• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    S P O I L E R

Dark Souls 2 - First Impressions of the Full Game
    http://www.youtube.com/watch?v=xk9Pq_hmiH0
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    pod ocasem ;)
    HABEAL
    HABEAL --- ---
    SUMI: a dagger je kde? :D
    SUMI
    SUMI --- ---
    :3
    JOPS
    JOPS --- ---
    Super, tak ted jsem to dal.... Nastala prvni exploze, tak jsem cekal a cekal u mista, kde jsem vypadl z tunelu a pak uz zadna exploze nebyla, tak jsem bezel a bezel a ono nic :) tak nevim... Ta exploze je jenom jedna ?
    JOPS
    JOPS --- ---
    Dotaz k bed of chaos...

Nikdy s tim nebyl problem jako je ted...

Pokazde se dostanu do ulicky, kde se ma zabit ten "broucek" :) ale, problem je v tom, ze pokazde tam vybouchne lava a ja jdu do hajzlu. Nikdy mi tam nebouchala tak casto jako ted. Tak jsem se chtel optat, co si mam obleknout, abych mel realnou sanci prezit ten vybuch... Tam se moc nikam uhybat neda...

A je to asi NG+++++ predtim byl problem v tom, ze jsem chcipal tak, ze jsem netrefil ten kmen :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Dobry pocit ? All living things must bleed.
    JOPS: Ja Blightwon projizdim celej, vcetne Raftru z uplneho vrchu az dolu do te jamy kde je draci supina. Je tam Katana. Power Within za Nadorem a tak, takze se ti to obzere, tuplem v pripade, ze si zapomenes v Depths sebrat Spider Shield proti flusakum a nemas kopi, aby jsi mohl zaroven se branit a i prez to pichat. No a pak tam rad chodim farmit sneky , ne na proslavenou francouskou pochoutku "Slugs ala Nito " , s Nivovou prichuti , ale na Shardy na kovani.

A bez Rustred Ringu je tam pobiuhani dost otravne, + nekonecne se spawnujici moskyti , kdyz zrovna nemam u sebe kusi jako Autoturret.

Celkove takova divna lokace. Ale ja nemel rad ani Swampy Town v Demon Soulech, tam me bavilki jen bossove a tuplem ta finalni dvojka, ze ktere jsem si bral brneni, protoze lepsi brneni v te hre snaz sehnatelne neni. Dark Silver
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: cesta k Seathovi je v pohode.... a ziskam neco zabitim tech motylu ? jednou jsem po nem naivne vystrelil z luku a on mi to ne moc naivne vratil, tak jsem to uz priste nepokousel :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: na to jak jsem Blightown nemel drive rad, tak mi ted nevadi. A co tam delas v Blightownu ? Tam snad nic zajimaveho neni ne ? :)
    SUMI
    SUMI --- ---
    JOPS: No, měl jsem namále..zabil jsem druhýho, ale pomalu, takže jsem tam měl dva najednou..do toho mi do sluchátek mluvil kamarád a já nemohl odpovědět a v pokoji se mi smál táta, že se nervuju..:D fakt příjemný prostředí
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Nejtezsi oponent v Blightownu je Framerate ... zabiji me casteji nez oponenti.

JOPS: Gratuluju k vrazde mentalne postizeneho genia bez nozicek :)) !
    SUMI: Duke Archives je takove kouzelne misto , kde se cejtis klidne do momentu nez se ti 10 cm pred xichtem zhmotni Crystal Speara , ale jeste vetsi bobky mam z cesty k Seathovi. Uuuu motyl , uuu ja slapl vedle ... aaaaaaaaaaa .
    JOPS
    JOPS --- ---
    SUMI: four kings bych asi sam nedal... mam malo munice :)

inteligenci mam na 90, takze kdyz trefim, nepripraveneho invadera Soul Spear ci nedej boze Crystal Soul Spear, tak mu zamavam papa, protoze to malo kdo rozdycha (pouzivam Crystal Tin catalyst).

Ale ted tak na to koukam, a nekdo pise, ze kdyz mam inteligenci nad 40, tak nejlepsi je Logan Catalyst.

hmm, ten nemam :) ukol dnesniho dne, zabit Logana :)
    SUMI
    SUMI --- ---
    JOPS: hej, taky jsem ho včera sundal + four kings :D, ale v dukes archives mě dvakrát sundal nějakej zmrd
    JOPS
    JOPS --- ---
    jinac vcera jsem poprve sam usmudlal Seath the Scaleless :) konecne se cejtim jako nekdo :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    SUMI: tak ono v Blightownu nejde moc zabloudit ne ? :) horsi pro me byl Depth :) tam jsem mel kurva problem se dostat ke dverim na zkratku :)
    SUMI
    SUMI --- ---
    Heh, právě jsem našel svůj starší sešit "Dark Souls", kde mám rozepsanou mapu, kudy jít v Blightownu a v Depths + různý super poznámky, jako: "Nezapomeň! Lautrec je zmrd!"..
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    kocky sem vzdycky roztrilel zakladnim lukem na +5 z kopecku na +-100 sipu, np. Zarny priklad vrcholku potravniho retezce a kras moderniho valecnictvi :D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    KAPITAN_JACK:

Greatshield of Artorias Oba sasky drzi uplne stranou, az na Fatman Drop utok, ale ten je tak postavenej. Dlouhej se rozbiji o stit s kopim efektivne a Siroky taky az na drop bombu se stitem nic neudela. Pouze ve fazy, kdy se tam lidi bezne dostanou nemaji na nej jeste staty , ale v NG+ je to uz docela bez sance.
    Na Manuse jsem nemel zadnej pendant a dal jsem ho na 1x bez nejakych zbytecnych trabli. Rozmaznul se o stit a nez zacal utocit znovu byl jsem diky hlave z Ditete a kytce ze zabaku zase na full stamine. 88 Stability je svine.
    Kocky jdou taky ustitovat stejne jako kutalejici se skeletoni, pouze to nechce stat na louce a tankovat vsechny.
    Bridge Drake nejde tankovat stitem pouze kdyz leta, od toho je tam zabradli za ktere se clovek zasije, sesedne a uz se jen smeje, drak neudela nic.
    Dituv Vomit Attack taky nejde blokovat stitem.

Ano neni to 100% , ale stejne je tam stit velice prakticky. Dle meho by to proste chtelo neco, co te proste zabije pokazdy u kazdeho bosse, kdyz si nedas majzla. Bohuzel to proste nema uplne kazdej boss.

JOPS
    JOPS --- ---
    KAPITAN_JACK: na Manuse staci Greatshield of Artoias a jsem za nim nesmrtelnej :) Staci s sebou vzit Child of Mask na rychlou regeneraci staminy a jsi vysmaty

Great Felines nevim, ty jsem zabil kdysi jenom jednou, tam nikde nic neni, proc bych je mel zabijet podruhe... Je tam neco, co se hodi ?

Jo, draka na moste jsem taky jeste nezvalcoval. Taky nevim proc ho zabijet, mam pocit, ze z nej snad ani nic uzitecneho nevypadne (krome Drake swordu pri strileni do ocasu)

KAPITAN_JACK
    KAPITAN_JACK --- ---
    KONDIK: Manus - na tu jeho magii potřebuješ vždycky včas Pendant, ale ani obyč útoky nemá slabý.
    Bridge drake - plameny neuštítuješ.
    Great Felines - kotrmelce.
    Pikachu a Snorlax.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam