• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LLGHOSTLL: Hmm porad se nechytam, ale to je jedno vim v jake lokaci co hledat. Diky
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KONDIK: U nich ne, jdeš nahoru po schodech nad schodama je skrytá místnost pak je úzká ulička s celama a tam je cesta buď nahoru po schodech a nebo po žebříku - je to vidět od ohýnku
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_:
    LLGHOSTLL:

To trio dlouhanu si pamatuju, ale ze by tam u nich byl nejakej rebrik ? Ja tam nejaky manahoru vylezl prave k nim. Doprdele, lesni vcela hadr, budu si muset projet asi vsechny lokace od zacatku ...
    JOPS
    JOPS --- ---
    LLGHOSTLL: diky, pred 5ti minutama jsem si to precetl, ze dvere se oteviraji X :) diky :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    a ted na google + od Frantiska Fuky jsem se docetl, ze skryte dvere se oteviraji "X" u jedne zdi jsem nasel, ze tam je skryta skrys, ale netusil jsem, ze to jde takhle otevrit. Ja do toho rezal mecem hlava nehlava jako v jednicce a ono hovno :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    LLGHOSTLL: aha sorry, ja ty mačáto mecem moc do sten netlucu... Dky...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: zatim nejde... Ono se to otevre dalsim bonfajrem z vrchu urcite;)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    JOPS: hledej dole v místnosti tajný dveře - v DS2 se otvírají pomocí X(A) podle konzole ;)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KONDIK: ohníček v servants cosi - jdeš dolů po žebříku je tam pes a díra na pharos stone
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: a kdyz se tu tak bavite o tech trech typcich se stitama, jak jste sebrali tu "dusi" co tam je na te rimse, kam jsem proste nedoskocil ? :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KONDIK: pamatujes si na 3 poskakujici pajdulaky s kulatejma stitama? Vyzablejma? A pamatujes si bonfire za nima? Tak po zebriku dolu...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LLGHOSTLL: Confused, porad netusim kde je BelFry Luna :))
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KONDIK: Gargo bruders nejsou bruders ale horde :) jsou v belfry luna. Moc pěkný taky počítejte s tím že vás budou invadovat jak najtí - páš jsou v covenantu ochránců zvončeku.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LLGHOSTLL:
    JOPS:

Jeden je z krabice za Sinnerem prave, ja tim rozpustil tu pyromantickou trubku u toho "vikinga" s modrym lizatkem a tim se jde ke Skoprioni Cubce , zajmava lokace ktera uvadi do hry cursove vazy , nevsimnes si ji cas ? Cursed ... porad ji nemuzes najit ? Dead , sayonara.

LLGHOSTLL: Kde jsou do prdele Gargo Brothers ?! Jsou neco jako Maneatri z Demon Soulu ?

JOPS: Ty certi ve vode jsou hovnajz proti tomu co te ceka dal , certi maji docela simple pattern, pribehni k nemu, bud machne rukou , z toho mu odkracis vratis se svihnes ho prez palici a tohle opakujes dokad neni mrtvy, popripade jeste sviha ocasem, jestli te trefi prvni ranou, dela z otocky hned druhou, tohle vykreje jen stit se stabilitou 65+ , jinak dostaners do cuni. Jestli te ocas neprasti , dpodruhe se nezatoci ale rovnou machne tlapou.

Ale jak rikam, tihle tri jsou minimalni problem proti tomu co je za Mummy Gang par desitek metru za nima. Tam jsem pozoroval jak mi sednou vlasy.

VESNACH: Musim ale rict, ze jsem zvyklej z Demon a Dark Souls proste bosse zabijet solo, chvili to trva ale dam je, kor velkou 4ku. Tady ta velka 4ka je ale z meho pohledu blbe umlatitelna solo. Na Pavoucici jsem White Phantomoval celou nedeli, nedali jsme ji jedinkrat a to jsme byly vzdy minimalne 2 hraci a NPC nebo 3 Hraci. Ji si regulerne neumim solo predstavit, ne na lvlvech 60 - 80
    JOPS
    JOPS --- ---
    LLGHOSTLL: prej musis pouzit "Fragment branch of yore" ale asi to jeste nemam. Musim se doma podivat....
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Hmm tak na Ember seru, to je daleko. Našel už někdo z vás to na ty zkamenělý lidi?
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    VESNACH: gargoyly jsem po zbytečném přivolávání pomoci nakonec dal sám. imho potřebuješ buď meč se širokým záběrem damage nebo prskavku. Drž si je dál od těla a hlídej si záda. jednoduše lízej zádama hrany střechy. Kdyby byl průser tak uskoč. A máš to za chvilku. Oni nejsou tak drsný jak se zdá.
    BTW viděl jsem skeleton lorda - málem padnul na první pokus kdybych nebyl idiot.
    viděl jsem chariot - pěkný zajímavý - strašně jsem zhebnul
    Teď mě čeká Lost sinner kde mi leží kolem 30 tisíc duší, nic moc ale rád bych si to vzal. Asi do něj půjdu s nějakou pomocí.
    Levl cca 75 bych řekl
    JOPS
    JOPS --- ---
    mam lvl asi 62

a ted nevim, zda jit do Sinners Rise...

Ja tam dostanu strasne pres drzku od prvni priserky ve vode :))) sel jsem na ni asi 5x, pokazde jsem dostal pres hubu, tak jsem si rekl, ze je nejvyssi cas se jit vyspat :)

nasel jsem svoji oblibenou pyromanskou ruku... Ale on pan Swordsman nema zadnej Attunement slot... takze musim jeste zvedat lvl na attunements :) mam to na 8 lvl a slot porad zadnej... tipuju, ze to bude na lvl 10 :)

VESNACH
    VESNACH --- ---
    FRIZER: tak ve vic lidech je vsechno jendoduchy... ale pro me souls hry nejsou pribeh pro vic xsichtu, neni tam pro ne misto. V jednicce sem si na prvni run summonil pomoc jenom k sirokymu a dlouhymu a tady to nehodlam vzdat tak brzo. Navic nejsou tak tezky, toho prvniho dam za pul hned z kraje, jenom to chce vetsi dmg.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    VESNACH: Ty jsem shodou okolností dal ted, ale vzal sem si typa, ve dvou jednoduchý
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam