• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    FRIZER: Hmm ja nezabit ten jehelnicek v podzemi, tak jeste ted farmim plechovky v jezernim meste do chcipnuti. Takze lvl 30 a porad totalne levej, stve me ze mi u Longswordu sebrali stab a udelali z nej blbejsi Broadsword ...
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    KONDIK: Já dal dneska tři bossy...ale je fakt že sem musel trochu farmit a když sem přišel asi o 20 000 duší tak jsem byl trochu zoufalej....zatim čim dál lepší....myslim že už sem se dostal z počátečního marastu....zatim level 41 z Deprived
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    FRIZER: Ah tak
    Prvni Boss down, narazil jsem na dalsi dva bohuzel k jednomu dojdu skoro mrtvej a druhej mi hodne ochotne plive do usmevu ... asi jsem fakt uplne levej po 3/4 roce nehrani ...
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    KONDIK: Klesla oproti tomu covenantu ve kterym sem byl...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Ty vole, ja jsem desne rezavej a nemotornej ...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Nevim, nemuzu rict na zacatku ze by klesla, kazdopadne si vsimam jak tezkopadne se clovek muze vytahnout rollem z vlastniho machnuti ... nemuze. Ale prijde mi, ze kluci delaji daleko vetsi bordel plosne, a jsem trefeny mecem, ktery padl pul metru odeme za plnou dmg ...
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Hmmm...tak obtížnost znatelně klesla
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    KONDIK: Zas toilk mozností tam neni ne...
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    _KOFILA_: Covenanti prekvapily....vcera sem se hned k jednem pridal...a nekolik hodin hral a docela chcipal a pak jsem se docetl ze tento covenant je hlavne pro hard core hráče a že stěžuje obtížnost, dneska vystoupim a doufam ze bez postihu...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Sedim doma, sedim u character creation pod znamou "CURSE OF AN RPG PLAYER CREATING CHARACTER" a nebudu hrat jeste nejblizsi hodinu nez to nebude mit pozadovany xicht :))
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    takže podle písní 33 bossů protože jinak v této serii žádná hudba nehraje že .)
    slušný číslo, děkuju převelice!
    EPICFAIL
    EPICFAIL --- ---
    Trocha statistiky umrti:
    DARK SOULS Ⅱ Player's Site
    http://farfire.darksoulsii.com/pc/players/index.html
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    VESNACH: já staromilec... já yt nemám a neznám .)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Dark Souls 2 - Full OST - Complete Soundtrack
    https://www.youtube.com/watch?v=Mg33KkBlVCc

_KOFILA_: ale prosim tebe, dneska je preci vsechno na jutubu.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    _KOFILA_: ja sem obrazovku s predchozima hrama nemel duvod fotit tak netusim :D soracek.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    VESNACH: to už bylo od demons souls... kromě toho schovávání .)
    pouštím soundtrack, instaluju tak kolem deváte večer .)
    naviděnou za týden...
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    _KOFILA_: jo, ve hre si muzes interfejs uplne vypnout nebo ho dat automaticky schovavat, a to je dobry, potesilo.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    VESNACH: ty tlačítka jsou hnus velebnosti!
    fujtajbl, doufám že si pujde gui nastavit .)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Tak koupeno. Jsem zvedav jak dlouho v atelieru jeste vydrzim pracovat...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam