• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    SUMI
    SUMI --- ---
    NJORL:
    KAPITAN_JACK: DS 2 bude mít dedikovaný servery.
    KAPITAN_JACK
    KAPITAN_JACK --- ---
    NJORL: GFWL pomalu umírá, myslím, že se ještě neví, co to bude znamenat pro Dark Souls, ale DS2 ho určitě používat nebude.
    NJORL
    NJORL --- ---
    ted jen doufam, ze DS2 tento system pouzivat nebudou :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    FIONOR: to je mozny
    NJORL
    NJORL --- ---
    FIONOR: je na to i dost navodu :)

Fix Gaming for Windows Live Issue for Dark Souls PC - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=iMX78hO8lpI

boze. hry za penize panove :)
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Nejspíš ti tam někde straší rezidentní soubory z warez...
    NJORL
    NJORL --- ---
    FIONOR: no ted to testuju a vazne to vypada, ze uz to nejde :) zalozil jsem Xlive ucet a snazim se pripojit, ale proste to nejde. u uctu pripojenej jsem, ale hra se k nemu nemuze pripojit. koukam uz hodinu na net a je to docela peklo nastavit :)
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Pořád nevidím kde je problém si založit Xlive účet separátně pro jednu konkrétní hru.
    NJORL
    NJORL --- ---
    _KOFILA_: a druha polovina Tve vety je taky spatne! ja jsem si ten original koupil, ale save tam nejde prevest, tak jsem original snazal a vratil jsem se k warez verzi :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    _KOFILA_: to ze mam warez verzi byla jedna z prvnich veci co jsem rekl :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    takový mám nejradší... brečí tady jak je ta hra těžká... pak tady z místních tahají moudra jakou taktitu a co dál... a pak mimořečí utrousí že mají warez verzi, že se sice královsky bavili ale originál si nekoupí protože jim nefunguje save... slušný pátek .)
    díky!
    NJORL
    NJORL --- ---
    LOVE_DALI: hele ja myslim, ze je. ja si kupuju hry, ktere se mi libi po tom, co si je vyzkousim s vyjimkou her, ktery chci by default hrat s kamosema onli - Diablo, Bordelands atp. myslim, ze takovych lidi je dost. nejsem tak bohatej, abych kupoval neoverene hry. bohuzel. to je proste realita a s tim se musi vyrobci her smirit. pokud by existovali mechanismy pro prenos savu mezi warez a legalni verzi, tak bych si spoustu her klidne koupi jen proto, abych o ty savy neprisel, kdyz prijdu o disk nebo musim formatovat pocitac. tim, ze to vyrobci neumoznuji se pripravuji o penize. a je to jejich chyba :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Jinak samozřejmě Live je (nebo už byl) shit jako takovej - to je bez debaty. IMHO se to cpalo do her jedině kvůli ehm obchodnímu oddělení a kamarádům v M$. Jinak rozumně uvažující studio to nebude sypat do her..
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    NJORL: Mno, čoveče nevím, jestli argument typu, nejdou mi savy z warez hry na origu, je pádný argument k tomu nekupovat hry legál ;)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Live byl fail a From Software to pak samozrejme uznalo ze je to proste fail absurdni. Posledni hru ktera GLFW pouzivala byl Dawn of War II a tam zkouset navazat online hru nebo ladder hry byl masox fatalnich rozmeru.

Dark Souls II maji mit dedikovane servery takze jsme zachraneni.
    A neremcat na znovuhrani Dark Soulu, stejne se kazdey Play Through zlepsujes a pak se nekterym situacim jen smejes.

Ja byl vcera u Kaprodemona a hned prvni vlez do brany a byl Kaprik na hnilicka, nemel sanci, ani pejci ... proste empyrika :)) !
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Co me docela fascinuje PS3 DS je fuk kde je a jak je funguje furt a za vsech okolnosti. Zadnej takovej transvestit zvanej Online / offline ucet nevedeme.
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: na to kasli, ted jsem pred Anor Londo (porazil jsem Iron Golema) a trvalo mi to cca 4 hodiny hrani a to se nijak nesnazim o speed run.
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: to sice jo, ale ja ma offline ucet a ten na online taky prevest nejde :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: pridana hodnota DS pro me je jebat bosse s online hracema, to je zranice, to si tu hru pak uzivam mnohem vic a hlavne, kdyz vidim co obcas maji na sobe a kdyz vidim, jak dokazou bossovi sat energii, tak na to cumim s otevrenou hubou:)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Pridana hodnota Dark Soulu je ze si to muzes zahrat znovu :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK: no to sice jo, ale prijde mi to zbytecne. kdyz jedina pridana hodnota je, ze budu mit savy v cloudu a muzu se k nim kdykoliv vratit. coz neudelam, protoze az bude DS2, tak se mi nebude chtit.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: No ale ted o te hre vis daleko vic, takze to jdes projit s usmevem !
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam