• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: ale tohle na PS3 uz celkem poresili, mam pocit, ze se mi uz dlouho nestalo, ze by ten summon byl failed.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Zitra vecer to vychazi na PC a jestli bude multiplayer tam taky tak pohnojeny, tak uz vidim ty podrazdene lidi. Smysl hry je dohrat ji s nekym ale hra tomu defakto svym strasnym net codem brani a spoleha se na to ze z 50 summon signu pred bossem 2 pojedou :/
    JOPS
    JOPS --- ---
    NELLI: to by mohlo byt tim clovece
    NELLI
    NELLI --- ---
    JOPS: asi na to nemáš peníze
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak ted mi reknete cim to je...

zkousime se spolu pripojit, ale funguje nam to jenom jednim smerem.

Kdyz ja polozim znacku, tak se kolega bez problemu pripoji. Staci vzit prsten, vybrat stejneho boha a do cca 1 minuty me vidi.

Ale kdyz on polozi znacku, tak se nevidime i kdybychom se rozkrajeli. Mozna jednou se nam to povedlo, ale on se ted ke mne pripoji pokazde a celkem hned.

Jedine co me napada, tak ja mam verejnou adresu, ale netusim, jestli to muze mit na tohle vliv..
    JOPS
    JOPS --- ---
    hosi, tak po cca 8 hodinach se nam podarilo spojit :-D

za pouziti prstenu, kde se voli bozstvo, vybrali jsme si nejakeho boha, co mel v nazvu blood a ejhle hned to slo. Takhle jsme se pripojili asi 4x a pak uz jsem fakt byl utahanej a sel spat :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: ulehnout na koleje a cekat, ono vas to prejde :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: k sunbross... to je tak trochu z ruky, kdyz jsme oba v The Lost Bastille...

a k sunbross to je jeste celkem dalka...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: pridejte se oba ke Sunbros a zkuste to znovu, pak si popovidame.
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: no, jsme z evropy :-D
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: jo jestli jste oba z evropy tak to vypni... resp. jak bylo... restricted...
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: jako, ze se k tobe pripoji nekdo "znamej" ?
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: jedine co tu mam je, Cross region play, tak jsem zaskrtl Allowed, pred tim bylo restricted. Nic jineho tu nevidim....
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Jako Sunbro na me funguje summon 9 z 10 x , kdyz nejsem sunbro tak 3 z 10
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: ještě v options si nastavte stejnej region
    JOPS
    JOPS --- ---
    hosi, zkousime se pripojit s kolegou a ani hovno, mame oba prsten, v nem nastavene stejne bozstvo a nic... quit, join a porad nic.... nejaky tipy ? :) kolik tech serveru je ? :)
    EZEE
    EZEE --- ---
    JOPS
    JOPS --- ---
    ESY: ne musis doufat, ze proti str charakteru to ukotoulis :)))
    ESY
    ESY --- ---
    Tak co jsem tak koukal posledni dobou me prijde ze str chary > dex. Ale mozna mam jen smulu..
    Zkusim si taky jeden nelevlit a unidim..
    btw.: rec je ciste o pvp
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Kdyz ti cech na hranicich rekne, ze tvoje vozidlo , ktere je v Nemcku odkad pochazi zpusobile a neni to Ekoteroristicky postrach , a ten smoula tady ti rekne ze je to vlastne Satan, Lenin a Hitler na kolech , tak se na veci zacnes divat realisticky :D
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: ok tak takhle ty vidis lore :) tak to sem to pobral asi trochu jinak, asi vic jako pohadku :D ne tragikomickou rality show :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam