• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    FRIZER: jak invaduješ? pže mě stone svítí šedě jako že nemůžu použít. ani modrej, nějakej zádrhel nebo jsem debil?
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    A ted nejákýho kouzelníčka, ale ten mě skoro dostal, ale vzpomnel sem si na kotoul...
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    FRIZER: tak to ja si ti to nejdriv hezky v klidu projdu offline :) nemam rad, kdyz me nekdo rusi pri praci.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Tož jsem vyměnil něco co jsem myslel že na něco bude za něco co nevím na co je :D good trade
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    online konecne jede, vsude krvavý skrvny, uz sem invejdnul a bakstabnul prvniho manika...:)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KONDIK: nějak pozdě ne? :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Hah ziskan Soul Vessel !
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Jelikoz jak je co jak na sebe napojene ocekavej ze se svym rypakem skoncis par krat kde jeste nemas, velke knechty uz mam done , ted jsem dodelal lesni hrad a jsem pred final bossm Lost-man Wharfu. Ale jak jsem se kam dostal ? to ti nereknu, sam mam v tom salat a sel jsem nahodou az se mi bossove napichly na palcat a ja zjistil, ze je za nima cesta dale.
    JOPS
    JOPS --- ---
    Tak jim to zase zdechlo... Ani se mi to nedotáhlo...
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Taky je dobrý nechat si spravovat Life of ring and protection....neocenitelný
    JOPS
    JOPS --- ---
    FRIZER: v jedničce mel velkou radost z kamení a ty jdou koupit u týpka v baráku. Ale ještě jsem ti nezkoušel.

A nevím moc kam jít :-) kam jsem vlezl tam jsem dostával strašně do drzky :-) byli jste u tech velkých rytířů? :-) tři jsem zpráskal a když jsem v dálce viděl jich víc u sebe, tak jsem to vzdal :-) to jsem ještě neměl ani level nahoře :-)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Hmm tka kluci, noste si sebou repair powdery.
    Old mans wharf, totiz ma jen JEDEN bonefire a nez jsem dobehl k bossovi mel jsem OBE zbrane na "ON RISK "
    JOPS
    JOPS --- ---
    Už se stahuje 125 MB k DS2 :-)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    LLGHOSTLL: dik, to sem preslech.
    LLGHOSTLL: myslis hned to prvni hnizdo co potkas? Tam vim co dat.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    LLGHOSTLL: Zatim jen "A smooth and silky stone"
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    _KOFILA_: nacházím a potkávám starého známého lizarda
    _KOFILA_: nepřátelé mizí zhruba po dvanáctém zabití - jednak antifarming technika a jednak zjednodušení při opakovaném bossování - dají se respwanout jak už jste psali
    BTW: jako gift jsem si z prdele vzal petrified something
    Už někdo přišel na to co dát snugglymu aby něco vrátil?
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    VESNACH: soul vessel u tří sudiček - na začátku ti to říkaly :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Tak zatim...

FRIZER
    FRIZER --- ---
    _KOFILA_: Já doufám že titanity bude mít druhej kovář až na nějákýho narazim....dva ti dá takovej ten brouček u zkratky k velkýmu meči na hradbách abych moc nespojloval.... a doufám že dneska pojedou servery už
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    jak je to teda s tim anoncovanym resetovanim atributu? Zacal sem deprived, ze to bude nakonec carifuk, ale uz sem nevydrzel a dal neco malo do sily a dex, abych mel aspon shortsword. Behat po forest of fallen giants jenom s rybickou a v neglize mi prislo na rozjezd trochu zbytecny...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam