• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LOVE_DALI: Farmival jsem v Demon Soulech za Herem ty Manty se Stormbringrem ... 879,000 soulu ... zdechnul jsem ... bezim si pro to kvantum dusi ... mrd mrd mrd ... you died ... 879,000 soulu v .... tartatu ....
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Kdybych šel na pustej ostrov s PS3, tak tato svatá trojice her (Deamon Souls, Dark Souls 1 a 2) by mi stačila až do konce. Kus stále mám problém s disciplínou. Chci vždycky dát ještě tu jednu ránu navíc a posledně mě to stálo 11 humanity a 13000 duší - hned ze začátku hry. Už jsem viděl, jak si tuním Uchigitanu a ono prd...
    EZEE
    EZEE --- ---
    JOPS: jsem si rikal co to sem davas za debilni screenshoty :D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: Odevzdame tomu vic, kazda postava se chova tak trosku jinak a verim ze nektere hekticke situace se budou resit asi naprosto rozdilne a zadnej general ... schovej se za roh pak to placni nebo zaoeckuj uz neni 100% reseni.

Ta AI je fakt velice potesujici. Pribeh jsem moc nemohl odsledovat a beta test byl napechovanej healing kaminkama aby si jej mohl zahrat fakt kazdej. Co si myslim ze ve finale nebude.
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: no, na kovare jsem se ptal z jednoho prosteho duvodu a to je tuneni zbrani/stitu/brneni :) To jsem si zacal uzivat az tak pri treti hre. Zda zase budu hledat jak zbesilej TITANITE SLAB ci nikoliv :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KONDIK: a kde sis to byl zahrát? nebo si to hrál doma na kód? sakra napiš co a jak. jaký z toho máš pocit a jak to na tebe působilo, než odpovídat na otázky jestli si potkal kováře... ten fluidnější pohyb by mě zajímal... a pak celkový, jestli lámeš hůl nebo jestli tomu zase min. 500 hodin odevzdáme .)
    příběh nakousli?
    EPICFAIL
    EPICFAIL --- ---
    Me se celkem libi ta zmena ve vyznamu zakladnich atributu - napr. konecne pouzitelnej resistance stat :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LOVE_DALI: Nechte se prekvapit ale NENI to spatne, jako KONCEPT zmen v ty hre to tam krasne zapada.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LOVE_DALI: Akorát mám strach s tou akčno/rychlostí..
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Dík ;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    1) bojoval jsi proti bossovi ?

Mirror Knight ... PRASARNA NEJVETSI

2) byly tam zbrane co jsi neznal ?

Z DS mozna ale realne jsou zname vsechny.

3) byly tam NPC postavy ? (obchodnici)

Prijel jsem dost pozde nezbyvalo moc casu, takze jsem bezel o zivot.

4) jak to vypada s bonfire ?

Je hezkej :)

5) potkal jsi kovare ?

Ne ...

6) JAK SE TO OVLADA ? je to podobne Dark Souls ?

Vic akcni, vic dynamicke, vic zakerne, pohyb je fluidnejsi, hra je hezci , svetlo je dulezite. Parry se Chova jinak, Shield BLock se chova jinak , STR zbrane se chovaji jinak. Charaktery se chovaji rozdilne.

7) jak fungovalo vyvolavani spolubojovniku ?

Nezkousel jsem, ale za to Mirror Knight summonuje oponenty , z rad hracu.

8) byl tam invader ? :)

Ano.

9) za co jsi hral ?

Rytir

10) jake jsi probehl lokace ?

Docela dost to pripomina Dark Souls v lokaci ala Amnesia the Dark Descent.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Hoď to sem ;)
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    KONDIK: To hoď sem klidně. Nebo JOPS to sem může přepastnout. Nebo to hoď do PM i mě. :))
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Hodim ti to do PM
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: tak jinak :)))

1) bojoval jsi proti bossovi ?

2) byly tam zbrane co jsi neznal ?

3) byly tam NPC postavy ? (obchodnici)

4) jak to vypada s bonfire ?

5) potkal jsi kovare ?

6) JAK SE TO OVLADA ? je to podobne Dark Souls ?

7) jak fungovalo vyvolavani spolubojovniku ?

8) byl tam invader ? :)

9) za co jsi hral ?

10) jake jsi probehl lokace ?

PS: klidne to hod do spoil tagu :-D

diky :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Tak jelikoz jsem byl pozadan vsemi nespoilovat tak muzu rict jen tohle.

NENI TO SPATNE :)

Vsechno dalsi by byl Spoiler ...
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    KONDIK: Příběh spoilovat nemusíš, ale obecně jaké to je (včetně třeba toho, jestli si zachovali přístup ke storytellingu) si rád přečtu... .)
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: tak me urcite zajimaji zbrane :) nechci abys nam tu vyblil nejake exluzivni veci, ale zda jdou upravovat jako v Dark Souls, zda musis hledat sutry, demon titanite atd...

Ohledne bosu me zajima nazor ve stylu, ty kraaaaaaavo, ten byl velkej :-D

Lokace me zajimaji, zda tam bude neco ve stylu Firelink Shrine (takove to bezpecne misto) a zda to je tunelovka ci tam bude moznost se z kazde lokace dostat do dalsich. V tomhle je proste Dark Souls naprosto uzasnej.

Jak to je se ziskavanim dusi, zda hodne umiras, BONFIRE, kde se objevis po smrti atd.... kua drat, ja chci taky hrat :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: Beru na vedomi, dam vedet tedy co si o tom myslim.

JOPS: Muuuu ty kravo, a ted naval cokoladu :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KONDIK: dostal ses do bety?
    Zajima me bojovy system, jake seznal zmeny... Ty to poznas hned, ostatni rozdil zrejme nevidi...
    Nespoiluj prosim lokace a ostatni jen naznakem (druhy priser, npc). Hlavne nemluv prosim vubec o bossech. To je to nej na te hre;) A pak me zajima ten bofire i v mp a human body mimo bonfire :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam