LLGHOSTLL:
JOPS:
Jeden je z krabice za Sinnerem prave, ja tim rozpustil tu pyromantickou trubku u toho "vikinga" s modrym lizatkem a tim se jde ke Skoprioni Cubce , zajmava lokace ktera uvadi do hry cursove vazy , nevsimnes si ji cas ? Cursed ... porad ji nemuzes najit ? Dead , sayonara.
LLGHOSTLL: Kde jsou do prdele Gargo Brothers ?! Jsou neco jako Maneatri z Demon Soulu ?
JOPS: Ty certi ve vode jsou hovnajz proti tomu co te ceka dal , certi maji docela simple pattern, pribehni k nemu, bud machne rukou , z toho mu odkracis vratis se svihnes ho prez palici a tohle opakujes dokad neni mrtvy, popripade jeste sviha ocasem, jestli te trefi prvni ranou, dela z otocky hned druhou, tohle vykreje jen stit se stabilitou 65+ , jinak dostaners do cuni. Jestli te ocas neprasti , dpodruhe se nezatoci ale rovnou machne tlapou.
Ale jak rikam, tihle tri jsou minimalni problem proti tomu co je za Mummy Gang par desitek metru za nima. Tam jsem pozoroval jak mi sednou vlasy.
VESNACH: Musim ale rict, ze jsem zvyklej z Demon a Dark Souls proste bosse zabijet solo, chvili to trva ale dam je, kor velkou 4ku. Tady ta velka 4ka je ale z meho pohledu blbe umlatitelna solo. Na Pavoucici jsem White Phantomoval celou nedeli, nedali jsme ji jedinkrat a to jsme byly vzdy minimalne 2 hraci a NPC nebo 3 Hraci. Ji si regulerne neumim solo predstavit, ne na lvlvech 60 - 80