• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    NELLI
    NELLI --- ---
    SUMI: mě v pohodě, ale někomu to údajně padá jak hrušky.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    SUMI: Majitele se uz davno zblaznili stoji na balkone v rouse Adama , rvou "PRAISE THE SUN" a snazi se po lidech hazet blesky ...
    SUMI
    SUMI --- ---
    Tak jak jede DS2 na pc? :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Build postavenej ciste na naberacce zni zajmave. Lightning Michatko + 10
    Skoda ze to vydrzi tak 10 ran nez se rozpadne. To bych musel byt Narcotraficante Columbiana s dodavkou repair powderu ...
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: vzal bys naberacku a umlatil naberackou ne ? :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: 200+ Je extrem, ale co jsem slysel lidi si uplacaji jeden charakter na UNLIMITED POWER kolem lvl 250 - 400 a na PVP byva vetsinou jiny , protoze neumim si predstavit ze by me lvl 500 invadnul :D
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    BELIEVER: je fakt, ze co delam alta, tak ten vetsinou vzdycky najde, ale v ng+ na lvlu 200 ty znacky nejsou tak casto. Spis vubec nebo hraju v blby hodiny, nevim.
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    VESNACH: Já zatím vyvolával kamarády pouze na ty tři zmetky v Bastille a značek bylo v chodbě před bossem víc, než jsem mohl využít...
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: no, tohle bylo poprve co jsem za tech xxx hodin DSII pouzil pochoden... ja ji jeste v zadnem levelu nepotreboval
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: jo, vysumel sem doslova :) ty "bobule" my dosly asi zhruba po paty smrti a hp reg. se nekonal, protoze fejt rovnez 6, takze smolik pacholik. Urcite tam ale ve finale takovejhle veci s podpalovanim musi bejt vic, to mi nerikejte.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Ze jsi do toho slapnul a hra v ten moment skoncila protoze jsi se stal nedilnou rozpustenou soucasti :)) Ja behal s adaptabilitou 11 , podobna fraska. Ale ja mel ty bobule proti poisnu a na sobe HP regen Miraclu, takze se mi HP nehnulo a Boss delal 0ovy dmg
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: no, ja jsem nedelal pomalu nic jineho, nez zral kytky a chlastal zdravi...
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: nj, jenze ja mel adapt. 6 a sam si urcite dovedes odvodit, co pro me ten jed znamenal :D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Ja ji zabil bez odcerpani ... netusim jsem, ze tam nejake je :D
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: ja prave, protoze sem hral prvne solo, tak me to nekolikrat donutilo se podivat na strategie a mytha byl presne ten pripad, kdy to jenom s jesterem v ty jedovy lazni neslo ani za boha.
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: yep :) jako pri prvnim pruchodu jsme to udelali, ale stalo nas to hodne flasek :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: myslis to odcerpani jedu? No jiste, bez toho je ta hadice docela problem :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Ja vcera v ng+ daval freju sam, jenom s ashen knajtem, iron kinga to stejne. Relativne rozumna hodina a nikde zadna znacka a kdyz, tak zmizla behem par vterin.Jak sem hral prvni run ciste solo, tak na druhy si vyvolam vzdycky vsechno co potkam a cekal bych, ze to bude hrat vic lidi (v jednicce sem i par let po vydani s timhle nemel problem)...bud je to tim, jak je to roztahany a lidi davaj obecne na blby mista nebo hraje roli, ze mam lvl 200 a nebo jednoduse ta synchronizace dela haldy, coz je nejvic videt na pvp. Uz doslo i na killnuti hry, protoze sme byli s manikem v arene a nevideli se. Resilo se to pak na zaklade zprav z psn. Mega lagy cas od casu vubec nepocitam, i kdyz mame stejny region. Jako, ten MP mi urcite neprijde uplne v pohode :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: hmm, tak s tim jsem problem nemel... lidi me volali celkem casto a ani jsem nidky nemusel dlouho cekat.

Ale vcera jsem narazil na typka, kterej mi v Eathern Peak ukazal super tip na bosse v teto lokaci pomoci pochodne :) Znate ho ? :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Ja dokad nebyl v Sunbros nesel jsem vysummonit k boss fightum :/ nefungoval mi White Phantoming, jak jsem v Sunbros, funguju skoro kazdej summon.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam