• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Posilam, jestli se poslintas v praci tak si nechod stezovat !
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: tak mi klidne posli zacatek :) za mesic to tu stejne bude jeden velky spam :) ja uz se taaaaaakhle tesim :-D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Nekaz to tady nekterym co o tom nechteji vedet nic :) ! Jak to vypada na zacatku ti muzu sharnout prez soukromou spravu. Jinak si myslim ze to bude naprosto ultimatni gamesa, prtooze vyresili vetsinu velkych much Dark Soulu a Demon Soulu a zmrzacili minimum veci, takze je pomer veci opravenych k lepsimu versus rozesranych veci k horsimu v prospech te pozitivni stranky.
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: jeje, ze by tam zase byl Nito ? a Firelink Shrine asi taky co ? :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Dark Souls II - PS3/X360/PC - Hollow Lullaby (English Trailer)
    http://www.youtube.com/watch?v=YIVAmgEXvLI
    SUMI
    SUMI --- ---
    Tak dneska jsem u Bed of Chaos málem porodil, spadl jsem do díry a po respawnu jsem zapomněl přehodit prsten a uhořel jsem v lávě..:D Všechny ušetřený duše fuč! :(
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Ja uz se vidim jak to kupuju na PSN digitalne protoze jsem linej si to skocit predobjednat :))
    SUMI
    SUMI --- ---
    Tak v Xzone už nemaj ty black edice ani collectorky na PS 3. :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---

via judas
    SUMI
    SUMI --- ---
    JOPS: mohli by :D nechci si zvykat na něco novýho
    KONDIK: správně!
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    SUMI: Hmm Pripomina mi to .... hmmm fakt nevim ... Halo 3 ?
    JOPS
    JOPS --- ---
    SUMI: doufam, ze ti blbouni budou i mit stejne ovladani :)))
    SUMI
    SUMI --- ---
    Seven Minutes of Developer Gameplay - Lords of the Fallen
    http://www.youtube.com/watch?v=K423anCBKKo

nepřipomíná vám to něco? :D gameplay začíná kolem 2:50
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: v pohode, stejne na to ted nemam cas, zasekalo me gran turismo 6, diablo 3 a ted nove the last of us :) me se to jenom na prvni pohled vyslovene nelibilo a nijak me to po dvou misich atmosferou ani nechytlo (za posledni dobu sem se na chvili upsal m. warriorovi online, a i kdyz je to jenom tupa strilecka, navic na jiny platforme, vizual i tradici ma mecha. Takze v tomhle kawai-macho-mecho smeru sem se dost rozmlsal. Uprimne, ten AC vypada texturama pomalu jak z minulyho tisicileti).
    Ale nebudu nad tim lamat hul, kdyz sem v podstate na zacatku. Vim ze to ma velkou fanouskovskou zakladnu, navic mam rad ty ost z toho, aniz bych to nejak driv vubec hral, takze to urcite neni uplna nuzarna. O tom zadna.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Je to od stejnych lidi. Je to uplne to same defakto. Engine, koncept, podstata ... pouze tady to strili a mlati se, v Dark soulech bohuzel strileni neni tak viable jako bude v DS2

Kdybys chtel s necim pomoct, pridej si me na PSN a jestli mi nebude strajkovat Internet, rad te par misema protahnu at si to oslintas.

Mas pravo to nenavidet, je to totalne balls on silene, ale nejsou pro hrace Gothicu IV Arcanie Dark Souly taky jako chcat ziletky ?
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: ok ok :D dam tomu este sanci.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    SUMI: To znam ...
    Jeee tady mate DS v nejake zvlastni krabicce !
    * mozek * Sakra vzdyt mas uz DS !
    * mozkovy subproces c.2 * Ale tahle krabicka je jina, taky hezka !
    * mozkovy subproces c.3 * Je i s Artorias DLC ?
    * mozkova sekrecni centrala * - Slint slint slint -
    * mozek * "My give up ... my give up"
    SUMI
    SUMI --- ---
    Omg, dneska jsem byl v jrc pro RDR a málem jsem odešel s dalším DS..:D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ja kdyz koukamna Kondika jak hraje Armored Core tak to je pul hodina v menu a nastavovani mecha. Pak mise. V te misi nejdele trva zmena zbrane na mechovi, protoze pak je to totalni mazec a chaos v uhybani projektilu a mezi dim vybuchy nepratelskych vozidel a strojů. Jo parkrat jsem ho videl jeste vydychavat snipery za panelakem, asi na 3 vteriny :D. Cela mise trvala asi 5 minut
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KONDIK: na dsku to je blbost...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam