• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: jsem zvedavej, zda tam budou i titanite chunky... ale hlavne, ze mam titanite slab.... :-D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Nic si z toho nedelej, ja radsi farmim Large Titanite Shardy u pavouku., protoze zacinam byt z toho jaksi jelen.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: aha, tak uz v tom mam bordel, vcera jsem sel od slecny co prodava miracle smerem dolu, a tam snad nic ani nebylo, krome truhly
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    KONDIK: Šukna
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Takove to ... no bude nej stat ta sukna jestli si s ni promluvil dost krat.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: tam jsem vcera sel a zadne kolo jsem tam nevidel, jedine co jsem tam nasel je truhla...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Ted to rikal :)) Cestou od Majuly schodama dolu a k Rytirum , teda aspon tak jsem to pochopil.
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: a kolo stesti je kde ? :-D
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    LLGHOSTLL: Potřebuju nutně do Iron keep
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    _KOFILA_: točil jsem - viděl jsem chariot a skeleton lorda - dneska to nějak dám
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: jo tahle, ta prodava miracle...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Stoji za Dragonriderem , teda nad, Jak porazis Dragonridera tak cesta za nim smerem nahoru , kleci tam a cumi do more.
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: zena ? tam byla zena ? kurva kde ? :) je to u te brany co tam tece voda, vypada to jako stoka

tak to projdu jeste jednou no :-D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: Ah ! Cestou tam jak je to vodni dilo ? Jo tak to pak najdu.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KONDIK: z hlavního stanoviště doprava chodbou dolu po schodech... byla to cesta do tvého oblíbeného místa kde si farmil velké rytíře... stojí tam žena pokud si ji prokecal právě v tom místě těch velkých rytířů...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: V konecnem dusledu je to jedno dokad to neni nitroglycerin :) tam by nebylo potreba ani toho fire sipu. A megademence byla odeme , ze jsem tam nabehl fire swordem, ten picmundik do me prdnul kentus no a ja po nem machl fire swordem, to jsme se zasmali oba ... puf a byly jsme oba KO

_KOFILA_: Jednou jsem kolem nej bezel a ted si nemuzu vzpomenout v ktere casti je , rikam chaos.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: olej
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    no a otočili jste už tím kolem štěstí?
    JOPS
    JOPS --- ---
    a vcera jsem pochopil co to pirati po me hazeli, protoze jsem si rikal, ze to nic nedela....

a on to je strelny prach. Hodili po mne tu vec a hned na to priletel ohnivej sip :) to Vam byla ale mrda :-D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Hmm ja ani nevim kolik, a mam v tom fakt bordel, mam rozjete krysy prez ktere se mi nedari dostat, megapavoucic, stiri mrdku ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam