• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    ESY
    ESY --- ---
    JOPS: muses se pripojit k bell covenants (Belfry Luna/Belfry Sol Dwarf.). Stim ze budes privolavan k zvonum. Kdyz tam nekdo vstoupi a ty mas prsten tak te to privola muze to privolat az dva ochrance. Za vitezstvi dostavas duse a titanite chunk. Za 100 killu dostanes bell armor.

Dale je tu moznost rat coventants (Grave of Saints) a dragon ode je clovek co tam vstoupi privolan k tobe.

Dragon remnants jsou privolavani tez ale muzou davat i eye sign. Za vyhry dostvas dragon scale za ktere mas potom dragon armor

pak tu mas modry ktery jsou privolavani k pk, a maji i arenu

bratrstvo krve, klasicky pk. maji arenu, za vyhry v arene dostavas red cracked orb, muzou davat red invade sign.

sad jsem to shrnul near jasne:D
    nazacatek doporucuju bell covenant je tma toho pvp hromada :) a neztracis duse
    JOPS
    JOPS --- ---
    ESY: a jake jsou moznosti ? :)
    ESY
    ESY --- ---
    JOPS: zalezi jakej typ pvp chces:)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Luna a Solfry
    JOPS
    JOPS --- ---
    JOPS: jde mi o to, aby mi pod kudlu chodilo dost hráčů za sebou :-)
    JOPS
    JOPS --- ---
    Která lokace je gut na PVP?
    ESY
    ESY --- ---
    LLGHOSTLL: 100 killu v bell covenants. Teď jsem joinul bratrstvo krve a jako ty pvp jsou hustý :D vyhraju tak 1z4. Ale invady jsou celkem úspěšný, jen je hloupy když mě ty bastardi gangujou ve 3ech :D ale já to vychytam :D
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    btw jak otveřít dveře ve shrime of amana za těmi kořeny, co se k nim jde po mostku těsně pod vodou? Od bonfiru ve zničeném domku kde čekají dva lickeři nebo co to je, je to kousek. Ví někdo?
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    ESY: A jak se to stalo?
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KONDIK: no počkej ale kde ty pumpy jsou? Nebo jak to myslíš? Jinak na lávě jsou dobrý kouzla který chci takže pro mě nutnost. Jinak ten set armoru prstenu a flash sweatu mi nefunguje
    ESY
    ESY --- ---
    Tak uz jsem obdrzel bell tower armor :) nic moc teda.. :D
    ESY
    ESY --- ---
    FRIZER: jsem odpovidal kondikovi sry:))
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    ESY: Wtf...to mě nezajímá...:)...mě zajímá jestli je nějak propojená Gargoyle bell tower s Firekeep tower....
    ESY
    ESY --- ---
    FRIZER: tak jinak, on ama pak vse ale nemela :) zalezi v jaky casti hry se vyskytujes. tak proto jsem to psal :)) nekdy v pulce ng+ to nemela ted jsem zani skocil a ma vse vcetne element. stonu
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    ESY: Sou dvě, tak jestli nejsou nějak propojené jako v jedničce
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    ESY: Kdyz ma Kovarova dcera unlimited chunky uz ma jiste vse predtim, jen slaby musis kseftovat prez ptacky, nebo mit nasysleno, me se povedlo nasyslit asi 6 za playthrough.
    ESY
    ESY --- ---
    JOPS: a kovar v bastile ma nekonecno large titanite chunku :))
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Panove, co delali pumpy v Earthen Peaku s poisnem ?
    To same se deje s lavou :)
    ESY
    ESY --- ---
    JOPS: nekdo to resil Fire resist ring + Flash Sweat + Alonne Armor (high fire resist) + Get Wet (barrels/pharroh's)
    ESY
    ESY --- ---
    FRIZER: zacinkani v vezi ti vzdy otevre ty vrata :)))

JOPS: ne ale uz jsem to skkani do lavy vzdal :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam