• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: me dela problemy jakmile mam vic jak ctyri sloty na magii. Kdyby se tou nabidkou dalo prolistovat aspon tam a zpatky, tak bych ty kouzla v pvp vyuzil daleko vic takticky. Takhle to casto spis akorat zdrzuje.

Vcera sem si dal mimochodem svuj prvni den s pvp a mam z toho dobrej pocit :) dostal sem jeden instant od socky (nechapal sem, protoze mam taky hybridni socku, takze dost rezistu) a jeden trotl se me snazil furt obihat se zvednutym stitem, na coz sem s kovadlinou na rameni nebyl uplne pripravenej. Jinak ve smes nic, na co by neplatil muj raw gyrm great hammer +10 s crystal magic weapon's :) dava to supu za -+1000 a tim uz se da polozit temer kazdej.

a prisel sem na zakladni "tajemstvi" velkejch zbrani, jak je ovladat, na coz evidentne vetsina lidi este neprisla :]
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: Mam za sebou :) Dostal jsem se az ke Giantovi a tam to zapichnul.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    počkej až zjistíš že SL1 run jde jen s dýkou...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Konecne jsem zjistil co me na DS2 silene sere.
    Adaptabilita ! Umely nesmyslny stat ktery prekopava styl ovladani a neochota charrakteru nekam rollovat i s 35% zatizenim.

Penil jsem asi do 5 do rana u toho ( nemohl jsem spat a nic lepsiho na sny nez novy charakter neexistuje ) a kolikrat jsem chcipnul na to, ze charakter reagoval, jakoby mel nohy zalite v zele.

Umely, stupidne zbytecne vytvoreni stat na topeni levelu ... bleh
    ESY
    ESY --- ---
    tak dnesni chvilka darksouls2 dopadla ok. 4 invady uspesny a 14-4 v pvp
    uz me to zacina fungovat:)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Jsou tri memories u 3 giantu. Ve vsech njsou 3 Souly of Giant , cim vic soulu mas tim mensi resisty na zbrane ma Slepy Kral, pada z nej 90 K soulu, a to se vyplati :F 5 Sols of giant a delas mu 100% dmg , 1 soula a delas mu 10% dmg :) tzn budes jej bouchat za 25 dmg
    JOPS
    JOPS --- ---
    FRIZER: tam jsem tak nejak asi byl a uz tam nic nebylo. Je mozne, ze se neco zmenilo. Zkusim se tam zitra podivat. Dneska to uz poustet nebudu :-D
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    JOPS: Jdi do throne of want
    JOPS
    JOPS --- ---
    JOPS: jo, a jeste jsem zabil Guardian Dragona v Aldia's Keep.

co dal ? :-D
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak a ted mi poradte. Kam sakra mam ted jit ? :)

jsou zabiti dva strazci v THRONE OF WANT

byl jsem v Dragon Shrine, ale nezabijel jsem draka.

Nezabijel jsem ani slepeho krale v Undead Crypt.

Otevrel jsem branu v Cardinal Tower, ale tam nevim co s tim. Tam se nikam nedostanu. Tam jsem akorat vlezl do Memory of Jeight (a zabil Giant Lorda.)

ale proste nevim kam dal :)))) mam jeste zasedle dve mapy a nevim co jsou zac :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Nemusis, je z nej Giant Soul ale dela instant dmg, a ma 25K hp , final Boss DS2 ma 6000 :)))
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak jsem se konecne domlatil k drakovi. Pokecal jsem s nim a musim ho zabijet ? mne se do nej vubec nechce :-D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Deprived jsou ted hraci PC cekajici na 26.4.2014 ... Pun intended
    JOPS
    JOPS --- ---
    DaS s magii byla prochazka ruzovym sadem. A kdyz jsem si zavolal jednoho kouzelnika (aspon si myslim, ze to byl kouzelnik :)) a sli jsme na draka, tak udelal cary mary a drak mel pul energie v pytli. To jsem stal u jeho nohy s katanou a s otevrenou hubou :)

kouzelnika zkusim urcite, to je uplne jine hrani a pak samozrejme deprived :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Hmm ano Deprived me laka jak je lvl 1 ale na magii jsem uplne levej jak jsem zjistil, sorcery, hexy , pyromancie, cokoliv, totalne levej.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ja sem s puvodni postavou aktualne asi taky tak nejak 160 a porad ne v ng, i po dohrani. Hledam veci, ktery sem nenasel sam + doladuju armor a build pred ng+. Druhou postavu delam v uplne jinym buildu, abych nemusel pokazdy kdyz si chci zahrat dex char resetovat vyladeny staty.
    Planuju jeste treti ciste na fejt a hexy. Jde to od zacatku fakt rychle a asi za 3h sem udelal z deprived pres 40 lvlu, jenom na prvnich ctyrech bossech. Skoda soul vesselu :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    FRIZER: Hmm ja mam ale jen jednu jedinou postavu ktera umira vsude jako jarda protoze jsem jantar, takze na tom budes o dost lip a played mam 90 hod, u me se t ovzdy spomali po dohrani a NG+ uz jedu velice lazo plazo , 20 - 30 min ob den ... a kdyz chcipnes na pady ze srazu nebo obycejne moby, tak to proste vypinam s tim, ze jsem asi totalne levej a mel bych jit hrat Dragon Age na Easy
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    KONDIK: Měl sem tejden dovolenou...dohromady s nima mám tak 100 hodin...což skoro po měsíci od Launche neni zas tak moc
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    FRIZER: Do prdele fakt ze jo, ja si te pletu tady v tom chlumci s nekym dalsim. 3 postavy ? A to ja myslel ze jsem socialni sebevrah s lvlem 170 bez zivota.

Ano ano Mroning Star +10 je fantasticka jeste porad s tim behm, nenapada me lehci zbran s prijemnym movesetem a vetsim dmg potencialem.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Ale ta morning star + 10 byl dobrej typ...250 v zakladu 150 lightnin a 100 bleed....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam