• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    JOPS
    JOPS --- ---
    FUNNATEKK: No vidíš vraha pod tímto pojmem neznám :-) zkus zabít Havla dole ve věži a dostaneš prsten, který ti pomůže :-)
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    JOPS: No rogue. Vrah. Jinak na to že mám lvl 64 tak pořád mě spomaluje oblečení a musím běhat pomalu bez oblečení. nOsím jen gatě a helmu.
    JOPS
    JOPS --- ---
    Great Scythe jsem nemel, mel jsem Lifehunt Scythe :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    FUNNATEKK: netusim co je rogunu....

jinak zabijacka zbran je Great Scythe. Vytunena kosa je naprostej zabijak :)) ma jednu mensi nevyhodu, ale ta jde poresit prstenem.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Lamazz po vanocich vylezlazz...
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    JO kluci mám qestion. NEj zbraň pro rogunu a armor je?? :) Jo a co si mám cpát abych měl víc staminy.

Ještě jeden.
    Jak poznám zbraň na dex a na strange. U jednoho se piše advanced ale když rozjedu zbran tak mi tam skočí třeba tip: gratsword a ne advanced
    NJORL
    NJORL --- ---
    GOSHEWAN: ja NENAVIDIM New Lando Ruins. Nejvic nesnasim, kdyz mi dojde curse, nickdo mi nic nerekne a najednou stit jako by neexistoval. To nesnasim nejvic na cele hre :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    GOSHEWAN: Blightown , proti FPS dropum neni zadna obrana.
    JOPS: Ja dohral Dark Souls regulerni Uchigatanou +15 , 225 DMG s A modifikatorem DEX kterej muzes enchantit ohnem nebo lightningem neni proste vubec marny. Hodne srandy se da uzit si s Velkas Rapierem , ale ten je hodne zavislej na magii takze spise na takovej mage build. Jelikoz DEX zveda do 42 i rychlost casting speedu, stoji to za rozmyslenou.
    Jeste teoreticky na DEX machace mozna Murakumo od Shivy nebo Gravelord Sword z Nitova covenantu.
    400 dmg na ranu + Toxicita neni vubec marna.

GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    JOPS: Master Key jsem nastesti mel. Muj problem byl s tim, ze skeletoni v Tomb of Giants me shazovali s zeleznou pravidelnosti, protoze jsem je ve tme netrefoval lukem (:
    JOPS
    JOPS --- ---
    GOSHEWAN: tezko rict ohledne te oblasti... Tomb of Giants mam nacvicene, tam to neni tak hrozne. Priznam se, ze moc nemam rad sebevrazednou misi v Blightownu, kdyz nemas master key... Tam to je vopruz.

GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Hotovo, dnes kolem druhe hodiny rano ziskana platina (: Nejak mam pocit ze to bylo jednodussi nez Demon's Souls, ale uz je to davno co jsem je hral.

Ktera oblast je vase nejmene oblibena? Za me nejspis Tomb of the Giants... uz ani nevim kolikrat jsem tam spadnul.

A myslim si, ze hrat Archera je naprosto v pohode - samozrejme ne pure archer, ale treba na vetsinu bossu mi to prislo jednodussi nez je mlatit zblizka.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: no, zadnej zazrak, ja jsem to kdysi s jednim charakterem zkousel a kdyz to vytunis na max a soupnes do toho lightning bolt, tak to dokaze slusne kousat.

no a co se tyce Sifa, tak stacilo Uchigitanu lehce potunit na lightning +3 a hned to byla jina sranda :)

jakou zbran by jsi doporucil pro dex charakter ? Jsem zatim na 26lvl a vsechny duse cpu do vyvoje :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Pardon, Avacyn neni zadnej zazrak, archer jako classa je bohuzel v Dark a Demon Souls neviable, ale jelikoz se jedna pouze o DEX build tak do objektu strilis lukem dokad to jde a pak to udodgujes a upyzlas DEX zbrani, a jelikoz DEX buildy uz viable jsou ... je to vlastne jedno, ale clovek z toho nema radost. Drak Souls 2 tohle osetri a Archer bude pouzitelne povolani.

JOPS: Pharis ? Jde ti o luk ? SMOLIK CHARLESI :) Jestli tam nebude po realoadu tak ti to hra sezrala.

FUNNATEKK: Sveho casu tam byl dokonce v prvnich verzich hry bug, ze kdy jsi nim proroloval ( rollovanim se objekty rozbijeji nejrychleji a bezpecne, dokad clovek na sebe nema Kirkuv armor ... ) tak stejne se stal hostile , debil to byl, ted stac udelat kotrmelec nedaleko od nej co rozbije vazu a je v klidu.

JOPS: Sif je az na jedno kombo docela trotl a uchigatana s Gold Pine resin jej musi usekat jako rostenou na minutky. Ten trotl si nevidi pod nohy a jedine co umi je ten spodni svih mecem a uskok dozadu, kterej by te nemel zabit, proste se mu motat u nohou a vyuzivat toho, ze kdyz mu pod nima behas jako Veverka z Ice age na Red Bullu, tak nic s tim neudela.
    NJORL
    NJORL --- ---
    Tohle je dulezite

Humanity can be earned by killing a large number of monsters in one area if the boss is alive (up to 10 Humanity).
    NJORL
    NJORL --- ---
    Earn Humanity

Humanity can be earned by playing as a Phantom, and helping to kill an end-level boss.
    Humanity can be earned by killing Bosses.
    Humanity can be earned by killing Evil Spirits (invading players), or by invading and killing a player in another world.
    Humanity can be earned by having your hint sign up-voted by another player. ( however this humanity will go straight to your held humanity, thus upon dying it will be lost.
    Humanity can be earned by killing a large number of monsters in one area if the boss is alive (up to 10 Humanity).
    Dying, using the bonfire, or leaving the area does not reset your monster kill count for that area.
    Humanity can be bought from Undead Merchant (Female), Patches the Hyena, and Marvelous Chester.(AotA Expansion Only)
    Humanity can be found, as a dropped consumable item, from some killed enemies.
    These consumables can be stored, just like other items, and will not be lost if the player dies.
    Rats, Pisacas and Skeleton Babies drop humanity items. tip: using Quelaag's furysword and ring of the evil eye enables you to farm these skeleton babies for humanity and souls. note that the humanity drops often dissapear as fast as the corpses do. Don't forget to either take repair dust with you and/or homeward bones.
    The three consumable humanity items are:
    Humanity (Acquire one humanity)
    Twin Humanities (Acquire two humanities), dropped by the Humanity Spirits in the Chasm of the Abyss (AotA Expansion only).
    Firekeeper Soul (Acquire five humanities), not dropped by regular enemies. (This will void it from the ability to upgrade your estus flask).
    Consuming a humanity item will also restore the player's health.
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: tahle hra je postavena na soubojovem systemu. :) imo hrat to na dalku je proste skoda :)
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    Kluci jak je to s humanitou. Mi přišlo že sem jí dostával za expení na normálních creapech. a teď ani tuk a to beru docela mastný parky
    JOPS
    JOPS --- ---
    ale mam zasek na Sifovi...

Mel jsem Uchigitanu na +8 a za boha jeho zivyho ho nejsem schopnej upizlat...

Driv jsem jel charaktery ve stylu TANK. TEZKE BRNENI, TEZKY MEC a jeste TEZSI STIT :) a jednoduse sjem ho umlatil a upalil. Ted beham v "tílku" jsem hbitej, ale co je mi to platny, kdyz se 2x otoci okolo sve osy s mecem a ja mam 3/4 energie uplne v prdeli.... Kdyz do nej seknu mecikem, tak tomu blbounovi seberu cca 80 kousku zivota. A dostanu se tak maximalne do pulky, pak mi dojdou lecici lektvary :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    STRANGERD: hmm, to bych se tam mohl jit zkusit znova podivat...

NJORL: v Dukes Archives je kuse, ktera vystreli rychle tri sipy za sebou a ver mi, ze ta se uz docela slusne pouzit da :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: hele lucisnik proste nejde v tehle hre. smir se s tim :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: na tohle obcas pomuze reload a kouknout se k tomu utesu, odkud spadla...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam