• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    KONDIK: No ale tim myslis finalniho bosse...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: He he he he he , jsou super ze ? Jako zbijecka ... proste jede ...

FRIZER: Kraluv Prsten , Drangleic Castle dolni ohen, dvere u ohniste kde je 5 nebo 6 Ruin Sentinelu , tak presne na proti, cerne dvere se sochama Knechtu po stranach. Kdyz to udelas "spravne" budes tam mit nejdriv fight s ochranci trunu, docela zabavna dvojka. Pak tam nic neni, ale kdyz to odehrajes nejak jinak a nepamatuju si co byl ten trigger toho rozdilu, rovnou tam na tebe po tomto fightu vbehne Kralovna, co obcas nasere do usmevu.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    To je pro masochisty....jedine magie nebo luk....ty dobytci v drčích maskách...to je taky mor....

Dneska sem vlítnul na Gargoyly v Havlovi a Morning star + 10 a ani jednu lahev sem nemusel spotřebovat....

Kde je královna?
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak uz jsem pochopil KONDIKOVO info o typcich s kladivem co do Vas jebou, jak pet cernochu do cerstve 18 :)

On nastesti Tower Shield to celkem v pohode vykreje, ale nedej boze, kdyz ho nestihnete dat pred sebe....
    YOU DIED :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Proc je v DS Champions Covennant (; Je to to same, udela to ze zbrane polovicni, na vyssi challenge. Opak RAW
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: a to ja mam porad, to je normalni :) ale treba ten old mundane stone moc nechapu, krom toho, ze se to vyplati akorat na veci, ktery davaji maly poskozeni a s nicim neskalujou = nechapu vyznam toho kamene = proc by nekdo takovy veci vubec nosil...
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: no, prave, ze v DaS to proste nebylo.

a jeste dotaz. Videl jsem typka, kterej nebyl otraven jedem a sel z nej zelenej "smrad" :) netusite, co mohl mit na sobe ? :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Dark Dmg :) Ne fakt, je to novej druh dmg.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: jeste jsem si koupil 600 Dark boltu, ale ty jsem jeste nemel moznost vyzkouset :)

co vlastne zpusobuje Dark zbran souperi ?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    ESY: Avelyn a Fire bolty umi docela zlegracni forky s nima. To zaskoci vetsinu casteru kdyz ma najednou 40% hp v prdeli a hned za tim jede salva Iron Boltu ... Zboznuji tu kusi, skoda ze 2 vystreli a jsem bez staminy.
    ESY
    ESY --- ---
    Al ejako nekteri jedinci v zvonu u gargoyl jsou fakt uzasny.. cekaj nahore a jak vidi ze neco jde tak casti aoe kouzla.. ach jo :D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    ESY: Jenomze i s nosnosti na 50 a Third Dragon Ringem mam v Plnem havlovi s palcatem 68.5% Nosnosti, takze nevemu ani luk. A musim nosit prsten proti degradaci jinak nedojdu s palcatem ani od ohne k ohni.
    ESY
    ESY --- ---
    KONDIK: konzervy s havlem jsou supr no :D to je na pul hodiny :D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: No, ja poprve na NG+ solo daval Gargoyly a docela jsem se nasmal, nez jsem se k nim dostal 3 invady ale dal jsem VSECHNY 3, protoze byly DEX s katanama nebo scimitarama a od Havlu odskocil a dostal hned Macou s Bleedem a Poisnem a sel ... proste jsem jej klepnul 3x a kdyz si chtel dat neco na vyleceni, dostal prez cunu. Silene nechutna vec mit zbran co ma Fyzicky Poison a Jeste Bleed ...

Dobehnul jsem nahoru hledam summony , nikde nic, rikam, seru na tu , nabehl jsem na Gargoyly a musim rict ze jsem bez problemu udrzel 3 / 4 najednou na stitu, akze jsem je dakl bez problemu solo, jen to trvalo dost dlouho, a pokazde jak sem mezi ne vlitnul a zatocil se palcatem a trefil vsechny 4 tak uskocili a ja si zatim dal 2 lifegemy ( nosim 99 ) a zase jsem byl v cajku. Peknej fajt, jen to pvp cestou tam me rozesmalo. jak tam nebylo misto a nestihali castit pyromancie a kouzla ,byly dobre v prdeli.

VESNACH: Pardon,. ja mam obcas tyhle ranty o hovne a o nicem.
    JOPS
    JOPS --- ---
    vcera se ke me invadnul nejak bambula, mel lightning mec a sel po me. Bohuzel pro nej jsem mel Uchigitanu +10 a Tower Shield a mel jsem pripraven Avelyn crossbow. Parkrat me sekl, jednou se trefil osklive a dosla mu stamina, tak jsem zacal sekat ja a on prchal. Vymenil jsem stit za crossbow a ozvalo se tststs a panacek kaput. Vynikajici vec :)

a zajimalo by me, kde jsem to kurva vzal :-D
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: a to ja vim jak fungujou ty pismenka a bonusy.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Vsimni si ze kdyz si pridavas STR a DEX zveda se ti STR dmg boost a DEX dmg boost, a z toho se na zaklade pismenek na zbranich { S , A , B , C , D , E ) Vypocitava bonusovy dmg.

Takze kdyz mas trebas 50 STR + 175 , a S modifier je napriklad 1.1 tak dostanes ke klasickemu dmg zbrane jeste + 175*1.1 dmg , pak kdyz ta zbran ma navic 175 lightning dmg a Cckovy modifier z toho a ty mas lightning dmg boost 100 tak dostanes 100*( jakej je C modifier na lightning netusim ) a dostanes + dmg ze STR nebo DEX podle zbrane + ten elementarni.

Ten vypocet dmg a boostu zbrani do kouzel a fyzickych uderu je v DS 2 proste vic transparetni nez v DS1
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: hmh, ach tak. Me docela prislo mit soul gejzir za 65 a staff of wisdom za 50, uz trochu zbytecne mimo tabulky.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    ESY: Ja koukam ze do PVP ti fakt staci veci jako Lingering Flame nebo nejaky prasohexy a jsi v klidu, ja byl invadovan vecne jednim pyromancerem co me proste na jeden Lingering Flame instatnul, kdyz jsem se respecnul na sorcku s vyssi def na magii tak uz na dve ale stejne , mrsknul po me tu statickou co bouchne kdyz na ni slapnu hodil po me orb, lingeering flame a byl jsem KO protoze bud na me zepredu leti fireball nebo slapnu do fireballove meiny a pak mrdnu na Lingering Flame.
    ESY
    ESY --- ---
    KONDIK: vetsina lidi pvp chtivych co sleduju prestava kolem 140-150 kde je to jeste zajimavy, tech 160+- je strop..

puvodne se chtelo hrat kolem 120 jako v ds1 ale stim jak je to ted dany je ten 150 primerenej :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam