• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    SUMI
    SUMI --- ---
    Jsem dvakrát umřel v tutoriálu...:D jsem nemohl přeskočit tu škvíru...xD
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    LOVE_DALI: kdepak, ja taky cekam na PC. Byť mám doma 8 kolektorek na ps3 a Kondika kteremu se vraci figura jak uz 2 dny poradne nejedl
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    KONDIK: Spotřeboval sem na ne asi 80 fire bomb...:)...Konečne mam Sunlight covenant a děláme runy na bosse...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Posrana krysa ... a ja nemam dex na nic, co by plosne likvidovalo ... v prdeli :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    konečně kovář! konečně... konečně... ale chce ember... sakra :)
    to je krásná nekončící trýzeň .)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Krysa mi dava;)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: 81
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Taky se pochlubim s progresem level 62

FRIZER
    FRIZER --- ---
    _KOFILA_: Ty dobytky ve vode je dobrý nalákat do tý úzký průrvy k výtahu a bombit je...
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: jakej jsi level ?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_:

az tak hrozny ? :)

nejvic jsem mel asi 13 000 dusi a jak je zsikam, prcham okamzite zvysovat level a koupit si lepsi stit ci neco podobneho :)

Zatim mam za sebou tri bossy, vsichni tri relativne lehky i kdyz toho bosse na konci lesa jsem udelal s dalsima hracema. Dostal jsem se do The Lost Bastille a sel spat.

Vlastnim dva Estus Flasky. Ale hra mi dala poradnej kour... necekal jsem, ze budu takhle dostavat pres papulu :)))

A ta statistika mrtvych na te desce je bozi :) kdyz jsem tam koukal, tak nevim, zda to bylo pres 19 000 000 nebo pres 190 000 000 :) uz jsem nemel sily pocitat nuly :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: Ah Pupenda v hluboke vode te spapali ? Ja mam regulerne problem s tim ze v te lokaci jeste vcera bylo minimum summon signu, narazil jsem na 3 z toho kazdej summon trotl. Ale se Soul Ringem je z tech prasocertu dost soulu takze je tam chodim farmit ...

A me se to, ja kse to nese v Duchu Dark Soulu se systemem Demon Soulu libi, nemam vetsi vyhrady nez obcasne umyslne mrdani hrou, kombinace potvora / enviromen bylo vzdycky zmrdi , ikdyz Pupenda v hluboke vode jsou fakt extrem zlovule ...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Hihi, nosim si pul mice na kovare... Na upgrades... Az potkam a co myslite? Ano... Nedonosil a kovar stale v nedohlednu. Vodni bobánci dortikovy v Sinners Rise mi je vzali... Tutu nunu, nejak me to rozneznilo...

A jinak: fakt me to vytrhava z hrani jak jsou ta mista poskladana, to by si puvodni DS nedovolilo... A pripoctu-li k tomu umele drzeni nizkeho levelu hrace, neb kovar je v druhe polovine hry je smesny... Dohraju a zapomenu. Zklamani jak noha, zadne ng++++++++... A jeste reset postavy... Takto to vypada kdyz se nekdo chce vozit po znacce a mysli si ze kdyz si veme ideu ma celou hru :(
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    FRIZER: Ja tam bohuzel vpadnul s nekym kdo mu delal 30 dmg na ranu a umrel na dve machnuti ... ale to uz jsem si cpal chodidlo do tlamy.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    KONDIK: A od tý doby co mám Ring of life and protection 2x zadny souly neztrácim
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    KONDIK: Sinner sel hned napoprvý, mel sem stestí na spoluhráče...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    167822 Soulu v prdeli celkove cestou k tomu buzerantovi a 33218 U Lost sinnera ... UDUS SE NIMA NIMRODE, NAMAZ SI JE NA CHLEBA ....
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Spalil si Effigy u ohne , nemuzes byt invadovan ale ani nemuzes invadovat a summonit, mas je zrat je jich ve hre malo a budes je potrebovat. Countruje to Bone of Order a nebo to vyprsi po par smrtich ...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
    Posranej vsemi mastmi mazany Lost Sinner , ZMRD uskocny ...
    Pribehnu tam solo, nafiletoval me tak ze japonsky sushi chef by zcernal zavisti
    Privolal jsem si tu peknou steknu, padla na tri rany a pak zase filetovani
    Jedu tam potreti, ja , stekna a summoned player , GUESS WHAT , Tripple layered sushi !
    Ale nejvetsi vejmrd je, ze mi random v ruznych situacich prestavaji fungovat predmety , videl jse mze mi vykuchal NPC, Summoned hrace , natahuju se po Homevard Bone ... sede, nefunguje ... ocividne jsem byl v combatu s 3 lukostrelcema u ohne PREZ PUL MAPY

A ti zmrdi co jsou tam ve vode kde nejde rollovat a chodit poradne ? EXTRA namka ... Summonum to dava tak za 40% HP a pak doskoci maly mumifikovany zmrd hodi pupendo o zem a mrd vsichni dead ... ja odchazim do klastera ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam