• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    DANCHEZ: Já teda na PS4 narazil na bug jedinkrát, kdy mě mob nakopl a prohodil mě stropem o patro výš, kde mě překvapil další mob.
    Jinak se mi to líbí dost, atmosféra super, některý prvky to dělají jednodušší, ale rozhodně to není procházka rozjásanou Moskvou. Hned na začátku má člověk 6 flašek na zdraví, "ohniští" je poměrně hodně, mobové se nerespawnují, když si člověk u "ohniště" obnoví zdraví a flašky (jen po smrti, přechodu mezi lokacemi a návratu z Shadowrealmu).
    Přijde mi to docela vyvážený.
    A někde jsem tu zahlídl, že to má mít jen 15 hodin. Tomu nevěřím, mám za sebou dva bosse a mám nahráno tak 5 hodin. Bude to imho mnohem víc.

ESY
    ESY --- ---
    DANCHEZ: ok pockam si na patch :D
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    ta hra je supr, ale dost zabugovana.. pockam si na slevu.. hlavne ani nevim jestli ji moje pc utahne..
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Budes trpet, nejaka porce dmg je nemitigovatelna a nevyhnes se ji, nahatyho te to bude bolet.

Nejake ty oprazsky : http://steamcommunity.com/id/kondik/screenshots/
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: a muzu tam behat ve slipech ? ja radsi hbitost, me pak strasne sere, ze nemuzu uskakovat...

kurva, ja si to snad jeste ted koupim... Koupil bych to hned, ale nechapu, proc na PC to stoji cca 1099,- a na PS4 1699,-... kdyby to melo Multiplayer, jdu do toho hned, takhle me to sere :)))
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Yup , Vaatiho pojmenovani Lordu " Clunky Souls" dokonale sedi.
    Superheavy plechovka se proste po bojisti nekutali, pouze pada dovolenym smerem.
    JOPS
    JOPS --- ---
    koukam, ze na steamu je Lords of the Fallen dneska.

Premejslel jsem, ze bych upustil nejakou korunu a koupil si to, ale za 49,99 ecek to fakt nechci, to uz si to radsi koupim na ps4...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    OTAKAR: Jestli jsi mel Platovou prilbu taky bych se na tebe vykaslal misto vylamanych zubu.
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    Tak LoF vůbec není špatnej. Krásně jsem si zachcípal hned na prvním bossovi po 10 min hraní. A přišli s příjemnou nasírací novinkou, souls docela rychle ubývají, než si pro ně po smrti doběhnete, prostě mají pár minutový timer. Ale jinak to bude asi zbytečně easy, úplně mě zaskočilo, když na mě vyskočil bubák, začal mi kousat hlavu a místo insta death mě po chvilce pustil.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Druhe video od EpicNameBro
    Je zajmave koukat na videa od Souls Mistru , jsem rad ze jen nemazou med kolem huby ale na Fallen se tesim do unlocku den a par hodin.

Akorat na to asi bude lepsi zalozit nejake Compare Auditko neco jako Souls a klony atp.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Lords of the Fallen Gameplay Preview and Discussion
    https://www.youtube.com/watch?v=UkDn5r1CieI
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Clunky Souls: Lords of the Fallen
    https://www.youtube.com/watch?v=cD3l-3iipy8
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Už se těším, až zrušej GFWL na DS. Včera jsem si trochu zafarmil, abych dostal str na 50, k tomu abych si mohl vzít Dragon King Greataxe, ale ta se mi stejně nelíbí, tak jsem se vrátil k Zweihanderu Raw +4 :)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    koukal jsem na loboseJr jak prochazi cele to novinarske demo a level design je docela dobrej, podobny DarkSouls1 trochu.. odemykani zkratek, spoustu vedlejsich cest a skrytych mist jenom v prvni lokaci, a to mel zakazane (NDA) ukazovat nektere tajne mista
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    _KOFILA_: osklivy? genericky ano, ale rozhodne ne osklivy
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    BIMBAS: Proto ji mam koupenou uz od predminuleho mesice jak to slo. SOULS
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    DANCHEZ: moc pekny. Jsem zmedavy jestli se synonymum SOUL nebo jiny tvar zavede stejne jako "doomovka". Hra je to pekna a miri pekne na hrace soulových her
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: Nebud Zluta Tycinka s Turkem ... Vsemu musis dat sanci. Ja bych si jinak nemohl povidat v praci s nikym timto pristupem protoze maji inteligenci bliz plisni nez myslicimu cloveku.
    TOLERANCE ! Heslo dne
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    má to tak ošklivý level a character design že si to ani nepustím na twitch.tv...
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    JOPS: ne, ale to mi nevadi.. spis akorat to bude mozna moc kratky.. slysel jsem neco kolem 15 hodin
    JOPS
    JOPS --- ---
    a bude mit Lords of the Fallen nejakej multak ?
    JOPS
    JOPS --- ---
    DANCHEZ: ty mi ctes myslenky :))) jsem se chtel zeptat, jak se jmenuje hra podobna ds co ma ted vyjit :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam