• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KONDIK: Jsem se spletl no. :D Stane se.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Kozlik, Kapřík , Kapračenko ... Ale minotaurus ? minoTAURUS ? :D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LOPIK: Tak me Capra jako minotaur fakt nepripada, to spise Taurus :) proto ta confusion s "minotaurem"

Mea Culpa
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOPIK: se dvema psy a da klic do Depths :)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    KONDIK: To je ale jinej.. Capra je ten v tom malým dvoře dole Undead Burgu
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Navic jde jeste shodit z hradeb, staci se dobre postavit a ustoupit mu jak machne.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Mně zabralo vyběhnout na ty schůdky, něco po něm vyházet a sekat ho ze skoku do palice..
    JOPS
    JOPS --- ---
    EZEE:

KONDIK:

ja slysel o Firebombach pres zed :) ale nevim jak moc to funguje a zda to bylo na psy, nebo primo na Capra Demona :))
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    EZEE: Já je znám jenže to prostě neumím. to je tak se mnou vždycky něco rád hraju ale většinou to neumím.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    EZEE: 2 ochcavky :)
    EZEE
    EZEE --- ---
    LLGHOSTLL: ten ma takovou ochcavku...chces slyset?
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    JOPS: Jo, jsem si nemohl vzpomenout na jméno.
    JOPS
    JOPS --- ---
    LLGHOSTLL: kdo je minotaur ? Capra Demon ? :)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Si tady připadám jak odpadlík na třetí rozehrání jsem zatvrdnul u Minotaura :D a pak jsem hrál jiné hry.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Holy, ne occult. Jeden Twohander delam specialne +10 Holy , proste na Nita a jeho bandu pastikaru, jinak jsou otravni, ikdyz Nito ma tendence zrusit celou mistnost a ja k nemu chodim uz dost v pokrocilem level stat a gear stavu, takze ani tak moc nevadi.

Jinak musim rict ze NITO byl nejnezabavnejsi fight z velke 4ky. Stat, mlatit a smat se mu ... Kor +10 Fire Greatsword mu zpusoboval velke problemy, takze ho docela slusne obcas staggernul.
    JOPS
    JOPS --- ---
    vcera jsem sel na NITA. Bohuzel zadnou vypomoc jsem cestou nenasel, tak jsem se do nej chtel pustit sam.

Rikam si, jsou tam dva kostlivci na zacatku, musim si vzit Occult zbran, aby se neobnovovali :)

Takze v prave ruce Occult club (na kostlivce) na max a jako druhou zbran, moji milovanou Black Knight Greataxe +5 na NITA.

Tak tam skocim dolu, na me nabehnou kostlivci, pokosim je Occult Clubem a oni se svine respawnovali... ja si nadaval do debilu... DIVINE, DIVINE plati na kostlivce... ne occult. No, bohuzel neni cas na listovani v seznamu zbrani a vybirat DIVINE zbran... Tak jsem se pustil se sekerou do NITA. Kostlivce jsem nejak trefil, oni dali na par vterin klid a rezal jsem a rezal jsem az jsem ho dorezal. Ale jak mam spocene pazoury po techto heroickejch vykonech, to je az trapne :))))
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_:

:) ja kdyz si vzpomenu na moje prvni setkani s Havlem. Mlaskl mi ji po hlave dracim zubem a stit nestit, brneni nebrneni, proste sem zarval. Kdyz jsem tam sel podruhy, tak jsem si rikal, kotrmelcema se budu vyhybat a pichat zezadu. Jooo, 2x se to povedlo a potreti sem nejak neodhadl odskok a mlask. Byl jsem tam mirne rozmlacenej... Tak jsem si ho nechal na pozdeji :)

_KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: bez výbavy na to nemám nervy, to je už opravdu samohonka...

jsem pyro s rukou +14 k tomu boží palcát +5, okultní klacek +0 (nemám bílé kameny) , a normální bojovou sekyrku (potírám ohněm takže zatím největší dmg 287)...
    moc toho nejde... síla 12 a obratnost 8 :)
    unesu dost, základ je havlův a lautrecův prsten, takže si mohu dovolit kroužkovou zbroj...
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: na to bych asi nemel nervy...

a mlatis je rukou, nebo mas vybavu ? :)

ale zase na prvnim lvl toho moc neuneses vid :)))
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: Jo jo SL1 Run je docela masox , tam je to proste o skills ale zase cpes vse do enchantu a mas to driv hodne vysoko, co v Normal game , proste staci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam