• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: Po urcite fazy hry jich bude mit nekonecno. Stejne jako ta stara seschla baba s kurinem na zadech bude mit nekonecno healing sutru atp. Stock se jim s fazema hry obnovuje ( Zabiti velkych bossu )

JOPS: To je specielni pvp mapa stejne jako Belfry Sol a Belfry Luna, vetsina sutru je na pasti, ktere ti pomahaji v pripade summonu v lokaci pro dany Mysi covenant.
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak jsem vcera zapasil vecer... Tu zkurvenou krysu jsem jeste nedal... Zacatek mam vymakanej, ty 4 male dostanu behem chvilky, ale ta velka... ta velka me taaaaakhle sere. Jednou uz mi chybely dva tri udery, ja se netrefil, stamina v pytli a drcnula do me hlavou a byl konec... A to jsem sel asi 10x....

ale dotaz, mam asi 3x ty sutry, co oteviraji ty bonusove mistnosti. A jsem v jeskyni, kde techto zdi je strasne moc :) a ja nevim, zda se mi to vyplati to tam davat. :) Zda ty veci, pokud tam jsou, stoji za to, nebo si to mam setrit nekam jinam ? :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Hele ta jeho dcera ma jen 10 kousku. To tam neni nokdo kdo prodava titanite? Co to je za klauny?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Ta hra me nenavidi.
    Rozfoukam so ohen na NG+ u rytiru Dragonridera a Ornsteina Mk.II
    Smrti Obojrucaka pulluju ty dva shieldaky, na NG+ je tam navic jeden z mace, a on mi spawne Invadera za prdel. Rikam si .. hmm pekne, jsem jako pytel brambor . Zvedam se od hodne portuju do Majuly , opravuju prsten vracim se zpet ... pokouse se magickou trojkou jdu smerem k Ornsteinovi, na NG+ tam navic stoji nechutnej Fantom Halbertak, bojuju s nim ... Invader, za prdel ... trololol ... ~
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: Ja se resetnul na prskavku, ted sedim v Majule a premejslim nad zivotem a ze skocim z mola do more at mam klid ...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Jo, diky. Ta uz mi tam davno sedi;) Zapomnel jsem ze ma...
    No tak ja to snad jeste zapnu a Praise the Sun abych si vylepsil elite knight armor aspon na +6
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: Pkecej s ni nekolik krat a presune se k tatikovi do Majuly
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    _KOFILA_: v harvest valley. Mas tam i npc co prodava, pada tam toho ranec.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Konecne jsem nasel dull ember ale kovar ma jen large titanite...
    Kde farmime titanite?;)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Zacal jsem si nudit a palim si ve farm lokacich ohynky na Intenzitu 2 a jedu na bosse znovu :))
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ja se teda nesmal. To byla zrovna jedna z nekolika pasazi, kdy sem byl vzdycky vzteklej jako brezi svina. Jediny stesti, ze pinwheel patril k tem jednodussim, protoze proklickovat mezi kostickama tak, aby se ti alespon jedna nezakousla do prdele (a pak vsechny), to chtelo mistrnou praci s analogem.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: To uz jsem tam byl s +5 Black Iron , smal jsem se dale :))
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: ty ses smal, ja byl taky v pohode, kdyz me dva lechtali na stitu, ale kdyz prijel blbec z boku, tak uz byl problem...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Oh ano, treba u kovare jich tam bylo 6 ? A ja je drzel na stitu a smal se ...
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: nojo, jenze ja v jednicce hral prevazne dex chary a maximum stabilni stit co sem vzdycky mel byl vymaxovany eagle. Navic obzvlast v katakombach meli monocyklisti vyrazne debilni vlastnost, ze se naagrovali vsichni pres celou mistnost, a to se ti pak jeden tocil na stitu a druhy na zadech.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Ja uprime sel dolu do Katakomb a Ariamisu az po Siflovi z ktereho jsem mel jeho Greatshield , mno a ten se jim smal uz tak.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: jo, mel sem z toho posledniho rachetika stejnej pocit, az bych mu dal desetikorunu na polivku jak vydesene koukal :D jenom ve me na vterinu zatrnulo, kdyz se kolem prohnal bone wheel shield... ale ve dvojce jsou evidentne docela bezzuby (na toweru +9 urcite, muhehe).
    V jednicce to byla definitivne jadna z nejvic debilnich a zlejch veci, na ktery sem vzdycky polozil zivotu za celej kocici regiment.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Ja netusil kde jsou skeleton lordi tak jsem behal s nejakym hracem a proste vlezl do mlhy, koukam .. skeleton lords, ten se na bne rozebehnul, tak ja taky a dva sme sundali driv nez "dopadli" na zem :D No a treti tam chvili stal a normalne jsem slysel jak si rika ... "Well Fuck"
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Vcera sem vyhnal bastarda na +10 (chtel sem se zaseknout na 9 a setrit si stab na neco hodnotnejsiho, ale ujela mi ruka) a tower shield na +9. Pak sem navstivil skeleton kingy a cela akce trvala asi 3 minuty :D myslim, ze to byl muj osobni rekord, protoze takhle rychle sem nedaval snad ani prvniho demona v jednicce.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam