• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: kosa a nahovno ? :) ja mam teda vylepsenou kosu :))) A prijde mi, jako naprostou nechutnej zabijackej stroj na zabijeni.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LOVE_DALI: Kosa z Dracice + Blood Shield co zvysuje resist na bleeding = WIN , cokoliv co jde vybleedovat vybleeduje zarucene driv nez ty. A to je pointa te kosy :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LOVE_DALI: Btw, jak Uchigatanu jedete? A taky - doopravdy někdo z vás běhá s kosou? Mě přijde strašně na ho*no.. ;)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Tak jsem dneska seděl do 6ti u Dark Souls. Rozjel jsem dex charakter s uchigatanou. Zatím celkem prdel, i když to stejně furt hraju jako lempl ;)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    LOVE_DALI: Prijde mi to ujete. Zrychlene a hlavne jde vzit za ohniste behem mp, rezat do nepratel na zemi a stamina teda funguje prapodivne...

Zacinam se utvrzovat ze to je tvrdy kalkul ktery jde na ruku jeste sirsi verejnosti:(
    EPICFAIL
    EPICFAIL --- ---
    LOVE_DALI: Tak tenhle prvni gameplay me taky nenadchl, ale tahle dalsi serie uz ano :)
    Dark Souls 2 BETA GAMEPLAY - PART 0/7 [8 Minutes] - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?v=hUSRQL11mBg
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    EPICFAIL: Jsem na pochybách. Tohle video se mi nelíbí. Do I smell too much money thinking about Dark Souls 2?
    EPICFAIL
    EPICFAIL --- ---
    DARK SOULSⅡ TEST Ver. PLAY MOVIE(1) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=iQsoMWNF2ZQ#t=519
    KAPITAN_JACK
    KAPITAN_JACK --- ---
    Bylo?
    Prepare to Cry: Dark Souls Lore Trailer - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=vBJDBtn2MbQ
    EPICFAIL
    EPICFAIL --- ---
    btw netusite jestli bude u nas dostupna DS2 collectors, treba na xzonu? pro pc teda :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Ajo...:) na psx je nejaky savemoding etc, a to nema zas az tak uplne cenu, kdyz od 140 lvlu je se spravnym buildem v podstate vsechno na max. Od 240 lvlu je kazdej atribut 40+ takze mas supermana... obcas se pry da potkat expert, co ma lvl 2000, ale dobre vybavena 140ka s nim nemusi mit vubec problem, protoze muze davat maximalni dmg s odpovidajici defkou gejmstajlu, takze jedine kvuli vic attunment slotum, jinak neni duvod. Osobne sem ted 80ka s chaos blade na +5, jedu dex build, humanitu na +10 a sice nemam jeste doladena pyro kouzla, kazdopadne uz takhle dovedu veteranum obcas pekne zatopit, a to to hraju v podstate chvili.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    ajo, ona je i pc verze...
    EPICFAIL
    EPICFAIL --- ---
    _KOFILA_: mluvim teda o pc verzi, na konzoli muze bejt cheatovani o hodne tezsi.
    EPICFAIL
    EPICFAIL --- ---
    _KOFILA_: tim, ze typek do sebe nechal mlatil a nic mu to neubiralo? :)

Navic fast roll s giant setem, stitem a halberdem ti da pres 70 vahy, endurance na 99 + havel + favor ti da nejakejch 250 max. vahy, coz ti 25% neda.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    EPICFAIL: no a víš že (kromě nesmrtelnosti a to nevím jak si na to přišel) můžeš vše docílit setupem postavy? nikdy by mě nenapadlo že DS bude trpět cheatama... to by mě zajímal konkrétní případ hele...
    EPICFAIL
    EPICFAIL --- ---
    _KOFILA_: napr.: nesmrtelnost, fast roll hvy setu (nekonecna stamina?)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    EPICFAIL: popiš co je pro tebe cheat...
    EPICFAIL
    EPICFAIL --- ---
    No tak to doufam, ze zamakaji na nejakem anticheat toolu. V posledni dobe mi prijde, ze je to tam preplneno cheaterama.
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    KONDIK: Tyjo to se mi líbí! Hlavně "every player open to invasion..." Běhal jsem většinou jako hollow a PvPka jsem si zas tak moc neužil, tak tímhle to bude o to zajímavější. Taky death penalty - rád vidím, že přituhuje.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Dark Souls 2 Revelations - Nove informace o DS 2 - v pripade, ze nechcete spoiler o tom jak se to chova bude chovat a vypada, tak na to NECUMTE. Varovani jako z mikrovlnky v USA - nesuste domaci mazliky ..

The Shape of Dark Souls 2: Death penalty, White phantom time limit & Hollow invasions - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=qqvOll11zdE
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    STRANGERD: To je fakt, člověk neustále zjišťuje, co všechno ho ještě minulo... Mě Solaire pomohl s gargoylama, ale nejsem si jist, jestli jsem ho ještě od té doby někdy potkal :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    VESNACH: nj, v tomhle je DS opravdu hardkor, kdyby nebylo internetu, mohl by to clovek hrat dva roky porad, nez by objevil vsechny tyhle npc quest linie:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam