• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    FIONOR: Black Knight jsou jednoduchy :) On po utoku ma pomerne dlouhou pauzu pred dalsim utokem. Tak ho obehni a bodni mu mec, sekeru, dyku do zad, tohle ze zacatku udelas 5x a je po nem, v pozdejsich fazich hry ti bude stacit jedno bodnuti :)
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Tak po sžití s gamepadem už se konečně učím opravdu hrát a i když jsem pořád ještě vyplašený po tom, jak jsem před časem dostával na budku kdykoliv jsem polevil v pozornosti a na parry+riposite jsem neměl nejmenší nárok, tak už si i trochu troufám a mám progres.
    Dnes konečně zazvonil můj první zvon v Undead Parish a chystám se prozkoumat další úsek světa.

Když si vezmu, jak dlouho mi trval upižlat Taurus Demon, docela mě překvapilo, jak v pohodě jsem dal Gargoyly (příště zkusím už bez Sola, který mi dost pomáhal).
    Paradoxně mám zatím největší vítr z Black Knightů, u kterých jsem zatím nevychytal načasování.

Je fajn užívat si ten dobrý pocit ze zvládnutí náročné výzvy.
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    SUMI: jen se ptej, ale pls ne na veci, ktery vygooglis desetkrat rychleji, nez sepisu odpoved:)
    SUMI
    SUMI --- ---
    STRANGERD: díky :) nebojte, já už se na nic ptát nebudu
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    SUMI: hrozne noob otazky, doporucuju dark souls wiki; kratce: z vetsiny zlutejch dusi se daj skladat zbrane, takze jeci chces sesbirat vsechny, schovavat, jinak se podivat jaka to je a eventualne klidne prasknout, dost z nich stoji za pytel; uchigatana ma skvelej DEX scaling a nikterak uzasnej moveset, takze nic jinyho nez normalni +15 a DEX build s ni imo nema smysl... pokud jedes prvni playthrough, doporucuju se na ni vybodnout, delas si to tezsi (i kdyz samozrejme proti gustu nic)
    SUMI
    SUMI --- ---
    Ahojda, moc prosím o tipy a rady! :D Takový ty žlutý duše z bossů si mám schovávat, nebo je mám prasknout? Jakej upgrade by jste mi doporučili na uchi? Přemýšlím o lightning. :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Zkousel jsem 4 King tank, na normalu to docela jde, cche to pouze kombinaci miraclu a mejes se, protoze fakt je drzis na sobe vsechny a jenom cleavujes za bazilion DMG. Na NG + me tahle zabavka prosla. Ale to jsem zase projizdel lokace dvema Bonewheel Tower Shieldama ... jsem asi nejakej divnej.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: A takhle zacinaji valky ! :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: ja mel na kezdyho kinga par veterin i s dex buildem v clothu, ale chce to tunu dps. Akorat sem nahodil replenishment dobehnul k nemu uplne na tesno a rubal. Nejhorsi co moh na tuhle vzdalenost udelat bylo, ze mi vozuzlal helmu, ale to snad nikoho v ng+ s morem vit este nezabilo. Kazdopadne sel dolu vetsinou vzdycky driv, nez se spawnul dalsi, coz je v tomhle fajtu zaklad.
    NJORL
    NJORL --- ---
    ja myslim ze si jen nerozumime. :-)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Tak to jsem vyslovene prekvapkavany jako kafe :/
    Lotranda a Zubejdeho bych nazval zdvojenym Gaping Dragonem, kazdej ma svuj neznej moveset, obcas se prekrizi , na sebe moc nereaguji a jsou spise tam kde je party. Takze staci jim nestat v ceste a jdou krasne vykuchat.

U 4 kralu jsem poprve potreboval Hrace - Summona na zabiti vetsiho Bosse.

Panove, na rovinu, jeden z nas je Divnej, a ja nevim kdo :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: ja s 4kingama v ng+ taky nemel vetsi problem, ale s tlustoprdem a bleskosvodem to je onanie vzdycky.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: A Dlouhy Siroky a Bystrokoza ti delali problemy ? Divne ...
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK: pockej ja je ted dal v NG plus.
    NJORL
    NJORL --- ---
    tak ja mam radeji ten Iron Flash. je to v tomto fajtu takovy IDDQD na 3 minuty.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: ten taky samozrejme mam, ale nepouzivam.... ja kdyz se vrhnu na 4 kings, tak proste dostanu pres papulu asi u prvniho :) a jak tam jsou dva, tak panbuh s nama :-D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Pockas si do NG+ samozrejme ! Nebud nenazranej :) ! Jeden vyprask ti snad stacil, prijdou dalsi.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Lepsi je samozrejem Power Within , stojis pred nima v Havlovi nebo Stone Giantovi , jelikoiz 4 Kralove umi saskovat a laskovat i s magii a psote machas jako o zivot dokad nepadnou. DPS Race :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK: pocekej jak znovu? boss jde vyvolat vicekrat?
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: v zivote jsem Iron Flash nepouzil, k cemu to je dobre ? ja akorat vim, ze jsem v tom strasne pomalej, zivoty mi to zere
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam