• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Sens Fortress -> Seath ?
    Hmm je videt ze INT tady zrovna v akci skutecne neni :)
    Vzdyt je to sebevrazda.

Krystalovi sasci jsou daleko hrosi nez cele slavne Anor Londo dokupy.

Ale prosim, be my guest, klidne se hod pred cunika ... i druheho ...
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: jsem 24 lvl :)

vsechno cpu do inteligence a vcera jsem se dostal pred Sens Fortress, ted tam budou jatka :) dneska se chci dostat k Loganovi, vykoupit vsechna kouzla, zabit Seath the Scaleless a pak zabit Logana :)

Takze tech 60k dusi vrazim do inteligence a neco trochu do zdravi.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Int 24 u maga ? To je hodne , "jednoduchy" mag :)) !
    JOPS
    JOPS --- ---
    STRANGERD: toz to je clovece dobra tabulka :) diky

Inteligenci mam na cca 24, takze to musim hnat porad nahoru. Toz to vetsinu dam do inteligence a budu doufat, ze boss ke mne nestaci dojit :)))

STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: jestli te teprv ceka anor londo, tak to vubec neres a proste to cpi prednostne do INT a pak podle preferenci do END nebo VIT; hulky viz. zde, vylepsovat nejdou: http://darksouls.wiki.fextralife.com/Magic+Adjustment ; jednoduse receno kazdej ma jinej prepocet sily vzhledem k tvy inteligenci, pokud jedes maga s INT 40+, je nakonec nejlepsi logans nebo tin crystallization, pokud ses schopnej dat kill s polovicnim poctem seslani - ja jel logans porad, pac vetsinou neni tak easy vsechno trefit, takze lepsi mit tech (crystal) soul spearu vic:) tohle je mimochodem dost zasadni vedomost, kdyz chce clovek jet build na max weapon dmg - o.ivory catalyst dava na low int zdaleka nejvetsi buff z magic weapon, pac ma ten adjustment fixni a docela vysoko...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Pamatuju PMku od hrace z Dark Soulu kdy mi napsal ze jsem Mad ... Videl Black Iron plechovku co se k nemu prez stit plazila pak vyndala blesk a mrdla mu jej do cuni :/ Ze uz se dlouho tak nezasmal.

No co ... Svata Konzerva , NEW METAGAME !
    JOPS
    JOPS --- ---
    STRANGERD: vsechna kouzla samozrejme koupena mam, co jsou ted k dispozici. Ale zachvili me ceka Anor Londo a ono behat s 60k dusemi se mi tam nechce, protoze jako kouzelnik o ne dokazu celkem rychle prijit :)

zbrane ted stejne muzu vylepsit na maximalne +5.
    A ma smysl upgradovat ty hulky ? :) bude mit kouzlo vetsi dmg ? :) ja jsem magic zacatecnik. Ja poradim, jak ze sebe udelat chodici tank, kdy skok na hlavu od Gapling Dragona je pouze umazani helmy :)
    Plus jsem byval i statny Pyroman :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    FUNNATEKK: Ne e, dokonce kdyz vec upgradnes na Crystal tak ma durabilitu 10 ~ 20, to je teprve zradlo !

Katana na draka ?
    Slash dmg na draci supiny ? Cha cha :) To jsi zabil malo draku v zivote :D
    Dark Souls funguje "realisticky" , na celoplat funguje blunt ale zase ne slash
    na krouzkovku nevim jak to je
    na neco jineho je to zase jinak
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: docela lame dotaz, nemyslis? kup si kazdopadne kouzla, ty nejsou levny (specialne crystal verze, jesli uz je mas k dispozici), vytahni int na nakou hodnotu co se ti libi (44 je cookie cutter, 50 muzes vsehno) a pak uz je to ciste podle preferenci, jeci jedes na 40 end nebo ti staci behat v papiru a nacpes to do VIT, pripadne se casem vyplati upgrade armor, zbran je vylepsit v podstate nutnost... 60k je jak kdyz plivnes:)
    JOPS
    JOPS --- ---
    normalne se tesim domu, az si vecer k tomu sednu/lehnu a pujdu sebrat silnejsi kouzla :)

ale porad nevim, za co mam u maga utratit 60 000 dusi... jestli to mam cpat do postavy, ci do vybavy....
    SUMI
    SUMI --- ---
    STRANGERD: Já nejdřív zkoušel takovej ten cheese, jak je navedeš na schody lukem a pak na jednoho z nich uděláš plunging attack, akorát jsem se netrefil, zpanikařil a oni mě znásilnili.

Jinak, já jedu takovej podivnej dex build: Uchi/Iaito/Scythe (ligthning/raw/fire - na fire ještě pracuju) + občas štít a great chaos fireball a luk, neni zrovna moc dobře vyváženej (moje první postava). Byl jsem zvyklej občas zalézt za štít a ublockovat/udodgovat nejhorší útoky a pak párkrát seknout.
    Pak jsem přišel na to, o čem dex build vlastně je a prostě jsem naběhl přímo k němu, rozsekal ho v jednom combu a ty dva jsem nemusel vůbec řešit, ale pamatuju si, že hp mi moc nezbylo...:D
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    SUMI: ja sel s magem napred do jejich maga, ma malo hp a dropne hned a pak uz se da normalne sundat lautrec, anzto ten jeho knight partak je desne pomalej:)
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    KONDIK: To mám. MYslim to abyc vyštípal tu zlatou svinuši. Jo a propo. Dá se nějak zlepšovat durabilita u zbraní?? Uchiagata má chuděra jen 90 a chtělo by jí to trochu nappálit. sem sní prošel kus dungu a na bosovy mi chcípla:) Takže když sem puloval Grapling dragona tak sem musel v enragy měnit zbraně:)

KONDIK
    KONDIK --- ---
    SUMI: Lautrec ma Shotely a davaji nejakej DMG i prez stit, ale neni to nic co by plechovku rozhodilo a DEX a PRSKAVKA stejne by na Lautreca meli palebnou silou a ne prez stit. na to je moc vychcany.

FUNNATEKK: Kup si u Astory krabicku na opravovani a upgradovani at muzes skoro vse delat u ohne.

LOVE_DALI: Zweihander potrebuje pouze 24 str Ale uz 24 str je dost zbytecne pro DEX charakter. Na zacatku ti proste tech par bodu muze chybet. Jinak za nejlepsi zbran na start povazuju Lightning Kopi z mimica ze Sen's Fortress. Staci na lvlit staty na tu a mas do konce hry klid, staci ji plusovat a zvysek davas do Miraclu, Zivota a Endurance.

Ja to aspon tak delam.

Az pak v NG+ Zacinam resit nejakej super ultra kontra dmg. Pro me je primarnich 40 Endurance , Prsten Lautreca a Prsten Havla, pak zacina hra :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: Nechci spolilovat, ale ma v tom Prsty Knight Lautrec of Carim a pak Reah of Thorolund
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Jak? Stale rikala ze nechce s tebou mluvit... A kdyz zabijes zlataka hned v kostele zustane tam celou dobu...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: ja pisu humanitu :) Lahvicku neupgradovat dusi z te holky...
    Ale ze nikdo z Vas hadu nevi ze ta holka jde eventem vytahnout ven z toho vezeni a pak sedi u ohne :)) ! Pak si tu dusi muzete sebrat !

NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK: jen jednu radu. az to napravis!!!, jak tadi KONDIK, tak nepouzivej tu Fire Keeper souls k upgrade flasky, pokud jich mas vic. NEJSOU ZAMENITELNE! :) Udelal jsem chybu ve sve hre.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Se budu muset taky nějak pořádně podívat na tu magii, trochu si enchartovat zbraně a pak vyrazit. Teď s tím svým mágem směřuju ke skeletonům, chci kosu, ale tu já chci skoro furt, pokud nejedu sílu, tam mi stačí zweihandler, že? ;)
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    KONDIK: Dík man. Jo de se vopravovat. Večer. Stejně. Tohle je hra že sem z toho paf.D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam