• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: ja mam verzi for noob kids, bosse zabijes jednou ranou naberackou a stejne s tim mam problem :))))

Yep, tak myslim tu velkou Royalitu :) mne se to vsechno micha dohromady. Ja uz fakt nevim co je co, cestu si tak trochu pamatuju, ale nektere lokace jsou pro me porad prekvapeni i kdyz jsem tam predtim uz byl :) Ale obcas kouknu do inventare a divim se, kde jsem tam vzal nektere katany, o kterejch jsem nemel ani tuseni.... :)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    JOPS: Já naběhnu - zkouším bosse a až ho dám tak procházím lokaci :D
    ESY
    ESY --- ---
    JOPS: Ta my sje srandovni, kdyz to nacasujes, takse si pockas na miste kde se objevi :D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Rat King je to NPC co te zve do Covenantu,
    to stado prednim obsahuje VANGUARDA a ta velka mys je ROYALITA, nikde zadnej kral :F
    Mas nejakou unikatni verzi DS ? JOPS EDITION WITH NOOB BOSSES ? :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: ja mu ukazu :))

ale vcera jsem si konecne zabil Rat Kinga. Zpocenej az na prdeli, ale slo to. On je tak jednoduchej, az me sral :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Ten je fakt simple. Ale fakt jej upyzlas i sam, pouze to zbytecne nehon a dockej casu, ten boss ma stupidni pattern jen to chce cas jej umlatit.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ESY: ha, na Demon of Song dneska jdu :) Stojim pred branou a nechce se mi tam :-D

LLGHOSTLL: ja taky nejsem v NG+ a jsem happy. Nevim jak tu hru hrajete vy, ale ja beham podel steny a mackam X jak zbesilej :))) treba tam bude illusory wall :)
    ESY
    ESY --- ---
    LLGHOSTLL: me to opravovani prsenu prijde spis jako bug nez featura teda :))
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    ESY: ok dík, prstýnky mám tři a všechny pořád opravuju, sice pruda s cestováním ale neztrácím humanitu ani duše. Docela mě to sere dost se tím vymazal pocit přicházení o duše.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    LLGHOSTLL: ve shrine of amana ta druha baba co tam beka.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    JOPS: Proč bys byl za blbce tak prostě akorát nejsem v ng+ no. Jinak já jsem na to asi zhruba stejně jako ty teď se probírám drangleic castlem a tam se mi to líbí víc.
    ESY
    ESY --- ---
    LLGHOSTLL: jak jsou malfinito. tak se muzes potom az zabijes demona of song. U oltare zadarmo obnovit humanitu.. Snad jsem to napsal neak srozumitelne..

Ale jak VESNACH napsal, tohle uz resim "ring of life protection" ktery se nerozbije jak jsem cekal uplne, ale jen do stavu broken a za 3k dusi se da opravit.. (to jsem necekal :D)
    JOPS
    JOPS --- ---
    LLGHOSTLL: to jsme dva, ja se bal zeptat, abych nebyl sam za uplnyho blbce :-D
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    ESY: wut? jakýmu chrámu co se humanizuje to chci vědět. :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Ano NG+ krome toho ze pridava HP a DMG a podobne veci pridava i nove moby, potvory na jinych mistech a velke bossfighty mivaji nejakej twist navic, takhle to funguje az do NG+++ az od NG++++ to zustava konstatne "stejne"

Jine itemi, itemy navic, skryse jinde atp. Fakt s is s tim vyhrali.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ESY: tyve "lehkyho dobryho" co to je za canc. Mas tam lehkej armor, kterej ti zvysuje c. speed. Mas tam armor, kterej dava poison vsemu co je kolem nebo lehkej armor, kterej ma defku pomalu jak stredni brneni. Jako staci si jenom vybrat co vyhovuje a odpovida buildu, kterej pouzivas. Hodne solidni alva armour set mas v podstate uz od zacatku. Ja ted treba steluju black set (velka's armor set) co byl i v jednicce, faraam armour set, kdyz prehodim na lehci zbran a koukam po armoru z dragon covenantu. Je tam toho mraky.
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak zatim mapa, ktera mi fakt dala kurva zabrat, nez jsem pochopil vo co go je Drangleic Castle...

tam jsem chcipal kazde dve minuty 3x :-D ty kurvy sochy, to byla jatka, a kdyz tam jeste mezi nas vleteli ti 3-4 vopicaci, co byli jako bossove na zacatku, to byl hukot. To jsme tam ve trech nejak nezvladali :-D ocividne ten jeden tu mapu sel poprve a hned se rozebehl pres celou chodbu a probral vsechny zkamenele sochy :) Neskutecna jatka :-D
    ESY
    ESY --- ---
    VESNACH: jkak jsem psal, zatim jsem u wiki nestravil moc casu :) tak jsem nehledal a prozkoumaval sam :) A ano zatim beham dopredu, protoze jak zabrednu do cistyho pvp ostatni veci pujdou stranou .

lehkyho dobryho armoru zorvna moc neni co jsem resil s par znamyma co jsou zabredly v wiki a forech :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ESY: no mozna nez kdyby ses pokousel to "dohrat co nejdriv" a zabejval se trochu samotnou hrou, tak bys vedel, ze humanitu ti zachranuje ring of life protection, kterej staci opravovat :) a lehkyho armoru je tam pomerne dost, jenom ho staci najit nebo vyfarmit.
    ESY
    ESY --- ---
    _KOFILA_: me vzdy jen stve jak si musi clovek dat takovou dlouhou cestu k tomu chramu co se humanizuje :) effigy je malo :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam