• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    BIMBAS: YOU DIED ? :-D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    měli by mezi ty všechny žánry her přidat pojem Souls. Jak by asi zněl jeho popisek ? :)
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    JOPS: No hlavně si teď dám něco hezkýho, abych se tak nějak narovnal, třeba AC Black Flag - Karibik, slunečný pláže, rum a štětky (teda s mezistupněm toho Wolfensteina). Ale jo no, asi se na to taky budu muset podívat :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    OTAKAR: urcite si dej Dark Souls 1, ta hra ma proste koule a ver mi, ze je tezsi, ale ferova.

Ja jeste nehral Demon Souls, takze to musim taky nekdy napravit :)
    SUMI
    SUMI --- ---
    OTAKAR: Jo, to máme stejný. :D Taky se pak dle wiki vracím a sbírám věci co vůbec nepotřebuju.
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    SUMI: Ok. Je fakt, že v závěru už to odsejpalo trochu rychlejš, že jsem už ani neměl lokace vyčištěný od spawnu mobů. Taky je pravda, že by mi to šlo rychleji, kdybych nebyl obsedantní a nemusel si pro projití lokace přečíst walktrough a dojít si vyzobat, co jsem přehlídl :)
    SUMI
    SUMI --- ---
    OTAKAR: demons souls je asi nejkratší, dá se to zvládnout celkem rychle (hlavně když si už souls hry hrál), dark souls je imho o něco delší než ds 2, ale asi ne o moc..pro mě to bylo dlouhý, protože to byla moje první souls hra..:D
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    SUMI: A je oboje taky tak dlouhý?
    SUMI
    SUMI --- ---
    OTAKAR: má to cenu :) mě osobně přijde dark souls 1 lepší, neříkám, že je 2 špatná, dost mě bavila..demons souls má super atmosféru a taky za to rozhodně stojí. :)
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    KONDIK: No já jsem začal právě s DS2, ostatní jsem nehrál. Má to cenu, vracet se k nim? Nebo si počkám, co přijde dál? Ono úplně hned bych se do toho stejně nehrnul, v závěru už jsem se těšil, až to dohraju a budu mít klid, na NG se třeba ani v nejmenším nechystám :) (Přesto bych rozhodně řekl, že to byl jeden z nej herních zážitků vůbec.)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    OTAKAR: Sedl sjem si ted k Diablu 3 , tam obcas na blbe nakombenyho nefer anti-meele bosse zhebnu a nevim proc me ta hra tak mrda , DS ti jasne ukaze proc jsi zdechnul a umiras ferove, narozdil od DS1 , kde slo umrit i na Enviroment demenci v DS2 mam mensi problem a je vic ferova. Demon Souls ma ale porad pro me misto v mem srdicku ikdyz byla technicky urcite nejhorsi.
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    KONDIK: To chápu, po skoro 100 hodinách (jen NG) mám teď vyloženě chuť na pár jednohubek maximálně do tak 20 hodin, lépe spíš kolem 10 :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    OTAKAR: ja si po dohrani DeS , DaS a DS2 nemzuu zapnout asi 3 mesice zadne RPG ... beznej syndrom.
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    NJORL: Aha :) Tak uvidíme u něčeho dalšího.
    NJORL
    NJORL --- ---
    OTAKAR: To nema s DS2 nic spolecneho. Wolf je super easy.
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    Je normální, že jsem teď po dohrání DS2 rozehrál Wolfensteina na druhou nejtěžší obtížnost, po půlhodině hraní přepnul na nejtěžší a furt mi přijde nepatřičný, že za hodinu hraní jen čtyři smrti? :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    DANCHEZ: no... ja taky ne... ja uz ji mam :-D
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    pekny no.. ale gondoli si kvuli toho urcite kupovat nebudu
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    konečně Miyazaki is back!
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Bloodborne is coming to PS4 from Dark Souls and Demon's Souls director Hidetaka Miyazaki | Polygon
    http://www.polygon.com/2014/6/9/5795278/project-beast--blood-born-ps4
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam