na pohodu musim rict. Nejvic me tam ale srali ty buzipindici flusaci.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: je fakt, ze tam pisu pri prvnim hrani, ale kdyz mas cepici se svetylkem, tak je to celkem nuda lokace :)))

u Blightownu jsem nesnasel tu cast, kdy jdu dolu k bonfire. Tam jsem pupinkovatel :-D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: PODELANY POTENTOVANY SMRADLAVY KOSTENI PEJCI VE TME V KATAKOMBACH ...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Navrhuju All Nyx staff meeting v rypaku Gaping Dragona.

Zpev obstara Anastasia of Astora - ( nemej Firekeeper ve Firelinku )
    Tanec obstara Quelaan - ( imobilni pavouci firekeeper za Quelaag )
    Jidlo Vamos a Undead Merchant female - ( Kovar z Katakomb, kostenej trpajzlik a prodavacka mechu a mechuriny)
    A rychlostni drahu obstara Havel the Rock - ( knight ve vezi k Hydre do Darkroot Garden , stejna vez za kterou je Taurus )

Kdo nechape volbu NPC musi hru dohrat :)
    JOPS
    JOPS --- ---

Jaka "uroven" Vam prisla pri prvnim hrani nejtezsi (DS)

15 hlasy od 15 respondentů

_KOFILA_
      _KOFILA_ --- ---
      _KOFILA_: Kouajda je Kozajda;)
      DOCKINEZ
      DOCKINEZ --- ---
      Hm, ze bych koupil joypad a zkusil na PC?
      _KOFILA_
      _KOFILA_ --- ---
      Jmenuji se Bohdan a jsem na Dark/Demons Souls zavisly! Resp. byl... Prestal jsem to hrat... Demons Souls jsem dohral 20x, ziskal platinovou trofej a presel na Dark Souls. Ten jsem dohral se 4ma postavama od levelu 160 az po 50ky... S posledni postavou zvela rezignuji na postup a tak jsem u kouajdy na levelu 1. A svete div se, jde to. Frustrace je nejvetsi hratelnost...

Souls nehraji, rad si o nem tady ale budu cist;)
      A jestli si zahraji, bude se mnou zase konec...
      KONDIK
      KONDIK --- ---
      LOPIK: Ornsteinovo kopi a lightning spear v Sens byly yaklad meho jidelnicku dokad jsem neplacal Greatshield of Artorias a Zweihander nebyl aspon +5 lightning nebo Fire. Musi to ale mit utok dopredu ne to machani zleva doprava, to je pak dobre max na drzeni si odstupu. Treba takove kanaly pod Ariamisem delat necim co ma sirokou machaci archu a neni rychle jako zweihander tak je smrt.
      LOPIK
      LOPIK --- ---
      Hrál jste někdo s halaparnama, když je řeč o těch kopích? Ty celkově nejsou špatný, ale nedá se s nima sekat.. Já měl v pokročilejších částech nějakej ten Havels Ring to nejtěžší brnění a štít co se dal unýst a potuněnou halapartničku (myslím od nějakýho toho Dark Knighty nebo jak se ty potvory jmenovali) ve vytrenováný jedný ruce a přišlo mi to jako ideální výbava...
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam