• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    tAK HESLO JE V POhodě že jo jinak bych se nelogl. Ale prostě se mi nenazdílelo. skyrim se naistaloval taky z cd. a automaticky se mi přidal do steamu stejně tak half 2ka.

Kluci. Zajímá mě. Když někhoo zabiju s merchantu a nebo s npc skurtvim tu hru nějak? nebo to je prostě tak že koho zabiješ zabiješ koho ne tak ne:D to je hroznej oulet totiš:DJ

JO hydru:D Hmm tak dík. to je ta svině co na ní ani nedohlédnu a střílí po mě hovna vid:D No já datáč asi nemám :) mám klasik prepare to die.:D

Jo hoši má to koule. včera drak potrápil ale ve finále šel na 5 ran:D Ufff. tvl ale že mi to trvalo:D asi hodinu sem ho neůspěšně puloval a pak si dal vodchod na párky:D
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: ja ted jedu asi svoji 7 postavu :) a ta hra ma proste koule.... Mel jsem obdobi, kdy jsem na to pul roku fakt nesahl, nebyla na to chut a ted jsem v tom zase az po usi...

Zkousim ted jet lucistnika, ale je to bida... Zabil jsem prvniho merchanta v undead burg, abych ziskal Uchigitanu :) Tu jsem si vysperkoval zatim na +7 a ted ladim luk...

Pouzivam poison sipy s Wolf Ring (ten by mel pridavat damage k poisonu) nevim, zda to tak je :))) ale nekde musim ukoristit lepsi luk... zatim setrim 20k dusi na otevreni brany k Sifovi, abych mohl zabit lukostrelkyni a sebrat ten jeji luk...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Zadne takove ! :))
    NJORL
    NJORL --- ---
    LOVE_DALI: ja uz asi novou postavu rozehraju az ve dvojce, ale diky! :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    NJORL: Teďka jsme s bráchou instalovali DS z krabicovky a tohle se hodilo:
    Games for windows live Problem :: Dark Souls: Prepare to Die Edition General Discussions
    http://steamcommunity.com/app/211420/discussions/0/828938532778773288/
    NJORL
    NJORL --- ---
    FUNNATEKK: hele takhle se hry na Steam opravdu neinstalujou :) pokud mas krabicovku, tak musis pred instalaci hry pridat seriovej klic na Steam. hru pak nainstalujes az se steamu. A opravdu by me zajimalo, jestli to MP rozchodis. protoze me to neslo.
    JOPS
    JOPS --- ---
    FUNNATEKK: a pokud mas k tomu i datadisk, tak si zajit do datadisku :) pak se tu zeptej, jak se tam dostat, kdybych si neprecetl navod, tak se tam v zivote nedostanu :) skoda, ze nehrajes PS3 verzi... docela bych se s tebou probehl...
    JOPS
    JOPS --- ---
    FUNNATEKK: ted te ceka cesta peklem :) Blightown a Depth. To znamena, ze dalsi boss je Chaos Witch Quelaag. (zazvonis na druhy zvon) a ceka te peklo cislo dve Sens Fortress :)

Nebo si muzes dojit zabit Hydru do Darkroot Basin (ta je celkem easy)
    NELLI
    NELLI --- ---
    FUNNATEKK: no a když se loguješ na steam, nezadáváš blbý heslo třeba? Nějaká konkrétní chybová hlášky by nebyla?
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    No přítelka to koupila v shopui na chodově. Na krabici je napsáno že podporováno steamem. Ale nepřihlásilo se mi to do uživatele když sem to nainstaloval. A to třeba skyrim tam skočil ještě než se to natáhlo.

Tak nevím kde může bejt chyba. Ostatně ani nevím jak to tam dodat. UJEdině asi linka důvěry:)

No a propo. Taur,drak,gargoil,motýl,butcher,krysa.Ta svině bez nohy dole. Koho doporučujete jako dalšího?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    V PC Verzich ti ja bohuzel moc nepomuu netusim kdo to zastresuje jestli je to jeste hruzne GWFL, ktere ale jestli se nepletu zaniklo ? Nebo jsi to nekoupil "nove"ale "levne z polskeho webu"... takze prosim trochu rozved.
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    JEště jednqa otázka. Mám krabicovou verzi. a nepřihlásila se mi na steam. je to v pohodě?
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    jaká je to přesně ta značka. Mám v tom trochu punk. JEdna tuška je na psaní správ. ta žlutá. Pak je bílá kterou sem pochopil stím že to je na leavovačku z světa jinýho hráče.
    Pak je modrej a červenej orb. Modrej na přepadávačky do pvp. AA červenej na vyzívání a taky na pvp.

Orby sem měl:D podotíkám. páč mi zbevá asi jedna. :D
    Modrý taky nevím kde je schrastit:D
    No a jak se můžu přidat pna pomoc někomu.

Jo upsal. páč toghle je hra co má koule:D
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: Ale když vleze do správného covenantu, tak dostane speciální orb (modrý?) a může bez omezení šikanovat PVP :-) v určitých místech.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Dalsi uboha duse upsala zivot dablu :)

Cracked eye orby jsou ve hre na dvou mistech a prodava je jedine NPC.

Truhla ve Firelinku o ktere vime
    Telo v Lower New Londo ruinc ( jak se vypusti voda tak u studny docela zasite )
    Darkstalker Kaathe je prodava za cca 2500 soulu kus, ale Kaath se objevi pouze v pripade ze byly zabiti 4 kralove bez toho ze by jsi s Lordvesselem promluvil s Framptem, kterej se houpe ve Firelinku po tom co 2x zazvonis.
    JOPS
    JOPS --- ---
    Tobě se vždycky budou objevovat dokud nezabijes bosse (v Undead Burg se jedná o Taurus Demona) . Pak už nemáš šanci na tom místě si nekoho zavolat, pouze můžeš položit značku a někomu pomoci.
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    JOPS: Díky. JEstli myslíš tu truhlul co je když jedeš jako výtahem nahoru a seskočíš. asi jich tam je 5 dohromady. truhel:) tak to mám loot. Ale je jich málo:) cHCI PVP :D A tohodle chci tunu. Dál nechápu že se mi oběvovaly na zemi invity. A teď už to nejde. a to jsem pořád u covernants. a stál sem u vohniště v udeadburgu asi tejden. Sem novej v týhle gamese. Ale pařil sem unofiko bez mp. A chytlo mě to jak svin. :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    FUNNATEKK: clovece blbe... hned na zacatku ve Firelink Shrine jich je par v truhle (asi 4) a pak kdyz vstoupis do nejakeho covenantu... Tak nejakym zpusobem jdou ziskavat... ale na tohle ti vice povi Kondik.

FUNNATEKK: tak vetsinou muzes s hracem projit cely level. Ne vsude se da znacka polozit, ale na kritickych mistech snad vsude :-D Co mam zkusenost, tak u spousty bonfiru to jde polozit. Spis se zeptej kde konkretne by jsi potreboval :)
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    A ještě prosím co ovlivnuje zvaní k ostatním hráčum. A jestli i na místech kde není bos můžu cooperovat:D
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    ZDravím kluci.. Prosim vás. Poradte. KDe seženu craced eye orby??
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam