NJORL: Aaaaa mame tady reklamaci :) Tak si te dnes pockam v Dark Woodu u Alviny ! Doufam ze se ukazes, vykucham te !
A ted k veci. +5 Black Iron a +5 Giant jsou povazovany za nejelepsi armory co se tyce pohyblivosti / obrany / vahy . Jestli hazis v brneni bramboru, je neco spatne, na korektni fighty potrebujes aspon 50% roll, nemusi to byt 75% jumproll , nebo salto s prstenem ale brambora proste skodi.
Spise si myslim ze jsi si na Havla proste zvykl a sedi ti vic. Ja na to sel doporucenim na forech a matikou. ale ja byl vzdy s tim charakterem na hrane medzi obycejnym rollem a bramborou, takze kazde kilecko navic pro me znamenalo hned hazet bramboru. A kombinace Black Iron +5 , Siful Shield a Zweihander s nejakou elementarni kusi byl proste zlom mezi bramborou a kotoulem.
AOE Utok Dragon Ocasu ho papa, Zweihander proste mlati, ale mas pravdu ten Draci zadek bude mit asi stejny efekt, akorat je hnusnej jako herecka bez make-upu.
Lightning dela pouze Ornstein a ten te nema trefit :)
Dej na Zweihandra +15 Fire Resin, Nech Solaira tankovat a bez si machat do Tlustocha. Mega-Ornstein ma docela trapne omezeny moveset ktery se da countrovat sloupamaa kdyz jsi u nej blizce , tak te max rozsedne bleskoprdem, z ktereho ale jde docela lehce urollovat.
Kdyby ne, tak si vemu moudry klobouk a vymyslime novou taktiku.
Killing Smough and Ornstein for Dummies ! :)
- PS : Pouzivej Sunbrohana Solaira, fakt ten fight usnadni a kor kdyz ho udrzis na zivu dost dlouho aby se dozil jen single fightu, to ti pak dela dost prostoru.
Ja tam vlitnu , dodgnu Ornsteinovi jeho Lightning-kopi charge, hodim Fire resin na mec a tlustochovi udelam kolonoskopii. Do 15 sec lezi a pak uz je to jen pomala pichacka Super-Ornsteina, na ktereho se mi rposte vyplatilo vic prehodit na jednorucku a pomalu ho uzuzlat, protoze me 2H nechavala vetsinou Open na nektery jeho prasarny.