• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LOVE_DALI: Zkus si u Ceaseless Discharge kychnout a rollnout do lavy ... :))
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Tell me about it ;). Už jsem skoro byl u druhýho bonfiru a ..... spadl jsem ;)
    NJORL
    NJORL --- ---
    Já jsem nakonec po mnoha vecerech stresu a nasrání dohrál tenhle klenot a rozjel NG+. Musím říct, že NG+ je v tomto případě to, co je u normálních her první průchod. Díky vybavení, které mám namaxované z prvního průchodu už to nění tak složité a tím, že to jdu podruhé už cca vím, kde co je. Nicméně mám nepřekonatelnej zásek na Ornsteinovi a Smoughovi. Poprvé jsem je dal docela jednoduše, ale v NG+ to prostě už nejde. IMHO je to nejtěžší boss ve hře, alespoň pro mě. Včera jsem se u toho strašně vyvztekal a nevim co s tím dál. Prosím radu. Strategie na Wiki jsem si prošel, ale nic nepomáhá. Má někdo nějakej tip nebo trik? :)

Moje postava je cca toto: http://darksoulswiki.wikispaces.com/Everlast-Knight
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Prvni kyvadla jsou simple, je mezi nima dost der. Druha jsou rozdelena na dve a dve. A pak ty treti na vrchy jsou dost daleko od sebe. Takze to jde jen trosku sledovat ten enviroment, ta podlaha je odrbana tam kde se soupou ...
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: kyvadla jsou pohoda. Takova finta, az to kyvadlo pred tebou svihne, tak nastartuj beh, opri se o kyvadlo a furt drz beh, a az kyvadlo kyvne, budes ve sprintu a prebehnes ty tri kyvadla v pohode.

A tam je pekne zkurvene schovanej bonfire.... kdyby mi nekdo neporadil, tak beham porad od Undead Parish od kovare :)))
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LOVE_DALI: Kdyz v tomhle zivote budes porad nasrany tak se v pristim narodis jako motyl aby jsi si uzil ten zivot bez zlosti, a pak te sezere zaba. Karma
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    EZEE: Jdi do háje. Stále se motám okolo Sen's Fortress a ty kyvadla mě už lezou krkem. Mimochodem, jak je to s tím resetováním karmy?
    EZEE
    EZEE --- ---
    Jsem nekde tedka u Crystal Cave a tam to bude teprve mazec si myslim.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    to je fakt... proti tomu byla bažina v demons souls procházka stromovkou...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Dukes Archives a Sens Fortress je skolka, ale Tomb of Giants bez Solairovy Skeble je drsnej fun ...
    EZEE
    EZEE --- ---
    LOVE_DALI: Sens je v poho, Dukes archive je horsi :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Občas je fajn podívat se, jaký s DS mají lidi rage - stejně tak jako já :)
    FFFFFFUUUUU Dark Souls Gameplay PART 2! - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=-sgUUnvgmPM

posranej Sen's Tomb Raider Fortress..
    EZEE
    EZEE --- ---
    Chysta se dalsi DS2 beta test, googlujte
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    tomu hornimu se rika Ōdachi, jakoze velky mec, ale co je to spodni za svinu, to netusim... str 50+ required, tzn. 5 prumernych japoncu nebo jeden lesni trol :D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    No, jenomzes timhle tim se puli jezdci i s konem :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---

VESNACH: :)
    PAJA07
    PAJA07 --- ---
    Podle nepotvrzených informací se 15. listopadu dočkáme oznámení duchovního nástupce Demon's Souls.
    NeoGAF - View Single Post - PlayStation 4 All Access on 11/14 - 11pm EST on Spike + Live Stream
    http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=88242705&postcount=424

VESNACH
    VESNACH --- ---
    Dark Souls- PVP- Murakumo- Pantsless Ninja Attacks.avi - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=P-3rr4Hf7k8

v podstate to tady hraje uplne stejne jako ja ted. Vtipny, ze sem se k tomu buildu dostal sam, v podstate jenom s wiki :) skoda, ze murakumo nerfnuli.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: eagle shield mam taky rad, dobra stabilita, ale jakmile nejedes brneni a tezkej stit, neda se na blokovani v pvp vubec spolihat a akorat te to omezuje. To uz je fakt lepsi mit jakejkoliv parry nastroj (a umet s nim) a utikat. Kdyz ses furt v pohybu, nedostanou se ti do zad... lehkej gear (dingy robe top), dex, endur na 40 + mask of the child, kdyz chces stit, tak grass crest na zadech a si nezastavitelnej. Cloranthy ring uz je zbytecnost, i kdyz ti to s tim stakuje... dark wood grain je taky velkej bonus, ale to uz je pro nekoho skoda slotu. Na druhou stranu te pak plechovky nemaji sanci dohnat a se zbrani s velkym dosahem je rozeberes vcelku hned.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Na DEX buildy jsem uplne levej i co se tyce gearu .... ted zkousim svuj prvni DEX gear a stejne jsem skoncil s tim lehkym Tower Shieldem z raftru v Blightownu.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: tak jasny. Ja delam bud agilniho ninju s obourucakem nebo prevliknu na min agilniho borce ve strednim plechu. Ted mam murakumo a claymore +15, na tom sunlight blade + wrath of the gods a lightning spear... to zatim funguje docela pekne. Nerikam ze dam kazdeho, ale 1vs1 mam celkem slusne sance. Akorat nevim, jaky k tomuhle talisman, jestli by mel vubec vliv a jestli neexistuje nejaky dalsi kus gearu, ktery by to podporil (krom prstenu, o tech vim).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam