• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: s tim soul Vesselem mas castecne pravdu, prekopu statistiky, udelam ze sebe kouzelnika, ale stejne ty veci musis upgradnout a to je ten problem :) dojdou kameny :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    KONDIK: ja mam asi lvl 150 na xboxu ted hraju na pc asi na 120 a testuju pvp potrebuju nasbirat vic info a rozjedu to znova
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    XLEEF: Trosku ano, proto jedu treti charakter, prvni mam lvl 180 a je na zacatku NG+ , druhej je nejakej miracle cleric kterej se mi nelibi a v nedeli jsem si rozjel Dex masochistku a presne vim co upradovat a co ne protoze vim kde najit kterej armor s kterym chci hrat, takze jsem vyhodil za upgrady minimum a jedine co jsem upradnul je Alva , nejlepsi light armor co me napada a 2 Estocy na +10 , takze mam masivni lvl , masivni silu a minim penez v enchantech a smrtich pac jsem bez Life Soul Ringu nezemrel , tzn jeste jsem vlastne nebyl Hollow, pac az do Old man Wharfu, kde se ten prsten da najit nebyla jedina smrt.

Takze to odmenuje zkusenejsi ale zase tresta experimentatory co je skoda. Co torsku nechapu kdyz vl;astne Soul Vessel je item kterej rika, nechci uz hrat bijce jdu castra ... vytahnes z inventare hul a hadry nakoupis spelly a jedes zase chvilku caryfuka.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    takze spatnej hrac ma tezsi pvp :D plus kdyz chces nakoupit kameny a vyzkouset si vice zbrani vylepsenejch.. tak taky vyroste memory a lvl bude stejnej, to je divny imho
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    aha tak jak ctu tak se pocita... takze kdyz clovek umira a straci duze plus moc nakupuje.. tak ma velkej pool a malej lvl ... a bude ho to matchovat ze silnejsima.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    KONDIK: ja vim, tak nekdy jsem se na to proste vyprdnul...a kdyz to bylo malo tak sem to neresil, tak par desitky tisic jsem urcite nekde nechal, tak prave me zajima, jestli ty se zapocitaj do soul memory..
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    XLEEF: Jak muzes stratit pool ? :)
    Ring of Life protection a pool nestratis nikdy.

Uprime nejsem si jistej jestli je pool jen pouzite souly , na nakup a levely, nebo I ty v poolu v rohu. Logicky by to ty v rohu byt nemeli, protoze ty muzes stratit a pool nemuze klesat jen rust.

Ale mozna se pletu, naposled co jsem cekoval jsem pouze nesmrtelny ne vsevedouci :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    KONDIK: aha takze pokud stratim pool.. tak se to tam nezapocita ?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    XLEEF: Vsechny duse co tebou prosli a byly upotrebeny nebo je mas momentalne v poolu ( vpravo dole )

1.000.000 je bypass na otevreni brany na zamek, nebo 4 duse Velkych Zlounu
    Ja jsem Zabil Sinnera a Freju , 2 mi zbyvaji a mam 1.1 M a brana se mi otevrela.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    ja mel asi 8 ... a vsechny jsem pouzil, tak uvidim.. jeste mi moc neni jasnej ten soul memory, tam se zapocita i duse ktere jsem nepouzil na lvl zejo ? Takze kdyz nekdo hodne umira a straci duse tak je low lvl a ono ho to matchuje na pvp ze silnejsima ?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    XLEEF: Na Chunky co vim se doporucuje Drangleic Castle , nebo jak rikas , u Rottena. Posledni playthrough s prvnicm charrem jsem ale mel Chunku docela dost na cokoliv jsem chtel, dobre se to farmilo v Dragon Aerie, stacilo mit luk co instantuje Modre Jesterky a valel jsi se v sutrech. Je jich tam asi 18 na te mape ?
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    taky jsem zkousel farmit Titanite Chunk ...z Coal Tar v Black Gulch
    viz https://www.youtube.com/watch?v=TuYw617vt1E

on to udela parkrat a ma 3-5 dropu.. ja tam zabiji vsechny 3x a mam 1 large titan..
    mam ten prstynek +1 a jeste cepici a stejne je to bida, nevim kde je problem :D toho mad warriora sem zabil asi 50x a mam 2 itemy.. nak mi to nepada, zkousel jsem i rustet coins a tady nic
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    jj ten lag je teda nekdy des... uskocim a za 2s je najednou zamnou a dostanu pichanec zezadu a konec..
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    uz to vidim !!! musi se udelat strong attack pak to ignoruje !!! aha tak fer
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    Fromsoft bought by Kadokawa
    https://www.youtube.com/watch?v=2GQcIEKmFQg
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    XLEEF: Jelikoz DEX build hraju druhy den moc ti k DEX based zbranim bohuzel nereknu. Doporucuju tedy spise tu WIKI, problem casto byva lag faktor a ikdyz clovek vypada ze je pred tebou je ve skutecnosti na strane a ty dostavas plnej dmg, proto moc ne PVPckuju v DS2 , jelikoz malokdy pocituju fair podminky :)

Rat Covenant to ma strasne prasackej, treba ta zona s Sprtajzlikama , kde invader muze mit natrigerrovancyh asi 10 lukostreleckych trpajzliku a spawnne te k nemu kdyz se mlati se Slonem a Meele trpajzlikem je DESNE FER :)

Jeste to muze byt zbran co ma na R2 magicky efekt na machnuti, Treba Bluemoon Greatsword atd atd, dam vedet az narazim na vic zbrani, zatim jsem s +10 Estockama a Poise ringem velice spokojenej, jestli na nejake PVP dojde byva rychle konec ...
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    takze, tam je nakej reduce ? ja myslel, ze kdyz pisou ignoruje stit, ze to pude 100%
    JOPS
    JOPS --- ---
    XLEEF: kdyby to bralo pres stit 300-400, tak s tim chodi vsichni :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    aha ja myslel ze to ma jen Darkdrift katana... i kdyz teda vcera jsem ji testoval, sekal jsem do nekoho a stejne mi to nic neubiralo nebo nejak hrozne malo pritom normal utok, kdyz se neblokuje byl 300-400 .. tak kdyz se blokoval tak to bylo tak 20, mela by brat i pres stit tech 300-400 ne ? nebo tam je nakej figl..
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    XLEEF: V Belfry sol je to bell Covenant a hraci se ta msummonuji automaticky nonstop, musim rict, ze kdyz jsi na ne pripravenej je to farma, ale cestou z Iron keepu prez tech par strech jsem musel zabit 6 NPC a 6 hracu, takze chapu tvuj vztek, tragikomika fakt.

Nektere zbrane maji Strong Attack Shield Penetraci, ignoruji stit , ale moc jich neni, a kazda Reaper- Class weapon automaticky ignoruje stit.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    KONDIK: no zkousim do stat ten MAD Warrior set ... takze to je v Belfy sol myslim, uz jsem se odpojil od netu radeji.. 1on1 to dam ale 2vs1 je na prd.

tak jedine maj ty zbrane nejak obafovany a neni to videt.. a ten stit nema magic 100% etc.
    bleed a poison to neni... to znam :D

ja teda tad hraju single a nejak sem postavul netunil na pvp... az to dojedu tak prehodim staty, jaka magic je nejlepsi k pvp na nakej dex build...
    JOPS
    JOPS --- ---
    XLEEF: je mozne, ze stit 100% fyzickou obranu ?

nebo dostavas bleeding a ono to po prekroceni limitu sezere peknej kousek zdravi ? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam