• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK: zacinam tomu rozumet. a kdyz to udelas 2x na jednom ohnisty rekneme v NG, tak pak na tom miste jsou NG++? nebo stale jen NG+?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Po 15 smrtich se NPC prestava spawnovat = skoncila ti farma soulu, ale tyc hcces farmit souly, hodis bonefire do ohne, voila NG+ mobove pred tebou, farma pokracuje, kazdey playthrough zvladam zlikvidovat vsechny asceticy, protoze je to proste ... FUN
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Na nekterym mistech to netriggerne specialni NPC, ITEM atd atd jako by to bylo ve skutecne NG+
    Jinak v tom dalsi negativum neni, kdyz clovek na ten NG+ content ma, neni duvod to nedelat, treba na velkou 4ku bossu ze kterych pada na NG+ jeste bonusova duse to delam pravidelne, takze pak jdu hlusit Giganty ve Vspominkach s silenou vybavou a mam vic cas si lokace prochazet ,n ez se bat ze neco vyskoci kousne me a zabije me.

Pak kdyz cloveka nedokaze mimic ani troll instatnout je mu jasne, ze hru trosku overlvlnul :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: jednou si me zavolal nejakej typek do hry a na mape byly uplne novy potvory a byly cerveny. a ty potvory, ktery tam byly od zacatku byly tak 3x tezsi. pokud to dobre chapu, tak az si tenhle typek otevre NG+, tak tam bude celej tenhle megamazec a bude to jeste o to jedno + tezsi. to si ten typek pripravuje na docela krles ve vyssich NG. moc nechapu, proc se to teda dela...
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: pockam si na odpoved :) taky me to zajima

NJORL: tak ja mam celkem vysperkovany luk, takze to tam kosim lukem jedna radost, ale kdyz jsem to zkousel s kouzelnikem, tak jsem myslel, ze dostanu mladata....
    NJORL
    NJORL --- ---
    nesnasim to tam ... i s lucistnikem je to porod :)

prosim a vysvetlite mi jeste bonfire ascetic? moc tomu nerozumim. kdyz to spalim u ohniste, tak se mi vrati cela mapa, ale vsechno bude o chlup tezsi tenhle efekt se mi prenese jeste do dalsich NG... to je zatim vse, jak to chapu ... v cem je problem? :-)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Vcera jsem si ji dal znovu s dalsim charakterem a musel jsem stat v na nekolika mistech cca 15 min a poslouchat zpivani, abych nekomu neublizil.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: Shrine of Amana bez lucistnika je tezkej porod... obzvlast ta cast, pred vstupem do mlhy u predposledniho bonfire.
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: uplnej souhlas! lokace jsou tezsi a bossove lehci ... mozna je to tak dobre :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Ranged z nej taky nadela salat, designovej fail z meho pohledu. Stejne jako mi prijde trapne ze Guardian Dragon , pak nasledne vyverny vsude po Aerie a Ancient dragon maji jeden a ten samej move set ... proste , nevim, nejsem z toho tak odvarenej jak bych mel. z Cele DS2

Ano je to nove fresh a shiny. Ale porad mi prijde ze design urovni je delanej umyslne aby byly co nejstupidnejsi a tezke , ne zajmave.

Shrine of Amana ...
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: co se tyce bossu, tak ano, co se tyce lokaci, tak bych rekl, ze ze zacatku je DS2 vetsi peklo.

A pri vzpomince na bosse z DS1 se jeste ted budim hruzou :)

KONDIK: hele, ale ja ho davam naprosto v pohode. Nejsem plechovka, nosim dvoukilovej stit, plus Morning Star s ligthning a bez problemu si drobecka obehnu a zrasim ho zezadu. Ano, neni to uplne ferove, ale on netrpi nedostatkem staminy :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    DS1 byl designove lepsi nez DS2 na stto honu.
    DS2 je udelanej Hard umele DS1 byl tezkej designem.

Palcatobijec v Dragon Aeriee neni designove dokonalej, je naprosto stupidni, a je udelanej jako tezkej umele tim, ze mlati jako Rosenberg do Tarry White ...
    NJORL
    NJORL --- ---
    btw. taky vam prijde DS2 radove jednoduzsi nez DS? pamatuju si, ze v DS jsem mel ohromny potize s nekterejma bossam. tady jsem dal fakt spoustu bossu napoprve ... nejsem teda jeste na konci, a mozna to zakriknu, ale prislo mi ze bossove v DS byli vetsi davaci ...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    XLEEF: Red a Blue covenant Areny.
    Modra je za Ornsteinem, az nekomu pomuzes a budes z toho mit Token of Fidelity , Tagray te pozve do Blue sentilenu a dolu jsou sochy ktere za bilej token umoznuji 1v1 Knight matche.

Cerveny covenant za Drozkarem , k nemu se jde pridat kdykoliv bez podminky a zase za cervene Token of Spite nabizeji matche red playeru.

JOPS: Sunbro zvysuje sanci na summon navic.

NJORL: Dragon Covenant, pridas se k nemu odevzdanim neceho nekomu. Nechavas signy, tan kdo te vyvola s tebou dueluje, kdyz jej porazis ziskavas item. Kdyz ne , ziskavas prd a jeste zdechnes :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: aha :) rozumim. diky moc
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: kdyz jsi zlatej, jsi v covenantu sun bro :) a ti jsou zlati a jsou lepe videti (znacky na zemi) jinak rozdil v tom neni zadnej :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    co je takovy to dragon sign, co obcas vidim na zemi? a jakej je rozdil mezi tim kdyz vyvolam na pomoc nekoho bilyho a nekoho zlatyho? a proc se ted objevuju lidem taky zlatej? :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    XLEEF: nektere areny jsem taky jeste nevidel....
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    jo taky sem docela zapasil... stim pvp.. ale nahodil jsem katanu +10 jel jsem obouruc... a tak 7z10 sem vyhral, tada pocitam kdyz jsem ho vyvolal v ironkeep to jak me dycky napadnou 2 najednou je hrozna mrdka.
    Hele kdyz umrete oba tak se pocita kdo umrel driv... da se to poznat, nebo podle toho jesli se ti napocitaj duse.

jeste videl jsem na netu jak bojujou v nakejch arenach ty jsou kde ? nebo jak se tam dostanu ?
    NJORL
    NJORL --- ---
    Je to castecne MP PvE pro me. ;)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Rikat o Dark Soulech ze jsou PVE hra je takove docela no ... nevhodne. Jde hrat i jako PvE , ale bez hracu ma takovej sussi nadech.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam