• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: ja se bojim toho, ze si objednam tuto enonuno edici a pak zjistim, ze skladem ji budou mit az nekdy o dva mesice pozdeji...
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: ty me seres, ty me tak seres :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    DOCKINEZ: ja mam prechodku USB->PS2 ovladac a nemuzu si stezovat. Zadne ovladace ve Win7 nejsou potreba a beha to na vsech hrach, ktere podporuji joypady

A dneska bych si tam soupnul PS3 ovladac :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    STRANGERD: (jo a teda ma vyhlasene debilni d-pad, ale analogy jsou uplne oukej funkci i rozlozenim, takze na ds, batmany a podobny hry pohoda)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    DOCKINEZ: mam ho 3+ let, hazu s nim o zem, pujcuju ho lidem, co ovladac v zivote nedrzeli a je jak novej, muzu ejn doporucit
    SUMI
    SUMI --- ---
    DOCKINEZ: imho jo, nevim co ostatní, ale já s ním měl dobrý zkušenosti + je to asi nejnativnější ovladač, který můžeš na hraní mít
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    To vypada dobre, pujdu do nej.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Oukej, takze pro sichr verzi s káblem, ok?

Microsoft XBOX 360 Controller Black | Alza.cz
    http://www.alza.cz/microsoft-xbox-360-controller-black-d395791.htm
    SUMI
    SUMI --- ---
    DOCKINEZ: tak asi ovladač pro xbox
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Hm, tak to by mne urcite nefungovalo (spatna karma, nebylo by to poprvy), rad bych ovladac nativne pro widle.
    SUMI
    SUMI --- ---
    DOCKINEZ: ano, better DS3 tool + PS 3 ikonky ve hře, šlape to jako hodinky (vibrace, pokud máš bluetooth adaptér, tak i bezdrát)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    SUMI: na PC?
    SUMI
    SUMI --- ---
    DOCKINEZ: já hraju na dualshocku 3
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    DOCKINEZ: Ja kolegovi zapujcil muj Logitech Chillstream a jeste si nestezoval. Musirm rict ze ta ficura vetrani mi silene imponovala kdyz jsem si jej porizoval a mnohdy je to spasa a zachra pred upocenymi hnaty.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Cus, jakej joypad byste mi doporucili, pokud se bavime o hrani DS na PC? Diky.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    SUMI: Na me prstem neukazuj, sam vis ze to chces a delas tady pouze herecku ! Vsichni to uvnitr vime ze jsme pouze obeti vlastniho chtice. A chtic rika jasne. Collectorka ! :)
    SUMI
    SUMI --- ---
    KONDIK: No, docela jsi mne nahlodal...promyslím to :D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Kupuju to 1x za zivot ... a neplanuju to nechat svym detem, pujde to semnou do rakve.
    Zustanu v praci o 4 hodiny dyl kvuli Dark Souls II COllectors Edition !
    SUMI
    SUMI --- ---
    SUMI: i když..jenom o 1300 víc..mmm mmm kondiku nenávidím tě!
    SUMI
    SUMI --- ---
    KONDIK: bohužel prachy netisknu, jinak bych do toho šel..:(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam