• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    FRIZER: Ja si jdu pro svoji zitra rano at se JOPS smazi ve vlastni stave ...
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    na torrentech uz se povaluje nekolik dnu.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    FRIZER: Kde ji meli??
    JOPS
    JOPS --- ---
    no to je bordel :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Tak jsem se dnes zašel podívat jestli náhodou a ...

Dneska bude dlouhá noc
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    deprived je základ!
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Luk je podle mě teď dost viable option. Ale jak jsem tak koukal na classy a staty tak asi zkusím deprived. Ty počíteční staty to prostě kazí :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: To byl citej taun, nemam xichtoknizku nepouzivam rozsypcaj-gram , nefotim se s vecma , pouze me ta predstava breciciho JOPSe tesi, jak by mi bouchal na dvere aby si mohl k Steelboxu aspon cichnout :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    neee... nefotte to, jak malí jardové... se nellina posere z toho tady...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Maxx si to koupis za +50% Marzi na PSN storu ... co jsem teoreticky planoval ,pac bych prijel domu a bylo by to stazene a ja bych zacal hrat ... ale kdyz se budu moct mazlit se Steelboxem a ty budes mit prd, tak ta bolest, co ti tyhle fotky zpusobi, me tesi.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: chybicka se muze vloudit vzdycky.... nejcasteji, kdyz si rikam, ze tim obourucakem ten uder jeste stihnu (vetsinou nestiham :))) )
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: A pritom prijdes v sandalech s ponozkama ! YOU'VE DIED
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: ja ho uskrtim tkanickou od bot
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Mno ja si radsi byl svoji soukromou verzi bookovat osobne pod trestem vysati duse z prodavace.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: ja si pro to jdu na blind, takze ti jmeno je naprd, takze doufam, ze to nebude vyprodany driv, nez tam dojdu :))

Ale kdyz jsem videl kolik kusu meli GT6, kdyz jsem tam prisel, tak jsem byl naprosto v klidu i GTAV tam meli jeste plny kybl :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: Big Tasty Taurus u McSolaireho + Cola Estus Zero + Tears of fallen players ...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    ty si něco papal?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Mlady muzi, k cemu vam bude dovolena, kdyz jsi zjistim vase jmeno a adresu a dam vam vasi kopii DS2 obstavet do soboty ?!

MWAHAHAHAHA

Rikejte mi Seda Eminence, rika se mi tak v praci , vyhovuje mi to i v soukromem zivote !
    NELLI
    NELLI --- ---
    _KOFILA_: tak určitě
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam