• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    JOPS: to je ten covenant těch smutnejch bratrů nebo co když projdeš tři lokace tak se toi spustí darlurker nebo tak něco
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: mam 3 Giant souly, je to malo ?

jinak jsem vcera objevil propadlinu v Drangleic Castle. Kdyz vyleze clovek od bonfire a jde doprava, jak jsou ti kamenni vojaci a 4 typci, co byli jako bossove tusim v Bastille. Tak v posledni kobce nalevo, kde je jeden z tech ctyr opicaku, kde "nic neni", tak tam jde propadnout podlahou dolu. Je tam NPC postava a ta Vas pusti dal a pak nevim, jednou jsem zahucel do vody, jednou jsem dostal od nejakyhho magika pres drzku, proste funny :-D

A problem je v tom, ze Vas tam pusti pouze za "humanitu"
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    JOPS: giant souly ti stačí tři btw a je to fakt joke
    Tak včera jsem si z kamene umlátil santier's spear a moc se mi to líbí - teď jen mít faith na sunlight weapon a buder to sluníčkový
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Na krale kdyz mas dost Giant Soulu nepotrebujes nikoho, ten boss je joke, nebezpecny ale vsechno telegrafuje tak silene, ze by si klidne mohl lehnout na vlastni mec a napichnout se a duse ti proste dat.

Kdyz nemas dost Giant Soulu , tak ti vic hracu nepomuze stejne z principu.

A jelikoz neni Mandatory Boss , NPC summoni na nej nejsou.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: ahaaaa :-D diky :) ja to mam jako farmici oblast, ale potrebuju se dostat ke slepemu krali, a trochu mu pocuchat lifebar :) a netusil jsem, ze ten zombik to privolava... ja prisel prastil do zvonu, sel je vymlatit dokud zvon zvonil a ono je to naopak privolava :) good joke :)

Ale koukam, ze ke krali si uz nemuzu nikoho asi zavolat co ? nepotkal jsem tam jedinej summon :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ano dekuji kondikovi za prelozeni do smysluplnejsi reci :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Myslis ty v te dire jak tam seskocis nebo ty cestou ke krali.

Tam dolu jak seskocis tou analni dourou staci rozbit ty nahrobky, ja si vyssumonil hrace nechal jej seskocit dolu, sel si udelat vyborne kafe a vratil jsem se on byl mrtvy ale kameny rozstipane a nakracel jsem tam jako kral.

Jestli ale myslis ty co vyskakuji ze sloupu, tak kdyz sjedes se schodu dej se k jejim zakladum stoji tam falus a nonstop mlati do zvonku, vykuchej ho , uskrt strevy a nikdo ti na to zvonit nebude.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: jak psal frizer, nic ty jejich nahrobky (ale pozor, muzes z toho mit na konci hry ultimatni farmici oblast). V ty chodbe pred kralem je to vtipny: leydia apostolove se summonujou tim, ze se zazvoni na zvony urceny pro konkretni oblas a v chodbe pred kralem je zvon primo pod vstupnima schodama + zombak co na nej zvoni jak vzteklej.
    Kdyz bezis rovnou k mlze, bude do nej porad vrazet a vyvolavat ti apostoly :) (srac). Zabij ho a nebudou se ti furt resovat. Tohle je zaroven vynikajici oblast na farmeni, nasadis si prsten, rukavice, vymlatis vsechno co se hejbe, bimbnes si na zvon a trada, muzes znova :) 30k dusi za par minut farmeni.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    JOPS: No, v průběhu levelu musis nicit ty jejich altary nebo co to je a v posledni chodbe, kde se zvoni pod schodoma + je tam spoustu mecaru, jsem je proste zdalky postrilel lukem a uz se neobjevujou
    JOPS
    JOPS --- ---
    hosi, jak zabiju ty typky v habitu pred bossem Undead Crypts ? Kdyz ho majznu po palici, tak behem chvilky se znova obnovi. Myslel jsem, ze staci zazvonit na zvon a zabit ho, pak se mi neobnovil. Ale kdyz jsem tam sel po nejake dobe znova, tak tam se obnovovali porad.... nechapu, kde je to tajemstvi :)
    ESY
    ESY --- ---
    KONDIK: jsem si to precetl znova, a znova se smeju :D dik zvedl si me naladu uz podruhy behem jednoho dne :DD
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    KONDIK: dobré :D
    ESY
    ESY --- ---
    LLGHOSTLL: ano :D

JOPS: tacky ho nemam :/ asi si ho poridim :))
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    ESY: to fakt dává poison na blízko jen tak?
    JOPS
    JOPS --- ---
    ted mi doslo, ze v inventari jeste nemam havla :-D

ale ty dve priserky jsem zabil a napada me, ze klic asi mam....
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    ESY: Tohle neni WOW tady nejsou Mesta ! :) Jestli ti prijde MAJULA jako mesto tak ti tam poslu ceskou hygienickou inspekci a minimalne Lenigrasta vyhodi jako plesnive jidlo a zavrou mu kram ! Kanalizace zadna, za barakem zijou svine, neopravitelna dira ve vozovce pred tvym domem, kteremu pulka chybi, se squattery ve sklepech. Uhynula potrava ve studne, neprizpusobivy obcan snede pleti v kovarne vedle baraku, hlukovy hazard. A hrbitov po nezabezpecene ceste bez EU normovaneho zabnbradli k pohrebisti a oltari ? Tsk tsk ... EU komisar nebude nadsen.
    ESY
    ESY --- ---
    LLGHOSTLL: jen si je prosimte sundavej ve meste:D
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    ESY: hm dik
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KONDIK: V nějhakým tutorialu to i říkali - snaž se držet load pod 30 procent abys měl nejlepší roll. Což nevím jak chceš dělat v Havlovi :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Budu muset nabagrovat par soul Vesselu, planuju se 170kou zkusit soft capnout Adaptabilitu abych si vyskousel, jestli "medovitost" meho charakteru je zpusobena necim jinym ,nebo jsem proste lampion co by mel jit hrat radsi Quantum Conundrum misto DS serie.

Vcera jsem totiz opet pozoroval, ze se moji psotave do rollu vubec nechce a recovery time rollu je rozdilny na 30 / 50 / 70 % ikdyz do 70% to je jeste porad roll a ne bambora , ale rozdil v rollu mezi 30 % loadu a 70% loadu je ve vzdalenosti kam charakter odskoci .

Takze mam takovej tusak, ze Agolity mechanika je slozitejsi, nez jsem si myslel.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam