• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    SUMI
    SUMI --- ---
    KONDIK: Fate stay night mělo chvílema úžasný fighty. :3
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KONDIK: no jasně, Samowar .)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    SUMI: Ah Berszerka samozrejme znam ... Stejne byl postavenej Herakles z Faith Stay Night , teda vlastne cele Faith serie. Akorat min mluvil.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: Ja bych proste zacal hru s tim co je nejvic odpoustejici, cili asi Temple Knight, pac ma Heal navic a buff na dmg ... a pak az bych si osahal novej styl hrani zacal bych neco co me bavi. Jinak sem zue stat ze clovek zacne huntera , zacne umirat na picoviny pac neni zvyklej na novej combat a pokazis si smak ...
    SUMI
    SUMI --- ---
    KONDIK: Berserk, jedna z předloh souls her. :) Potvrdili to kdysi i v nějakém interview, to je jeden z důvodů, proč jsem ty hry začal hrát..
    http://1.bp.blogspot.com/...GEkVw/TOvPzon48WI/AAAAAAAAAJQ/rxNrvirKyas/s1600/berserk01_guts_1024_.jpg
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KONDIK: spíš asi myslí good unit tests .)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    SUMI: Jew Build ?
    SUMI
    SUMI --- ---
    Trošku jste mě nalákali na nějakej Guts build..:D škoda, že Guts není moc zaplechovkovanej.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: Uz jde kracet a strilet , = ustupujes a strilis a mec a stit vytahnes az posledni moment , lepsi
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    a co ten luk? nechci koukat na ta videa abych si nezkazil rozjezd a byl dojat i z menu, ale zajímá mě jestli s tím lukem to může být zábava... v DS to moc nešlo... tady by to mohlo fungovat spolu s katankou na blízko což? .)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: No, 2H Combat byl v DS2 docela predelany a je daleko vyssi sance ze kdyz jen tak machnes, obsekas kolem chlapka diru a jej ani neskrabnes.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: ja neprestreluju :-D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Dual Weild je predelany a i 2 x 2H je ted uz viable, strasne pomale a kdyz se prestrelis tak jsi v prdeli, ale jde to.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: :) ja taky pujdu do plechovky... To je mi takove blizsi :)))

doufam, ze tam bude vic vychytane, ze kdyz budu mit v kazde ruce obourucak, tak budu delat bordel s obouma :)) a ne jako v Dark Souls, ze ten druhy slouzil snad jenom na obranu
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Vis k cemu je cloth armor ? Abych si mohl otrit svuj zweihander od krve a splasku .... *ba-dum tssss*
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: souhlasim, proto si asi vezmu magika :-D

nedame treba v nedeli posezeni pred nejakym bossem, u sebe predpokladam, ze zkejsnu na prvnim :-D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: Ja to mam jasne, Warrior a Temple Knight , Pak bych mohl rozjet jeste Temple knighta a teoreticky i Warriora no a kdyz nic z toho nepujde tak Warriora :)

Jsem Platovy, magie a luky jsou pro srabiky co se neumi postavit nebezpeci tvari v tvar !
    NELLI
    NELLI --- ---
    brace yourselves, Kofila's smegma is cumming!
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Já začnu klasicky s gumou tlustou vypatlanou co nosí obouručák na rameni a zove se Samowar...
    Po dvou třech hodinách zkusím luk s hbitým Lorddort, prý má více prostoru než v předchozích dílech a po slabé hodince znovuzrodím červenou prskavku Kadar Barag...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam