• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    _KOFILA_: já se teď trápím u gargoyles. Neustále mě tam invadují a nejsou tam pomocníci ani za prd. zkoušel jsem i někde dole v pasu ve vodě ale tam vůbec. Jinak jsem celkem bezradný. Myslím, že kondik šel studnou dolů. LA e jenom odhaduju.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    už jsem narazil na ten povoz s konma co je v traileru ale neprošel jsem jím...
    zajímavé... stále ale čekám na dungeon jako byl sens fortress... máte tip? přijde něco takového myslíte?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    VESNACH: souls duše nejez! jak přidali že si můžeš znovu přeházes staty budeš si trhat vlasy až si budeš chtít postavit něco kvůli čemu si budeš muset dát celou ng :) a moc duší za to není... (podle DS dřívějších)...

KONDIK: to je kde?
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Nevite nahodou, z jakejch boss soulu jdou udelat zbrane, a ktery muzu sezrat? Neco jako seznam by byl fajn...takhle si skudlim asi zbytecne vsechny a jak uz sem za hranici 5k za lvl blbe se to shani.

Jinak recenze na games.cz 10/10
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: Ne ne , momentalne white phantomuju na te Schysofreni Archpavouccici co nema prdel ale dve hlavy a lasery ...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KONDIK: A gargoily si objevil? To je velmi vtipny boj!
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: Ne ne , jak je lizard na sutry, kterej prcha, tak je jeho ruska verze, kterej kdyz te vidi rozebehne se proti tobe a nejsou to crafting kaminky co ti prinese ... Je to takovej vernej Stalinovec s konceptem fanatickych muslimu ...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KONDIK: Ty ses dostal dolu k te horici stene kde lezi dve jesterky? (Rekognoskoval jsem to dalekohledem)... V lese obru? Druhy bonfire pak dolu vytahem k Last Giant? Tam jsem zatim neprisel jak...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Ok, poznamka pro priste , nemlatit do lizarda s cervenymi zady ...
    A ten bezprdelni laserovy pavouk, ktery si rika Duke byl fakt dobrej, zkosil mi dva pomocniky na instant a me ne jenom pro to, ze jsem se mu valel pod pupkem.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    LLGHOSTLL: Vubec. Drtim posaavi na lvl60 a uz neleveluju... Hledam ember... Mam jednu old souls... Nevim kolik jich bude celkem (4-5?)... Ted se k tomu tak 14 dni vubec nedostanu... Casem to urcize dohraju... Je tam pak krutych konin ale je to souls... Uz jsem zapomnel jak te ten coop online skvely... Ach!

Make my Souls Bigger;)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    _KOFILA_: ty mě štveš - než se dostanu na takovou úroveň tak ty už budeš mít ng+++ za sebou :D
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    V dark souls jsem si rady na zemi od ostatních ani nečetl, ale tentokrát maj smysl...spustu věcí na které bych nepřišel....taky mě baví protahovat ostatní levelama a čim víc se jich otevírá tím napaditější jsou....akorát jsem šel od začátku asi obtížnějšíma lokacema protože ty nové co otvírám jsou poměrně lehký....Skeleton lord s prstem v nose..taky jsem se přidal k Blood Brotrhood a ze 6 invejdnutí 6x vyhrál, hrozně mě to potěšilo, na druhou stranu invejdry nemám moc rád..:) ale je možnost duelovat s ostatníma z covenantu PvP hráčema a tam už je to tak půl na půl....těch možností co to zatim nabízí je nepřeberný množství a to jsem teprv na začátku......Earthen Peak je geniální...(použijte louč)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Jsem prekvapen kolik tam je ruznych lokaci...
    Uz mam vsech dvanact slotu otevrenych;)
    Vetsinou po jednom ale i po ctyrech...
    Earthen Peak me dojima;)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KONDIK: Zkus otocit za 2000 "kolem stesti" (ta co ma priesr kouzla stoji u kulate plosiny s tlacitkem)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Tak Pavucice Stirice padla, protoze se nam nejak kousla a nezacastila jedinou magii ... :/
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    SMRADLAVA KRYSA
    Genialni level design, prestatuju se vemu halapartnu ktera ma fantasticky AOE utok proti krysam a ?! CINK CINK do sosek v levelu ... strategickej room ktery obsahuje symetricky rozhazeny sosky mysi o kter cinkaji vsechny 2H zbrane ... rin din din

Pavouci zenu Mack.II nemuzu dat, protoze jsem levej, krysy nemuzu dat protoze mi dosel lightning resin se kterym jsem je instantoval ... a nemam kde farmit pac vsechny levely mam skoro bez potvurek vyfarmene :/
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Ich bin Karl... A jsem expert. Prisel ksem vam opravit kabel!

LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    No man'S wharf hotovo (obchodníka jsem si nehcal na později) - jde se do Bastilly. Kovář chtěl Ember ten nemám. První mini boss mě dal. Dávám pauzu.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: když chceš říct že nechceš na bosse ale chceš v levelu pomoct... je to na chvilku a dostaneš předmět který směníš s vránou :)

jinak si nesu klíč mansion... jsem zvědav!
    ty exteriery jim jdou to je radost když se ta mapa spojuje...
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: k cemu je ? :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    soldier key otvírá slušný zakoutí v lese .)
    to je síla... a už chápu ten small white sign soapstone... to je chytře vymyšlené .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam