• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    GOSHEWAN: ano, Lord Vessel dostanes o dost pozdeji :) Takze hura do Undead Burg si to pekne od zacatku projit.

Na cem to hrajes ? Ze bychom nekde dali sraz a pomlatili bosse :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: no jo! Dyt von vlastne potrebuje prsten, sry. Ale muze to dat nahoru pres darkroot basin, zabehnout k andremu a pak rovnou na sifa a zpatky :)

ta zkratka je uplne jednoducha: jeden vytah vede z firelink shrine do new londo ruins a druhy z new londo ruins do valley of drakes, ty vytahy jsou kousek od sebe a urcite potrebujes master.
    JOPS
    JOPS --- ---
    SUMI: jo tohle :))) tak to je jasny, ja myslel, ze je neco u duchu :) Tahle cesta je naprosto luxusni, nez jit do Blightownu pres Depth :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    GOSHEWAN: se pozna veteran, tohle bych nikdy nedal:)
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Hm, ted koukam ze mi ho dat nemel (protoze nemam Lordvessel, at uz to je cokoli). Neni tam jeste nejaky jiny zpusob proc by mi ho dal?
    SUMI
    SUMI --- ---
    JOPS: myslím, že potřebuješ master key..když vylezeš do new londo ruins (hned jak se ti objeví ten nápis), tak se dej hned doprava a vlez do tý ruiny zase, po schodech nahoru - odemknout mříže, přejdi přes most a vpravo je jeskyně, která vede do blightownu..;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    GOSHEWAN: ocividne nejsi zadne becko :)

VESNACH: na Four Kings potrebuje prsten..., kterej ted rozhodne bohuzel nema

VESNACH: ja porad neznam tu zkratku New Londo Ruins Blightown.... porad jsem ji nenasel...
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    GOSHEWAN: pockej von ti ten klic dal jo? Tak to nevim, no tak to muzes zkusit rovnou 4 kings, kdyz uz tam ses :D
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    VESNACH: Hm, duchy jsem vymlatil a klic dostal od typka v cervene... Tam pak byli nejaci modri draci nebo co a to jsem radsi zdrhnul (:
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    VESNACH: vic ti spojlovat stejne nema smysl, musis zkouset, potit krev a ptat se co nejmin, protoze tam neni nic, na co by se nedalo prijit vlastni hlavou - v podstate tam neni, podle me, ani jeden logicky zasek. Vsechno je pekne ucesany tak, abys to mohl logicky projit jenom tim, ze budes sledovat cestu prirozene se stupnujici obtiznosti :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    GOSHEWAN: no prave, ono to z tech duchu pada a da se to koupit, ale kdyz nebudes mit prsten, tak to nebude padat dostatecne casto, abys nafarmil a k tomu merchovi, co to prodava, se touhle cestou nedostanes. Navic, i kdyz ty duchy vymlatis, tak dojdes nakonec do slepy ulicky, protoze nedostanes klic ke stavidlum driv, nez zabijes... no, koho? Myslim ze pinwheela.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    VESNACH: Ok, to zni rozumne (: Diky. Na duchy jsem sezral neco co mi je dovolilo docasne mlatit... a pak mi to doslo a dalsi jsem uz nemel (:
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Doporuicuji si precit moji navigacni mapu, je udelana fakt dobre ...
    Je tam jak verze pro zacatecniky tak pro polykace nemluvnat.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    GOSHEWAN: duchy nezabijes, protoze na ne nebudes mit cursed weapon, kostlivce nezabijes, protoze na ne nebudes mit divine weapon a budou se ti furt skladat dohromady :) muzes to vzit bud pres newlondo (tam jak sou duchove, druhym vytahem nahoru) a pak blighttown (ale to je hardkor), a nebo pres undead burg, coz je normalni cesta k taurus demonovi. Ten je na zacatek tak akorat myslim...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Kostlivci na lvl 4 ? Nooooo , jako to uz hranici se sebemrskanim :)

http://darksoulswiki.wikispaces.com/file/view/DKSNav.jpg/260401316/962x515/DKSNav.jpg

Prosim
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Cool, diky za navedeni!

Ja si rikal, ze to jde nejak ztuha, ale po zkusenosti s Demon's Souls jsem to povazoval za vicemene normalni ((:
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    GOSHEWAN: praveze prehlidl, kolegove mluvi o hrbitove vzadu dole za prvnim bonfirem, kde zacina cesta do katakomb a to je tvrdej orisek pro low lvl hrace:) duchy taky lepsi nechat na pozdeji, musis jak pise jop, od bonfire nahoru podel skaly a pak na ten akvadukt nebo co to je...
    JOPS
    JOPS --- ---
    GOSHEWAN: jak je u bonfire ta studna, co ti dala tusim 3 humanity, tak se drz porad vpravo az pujdes podel skaly po schodech nahoru a narazis na 3-5 typku, ktere snad uz v pohode umlatis :)
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    JOPS: Aha, tak tohle jsem opravdu prehledl [: Dik.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    VESNACH: Aha. A kam tedy? Vic moznosti tam neni, nebo jsem neco prehledl?

Pokud to ale myslis tak, ze budu umirat, tak s tim pocitam (: Demon's Souls jsem dojel na platinu, takze tak.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam