• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    JOPS: jak se dostanu k tem vecem, co jsou vlevo uprostred ? Je to hned na zacatku Bolerian Palace...
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: slozil co kam ? :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Jestli jsi dal Old King doriana a slozil Royal Rainment Regalii tak uz asi jen NG+
    JOPS
    JOPS --- ---
    hoj, tak jsem zabil False King Allant a cekal jsem happy end titulky a nic :) koho sakra mam jeste poskadlit ? :)

ale je fakt, ze mi daval strasne pres drzku... pak jsem si dal tyden pauzu a na prvni pokus hotovo. Sice jsem ho uzuzlaval asi pčet minut, ale slo to.

Co ted sakra mam delat ? Mne prijde, ze jsem vsechno vymlatil....
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Tak PS3 verzi mám někde taky, ale nemám teď bohužel na to TV a na starý CRT telce to fakt hrát nebudu :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: no nevim... ono to pry znamena prekopat sitovy kod...

a my jedem na ps3 :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Nějak tam snad podporu mají nechat. Neříkejte mi, že pojedu jenom off-line?! Už jsem to nějakou dobu nehrál, ale stejně problém je v tom, že se mi gfwl seká a hra nejede. Jsou na to miliony návodů na netu, ale zatím mi nic nepomohlo. Hned po startu - ani nenaběhne do fullscreenu, tak se hra sekne a schluss.. Tak jsem se chtěl zeptat, jak na tom jste :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: ja myslel, ze to zrusili, nebo jsem aspon cetl, ze to zrusit maji...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    jede vám gfwl?
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    Jako atmosféra z toho vyloženě kape, to se musí nechat...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: Bohuzel byl available jeden level 1 boss a mobove mi prisli stupid jako taga , neco prehnane agresivni neco s obvious kill mechanikou a po 4tem playthrough jsem to kuchal jako vepre. Atmosfera fajn , postavicka newvym byly 4 premade, zakazanej lvling, character sheet ... inventory sheet.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    mne spíš než obrázky zajímá jestli to je duchovní nástupce demons souls v tom správném slova smyslu (spoustu nových mechanismů, vybroušený level design, parádní hratelnost), nebo je to další prasečí vývar jako v případě dark madafakasteam souls 2 + dokopy dvěstě DLCs...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Neco Malo z BB Alfa Testu
    1 Obrazek Loading Screen
    2 UI a Tmosfera
    3 Zde Zdechl Platz. Ty Pidikostry jsou bozi jak obepinaji ten nahriobni kamen a hejbou se.
    4 Agility Charakter na Rebriku

Bohuzel vic nemam , protoze jsem se tak nejak zapalil pro hru ...

JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: tak to jo, ono to na ps3 stalo taky za hovno (nefungovalo vubec), ale po nejakem patchi to zaclo litat ostopero
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Ty mluvis o PS3 verzi. PC Verze to mela bohuzel o dost horsi.
    JOPS
    JOPS --- ---
    BIMBAS: ve dvojce to funguje naprosto luxusne. S kolegou a s prstenem na multak jsme se pokazde videli do 20ti vterin od polozeni znacky.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    neee at si ten DS multak strcej nekam hluboko. Ja chapu ze to ma atmosferu ale neskutecne me sere spojovani s konkretnim clovekem
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak koukam na nejaka videa toho Bloodborne a celkem se mi to paci. Hlavne, at tam je multak jako v DS :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Tak dohrano za 3 available classy ze 4.
    Bohuzel fotky budou nejdriv v Utery.
    Kabely a Modry zub mam jen v notebooku v praci.
    A uploadovat to na nejakej cinstej cloud nechci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam