• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NELLI: Hello, can I assist you today ?

http://i.imgur.com/8uVyqvk.jpg
    NELLI
    NELLI --- ---
    JOPS: to jsou strašný zla ty vole! :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak jsem s kouzelnikem na NG+++ asi :) a uz expy musim zacit cpat do sily, abych unesl lepsi stit... Ted mam Knight Shield na +15 a je to ted jen tak tak. Jinak s kouzelnikem zatim velka spokojenost, ja jak byl vzdycky posranej z Gapling Dragona, tak ted do nej vystrilim par Crystal Soul Arrow a pak Soul Arrow a nazdar. Boj s bossem je pohoda :) Nejvic se vzdycky bojim Seath... to je pro me nejhorsi boss...
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK:
    :)

Dark Souls: T-Shirts & Hoodies | Redbubble
    http://www.redbubble.com/shop/dark+souls+t-shirts
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    SUMI: To by to triko muselo byt ruzove a slunickovate, a o tom Dark Souls nejsou :) !
    Nebo na sedicim hrdinovi giganticka prdel Asylum Demona ! S bilou vlajeckou !

A k tomu kupon na slevu na par bot pro Seatha, myslite si, ze by jej to nasralo ?
    Stejne jako kravata pro Gaping Dragona ...
    Vysvecenou Biblii pro Nita

Hmm, mel bych si zalozit podnikani na toto tema a vyrabet veci denni potreby v duchu Dark & Demon Souls universa.
    SUMI
    SUMI --- ---
    KONDIK: nebo YOU DEFEATED
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    BIMBAS: Na triko jedine hlaskou YOU ARE DEAD
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    SUMI: Na PC to jde prez Editor, na konzolich pochopitelne neni mozne jej vytahnout. Ale mel to byt puvodne boss misto 4 kralu. Stejne jako Nito puvodne nebyl v Tomb of Giants ale v "Obrazku"pod Priscilou.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ja bych si dal na triko Pinwheela :D
    SUMI
    SUMI --- ---
    KONDIK: zkoušeli jste si někdo jar-ela vyemulovat nějak?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    1 boss is missing
    Jar-Eel
    SUMI
    SUMI --- ---
    _KOFILA_: smough a nito :D
    BELO
    BELO --- ---
    SUMI: Já hraju Demons...na PS (PSN id MatoDurinda)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    vypadne pro me daggera z ocasu Priscili, kdyz s ni budu jen pomahat jako fantom ? Na muj regulerni fight jsem ji zabil nejak rychle. Vedel jsem ze po 5ti sipech se objevi, ale zapomel jsem ze moje sipy ji celkem porychtujou, kdyz jsem dex build.

Jinak mam HINT longbow už od +1 má S na dexu :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Na levelu 120 cca stacilo AFKovat na Gargoylim moste k rotacni vezi smerem k Dlouhemu a Sirokemu a ve vterine jak skoncil Invasion limit jsi mel okazmzite dalsi invasion, takove kvantum lidi tam je.
    JOPS
    JOPS --- ---
    toz jsem si dal NG++ dostal jsem se do Anor Londo k druhemu bonfire. Rikam, zkusim si nekoho zavolat, sam proti tem dvoum blbeckum se mi nechce hrat.

Hodim na sebe lidskou podobu a nikde nic... si rikam ty voe, to na to vsichni uz fakt serou ? Sel jsem pomlatit rytire, otevrit si zkratku a vratil jsem se k bonfire.

Ty kraaaavo, tam lezelo znacek :) Jsem lvl 126 a to jsem jeste nevidel :) skoda, ze nejdou v PS3 delat screeny.

Uz me neprekvapuje, proc me za celou dobu co jsem tam mel polozenou znacku nikdo nezavolal. Nas tam je jak much :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    BIMBAS: jj, muzete byt maximalne tri
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    maximální grupa jsou 3 hráči (fantomové) ? Asi jo, protože ve 3 nám to už nechtělo dovolit AI fantoma
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam