• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    JOPS
    JOPS --- ---
    OTAKAR: a už jsi našel kováře? Vcera jsme skoncili u kněze, kterého jsme měli najit
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    JOPS: Je fakt, že základní mobové jsou dost lehký, ale když docela na začátku, za prvním bossem, zabloudíš k takovejm prasopavoukům, tak si zahebeš velice snadno.
    A ten třetí boss opravdu nebyl zadarmo.
    No uvidíme, jak to bude dál.
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak vcera jsem mel moznost na chvili okusit Lords of Fallen. Tak za prve mi prijde, ze tam umrit je docela problem :)
    A nemohl jsem si zvyknout na postavu jako takovou. Hral jsem to na klavesnici a mysi a to ovladani postavy je takove vselijake... Mam v ruce 3kg mec a macham s tim, jako kdyby to melo 30 kg... Strasne, ale strasne pomaly. Kdyz vezmu neco lehciho, tak sice udery jsou o neco rychlejsi, ale porad mi prijde ta postava divna. Rekl bych skoro i gumova.
    Videl jsem to az k nalezeni toho kneze. Bosse jsem nevidel zadneho, ale rikal, ze dva vymlatil.

Zitra mu pujcim gamepad, to bude snad lepsi ovladani, doufam, ze to je nastaveny jako v Dark Souls :)

Ale je videt, ze soused je zacatecnik :) ma to asi tri dny a zatim je podle mne porad na zacatku (koukam na Steam a ma tam 10 hodin nahrano :) to uz nekteri finisovali ne ? :))) ). Ukazal jsem mu, ze je dokonce i fajn chodit s mecem obouruc, ze to nadela mnohem vice paseky.
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    SUMI: Třetí boss je kokot. Včera jsem ho se šesti flaškama dával hodinu a něco.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    SUMI: Jo uz DS trestalo nenazrane :)
    SUMI
    SUMI --- ---
    Taky mám jen dvě lahvičky a jsem zaseklej na 3.bossovi, tam jsem taky poprvé zhebnul (zatím jsem zkoušel jen 2x,nebylo moc času, ale pochopil jsem co dělat), protože jsem greedy idiot..
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    OTAKAR: JA ANI JEDNU !Tak jsem se potil ze skotsky zid s tolarem v ruce je proti me nic ....
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    KONDIK: Jo, mít jen dvě by mě taky sralo, s těma šesti už se to docela dá :) Třeba ten druhej boss jen se dvěma, no, vypil jsem jich tuším pět :)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    OTAKAR: tak samozrejme, lobos je speedrunner, ten dal dark souls za padesat minut:) , dal jsem to sem spis jako joke
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    EZEE jestli ti to tady zasirame dej prosim vedet , zazadali bychom o vytvoreni nejakeho Lords a Darsoulsesque auditka
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    OTAKAR: Hmm me prijde ze je to presne ala Dark Souls, bedny obsahuji specificky loot s tim ze se meni jen druh lootu ne trida , takze mas tam armor ale muzes tam mit 3 armory a bud je tam krystal nebo lahvika >? To by bylo realne .. kazdopadne uz chapu proc to mate easy ja mam dve lahvicky a stahuje mi prdel, ty jich mas 7 a muzes si vylejt cestu k mobum potionami :D
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    KONDIK: Anebo je ten drop random?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    OTAKAR: Ja tam mel Armor ... CONSOLE BIAS !
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    KONDIK: Minimálně jedna byla ve skryté místnosti hned na začátku, když se od jantara vydáš dál, tou chodbou, první místnost, dole po schodech jsou dva mobi, ani k nim nemusíš, nicméně tam je za bordelem průchod do tajné místnosti
    Dál už ani nevím, ale někde jsem je teda asi našel :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    OTAKAR: S jednou zacinas. Dve ti da Laszlo nebo jak se ten jantar jmenuje a nasel jsem jen mrte armoru a zadne dalsi potiony. KDE JSI TO NARADL ! :)
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    KONDIK: Za druhým bossem je druhej, první je hned na začátku, teda po prvním bossovi. A mnichovi jsem taky jednu dal, ani jsem si nevšiml, že jsem mu jí dal pernamentně, takže jsem jich měl 7, když teď mám stopro 6?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    OTAKAR: Prosel jsem kompletne prvej Shadowrealm , za druhym Bossem. Mel jsem lahvicky 3 mam jen dve protoze jsem dobrosrdcar a misto sekyry do lebky jsem ji dal mnichovi bez ruky ( kterou jsem mu zastrihnul ) a zbyly mi jen 2
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    DANCHEZ: Jako je možný, že se to dá nějak poběhnout, to nepopírám, sice netuším, jak nenaexpenej dávat bosse, ale tak asi to jde. Když to ale člověk bere poctivě, tak to bude určitě o dost delší.
    KONDIK: No opravdu 6, 2 si vybavuju, že jsem našel a asi 4 byly od začátku. Že by se to lišilo pro PS4 a PC?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    DANCHEZ: Ja to sthal hned ja kto slo a den na to jsem to zapl a 64 MB patch takze verim ze na tom makaji, hra je to primitivni ale urcite najde lidi co je to bavi takze si nemyslim ze by to zustal mrtvy projekt bez podpory.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    KONDIK: jasny, verim ze to bude nakonec vpohode, vcera jsem koukal na stream kde byli primo developeri, a na patchich prej usilovne makaj
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    DANCHEZ: Mam skutecne problem jen s Padanim ale HW mam Top End takze problemy s performance nemam.

OTAKAR: 6 Flasek ?! Ja mam dve a ztahuje mi obcas prdel dobre.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam