• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    na toto se letos těším: 2D Souls: Salt & Sanctuary https://www.youtube.com/watch?v=hLkHA-W8KFA#t=63
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    2.2 mega (png) obrazek v zahlavi :) to je nakej troll ?
    EZEE
    EZEE --- ---
    zase neco malo odhaleno z Bldbrn

電撃 - 『ブラッドボーン』初回限定版の見本が到着! いち早く開封した様子をお届け
    http://dengekionline.com/elem/000/000/985/985928/#eid985940
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LOVE_DALI: Jsem buzek dobre vule ... hru jsem dohral s Mace +10 bez enchantmentu *osedlal zlate vanocni prase a prcha zpet do Valhaly*
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Tak Bosse jsem nedal, nicméně i tak jsem pokročil. Teď se blížím k tomu bossovi ala Anor Londo. Dost se mi hodil Fire Longsword, ale teď jsem už přesedlal na Broadsword a toho mám na +2, takže DS2 je zase hratelný :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: jasny :)) pocital :) ale clovek se uci cely zivot :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Pocital si s tim ze ho namaze na te strese jako jemnou tenkou vrstvu francouzskeho masla a DALI bude mit trauma do konce zivota ?

LOVE_DALI: Vazn,e najdi si tu Mace , popripade pod hradbama v takove zakopove vesnici ktera skoro cela hori ( ergo tam nejsou horici domky protoze shoreli ) je Fire Longsword.

Oboji dobre do zacatku. Mace ignoruje plechovkare a Fire Longsword zboznuje nahe nearmorovane potvurky.

Vic rad ti nedam neb bych ti to pokazil radost jakou mela mala Dora the Explorer do momentu nez narazila na prvniho Hollow
    JOPS
    JOPS --- ---
    takze jsi ve Forest of Fsllen Giants ? tam je dobra vec porazit bosse na te vyvysene casti hradu. Mas na to jeden pokus, ale kdyz ho das, tak dostanes kolem 15k dusi (coz je pecka :)) ). Zatimco, kdyz ho porazis za "mlhou", tak asi dostanes jeom 8k dusi.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Tak Estusy jsem už sehnal 3 a kua díky za ně :) Jdu dál, jdu dál, ale jde to dost pomalu. Prostě se učít úplně všechno od začátku.

Když si vezmu že v DS1, pokud člověk věděl, tak se mohl hnedka na začátku slušně vybavit - kosa, zweinhandler a pro mága ta stuff v Blind Townu :). Tady zatím nevím, jak. Ale behám už se sekerou a 3 Estusy :)

A 0 dušáí :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: rada na zacatek, musis jit od bonfire v Majule doprava (kdyz koukas na more) ne tou branou co jsi prisel, ale spis podel brehu a dostanes se do "sklepeni"

a jeden Estusk Flask je ve studni u zamceneho baraku, kde staci prastit do sutru a on vyjede nahoru :)

KONDIK
    KONDIK --- ---
    LOVE_DALI: Uprime mi prijde ze oba hry jsou farmitelny velice elegantne, treba Iron Keep se da rozsvicovat a pluskovat a topit ubozacky jako kocky donekonecna a je z toho kvantum soulu. DS a DS meli farming spoty. Demon SOuls na tohle byly fakt extremni ... Stormruler + Manty = W I N

Ten stav kdy ovcergearnes hru proste nastava ve vsech trech dilech ale je to spise convinience, protoze Havel jde upyzlat dykou kdyz jsi nahej , kdyz to umis. Kdyz ne tak tam proste vlitnes a rozpulis ho za xx levelu ... v obou pripade jsi king.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    tak jsem furt stejně na začátku a motam se tam jako ježek v kleci.
    Oproti DS1 mi to přijde jako doopravdy jiná hra, i když základ je samozrejmne stejnej. Chvilkama si pripadam jako Dark a chvilkama jako v Deamon Souls. Musím si zvyknout na:
    1) Jinou rychlost
    2) Pomalejší stit
    3) Podelany life jamy
    4) Punishment na HP za úmrtí
    5) a všechno je kurva drahý..
    6) Dlouho trvá než něco rozumnyho sezenu
    Mno uvidíme, tesim se. Zkusil jsem to cvicne za mága a tak to, alespoň ze začátku, jde jak po másle - oproti vyloženě meelee charakteru.
    Stále platí, ze si v DS2 nemůžeš ani na chvilku říct, tak ted jsem King a projdu to jak nic?
    Ještě jedna drobnosti, jsou tady nějaký klasicky farming spoty (Stále jsem na začátku). V DS1 když to neslo, tak člověk nafarmil, a pak se mohl hnout dal..
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: jak pise Kondik, akorat ten sraz dolu je samozrejme vpravo mezi sutrama, mel by jsi videt na kraji i to misto, kam dopadnes :) a s touto zbrani vydrzis klidne celou hru :) i kdyz ta nutkani pouzivat jinou zbran budou silna :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LOVE_DALI: Hned na zacatku v Majule je skryty palcat, nejlepsi zbran pro meele svihace se stitem. Jak vylezes z tutorial jeskyne a das se smerem do vesnice ( vlevo ) tak uvidis takovej sraz " do more" kdyz se podivas poradne sraz ma takovou malou cistinku s mrtvolou na sobe je tam palcat a na konci cesticky z ni dalekohled.

Ted jsem neco jako tvuj Cheesus ale jde mi o tvou smrt uklouznutim ze srazu :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Tak Ježéšek mi přinesl DS2 a hraju to jako lama. Hodilo by se třeba něco rozumného na mlácení. Jedu to za Swordsmana a nejlepší, co mám dýka pfff :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Sice už to tam prý nějakou dobu je, ale konečně!

ESY
    ESY --- ---
    ok tak supr, uz jsem se dotoho dostal.. Hlavne jsem misnul zbran.. TAkze jsem commandera pizlal kudlickama asi hodinu..

Dalsi vec ze na backstab musim tlacitko drzet ne zmacknout.. OK..
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    ESY
    ESY --- ---
    KONDIK: souhlas, vzhledove je fallen sexi as fuck... :D Ale ono celkove je to takovy hodne realne nastaveny ty rychlosti, kotouly, rozbihani atp. Jen je to pro nas hrace ds nezvyk :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam