• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    SUMI: Ale s nima si moc nepopovidas :)) Myslel jsem specificky interaktivni NPC , ikdyz ano, splnuje to. Ted muzem polemizovat ktery boss je zenska. Gaping dragon na to vypada !
    SUMI
    SUMI --- ---
    butcheri před depths jsou taky female
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    A jeste Ciaran, uplne jsem na ni zapomel, pritom jeji armor nosim nejradsi.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Zase, tohle mi delas umyslne. JE NAHATA, JE TO ZENSKA , HNUSNA ! MA NA HLAVE PYTEL !

A je to resene tak ze AOE Veci ktere nejsou specificky nakodovane na zabijeni delaji NPC zlomkovy DMG, proto kdyz po Solairovi a Lautrecovi skace Dracek z Depths tak jim dava za 250 a ne za mordy jako tobe.
    Stejne jako si Solaire klidne necha rozsednout hlavu Smoughem a prezije to.

V DARK SOULS jsou NASLEDUJICI zenske postavy kterym se rika ONA :

Dusk of Oolacile - Princezna
    Elizabeth - Houba
    Quelana - Kouzelnice
    Reah - Jebtiska
    Undead Merchant u Depths - Prodavacka plisni
    Maneater Mildred - Nahata s pytlem
    Beatrice - Kouzelnice
    Quelaan - Sestra Quelaag
    Alvina - Meow

Nebo mi praskne zilka ! :)
    SUMI
    SUMI --- ---
    JOPS: jo, to mi dělala taky ta holka s pytlem na hlavě
    JOPS
    JOPS --- ---
    HABEAL: tak hraju to na PS3 :) ale ten typek co jde se mnou na pavouci zenu, tak stoji v te lave a nic mu to nedela. Neco jineho je, kdyz ho trefi mecem. Ale ohen nic.
    HABEAL
    HABEAL --- ---
    JOPS: jak nedělá? Máš origo? me to jednou to NPC umrelo jenom kvůli tomu :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    mam jeden dotaz k Dark Souls :))

kdyz si zavolam NPC postavu pred pavouci zenou, tak beha v lave a nic mu to nedela. Jak tohle je resene ? Je nahatej a nic mu to nedela. Cim to je ?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Pri cekani na DS2 jsem si zakoupil za pakatel Armored Core V datadisk, takove Dark Souls mecha zanru, zbohem bud kruty svete, loucim se s Vama, at jsou Vam parapety kluzke a Lukostrelci v Anor londu na inkliminovanem miste, at vas nikdy neminou.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Chimera ? Kurna panove , vase znalosti mytickych potvor jsou zarazejici :D

!! MEGAPYCOCUNDR SPOILER !!

DARK SOULS 2 LORE - VIDEO
    The Lore of Dark Souls 2
    http://www.youtube.com/watch?v=s8vPJwTKy8w

DARK SOULS 2 PVP - VIDEO
    The PvP in Dark Souls 2
    http://www.youtube.com/watch?v=_vbrryKE1Es

LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Jn, Spelly jsou silný, ale castování je pomalý. Musí to bejt nějak vyvážený. To mi připomíná, že jsem si za mága ještě neskočil pro kosu. Nějak bych ji poslední dobou cpal všude ;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    pred spanim jsem si sel dat toho hajzla pred vstupem do datadisku. To je kurva rychla, nez hulkou vyplodim kouzlo, mam ho na zadech a pul energie v cudu :)

klidne to sem soupni, kdo chce, tak se podiva, kdo ne, tak se nepodiva :)

KONDIK
    KONDIK --- ---
    LOVE_DALI: Ona do prdele :) Je to ONA
    JOPS: Videla te, kdyz jsi tam vlezl tak zuriver macha, jako kazda zenska, nevi co chce a chce to hned. Asi chtela boty nebo kozich ale ty jsi netrefil velikost, co v jejim pripade je pochopitelne ...

A vubec, mam krasne dlouhe video o Lore DS2 ... mam ho sem dat ? :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: On Tě cítí! :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: kdyz me nevidi, nema duvod machat ne ? :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Machnula :) Ona
    Mno machani je ale plosne, a invisibilita te pred prebihanim dalnice nezachrani :))
    JOPS
    JOPS --- ---
    kdyz jsem sel na Chaos of Bed, tak kdyz me to zabilo asi po 7, kdyz jsem skakal na koren. Napadla me spasna myslenka, mam kouzelnika, kouzlo Hidden body, on me neuvidi a bude to zivacka. HOVNO vazeni, HOVNO, machnul poprve, machnul podruhe a ja byl v prdeli :))))
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Jo to jeho tantrum a klepe se jakoby byl pod proudem, jenomze s tema jeho pacickama, dendridama ja ani nevim jak tomu slusne rict, vypada jako rozplacla japonka v sampionatu proslizeni se ze startu do cile tim takovym "vaginalnim" posunem ... tak nejak mi pripada.

Regulerne jsem jej obchazel dokad jsem nemel Paladina +5 pak k nemu prijdu a ... nic ... stal jsem u nej , machal mecem, kdyz chytl tantrum , vlezl za stit a konec ...

Ale jelikoz ty jsi ocesal chudaka starika a strazce o armor, tak si zaslouzis zemrit na draci tanecek mrtveho muze.

Mohli by na FLasku dat Debuff , snizovani visibility !
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: ten muj cervenej oblej je taky celkem imunni proti curse, ale uz neni zas tak moc imunni, kdyz Seath zacne mavam chapadly a trefi me do kebule, to pak chlastam zdravi jak vzteklej :)

KONDIK
    KONDIK --- ---
    Proto to rikam porad, nejlepsi je Paladin Pyroman :))
    Black Iron set +5 , Zweihander , Greatshield of Artorias , Vrhac Blesku , Sesilatel Hnevu bohu , Zevnitr Zelezny, Sila Uvnitr atd atd ... ( ty preklady jsou fakt strasne :))

Takze mas heal kdy potrebujes, velky stit o ktery se snad az na Kalametha rozmlati kazdy a kdyz se nudis hazis po lidech blesky nebo jim sestrelujes Soul Speary Wrathem a smejes se ...

Kazdopadne neni Seath ten takovej divnej pytlik se zakrslyma nozickama kteremu kdyz se postavis v Curse Resist armoru ( Zlaty Paladin Set ) tak nic nedela ?

To mi vic dal zabrat Nito, ktery 50% boje stal v staggeru.
    JOPS
    JOPS --- ---
    STRANGERD: Ash Lake na první pokus. Tam me jednou zabila Hydra, ale pohoda. V DS2 pojedu to samé co ty :-) pořádný obourucak a zarazet enemaky do země jak hřebíky :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam