• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    ESY
    ESY --- ---
    BIMBAS: to je v pohode to me nevadi ale soul memory znicila vely pvp :D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ESY: ja bych dal do haje celej tenhle typ multaku. Klasicky coop chci
    JOPS
    JOPS --- ---
    uz jste dostali nabacano pres zadek od noveho bosse ? :)
    ESY
    ESY --- ---
    BIMBAS: doufam ze daj dopici tu soul memory a ja zacnu konecne hrat zas pvp
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    v traileru na DS2 schoolar of the first sin mektaji neco o uprave MP nevite o co jde ?
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Obávám se, že jsem už nějakou dobu na hadích očích permanentně. Nevím, jestli se mi něco neválí v inventáři..
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: asi ne, uz to vidim
    Stížnost na DSFix byl podle všeho skutečně omyl [CzechGamer]
    http://www.czechgamer.com/19380/stiznost-na-dsfix-byl-podle-vseho-skutecne-omyl.html

a rekni kolik mas dusi a vlitnem na Rottena, jeste zavolam kolegu a muzeme ho zjebat ve trech jako nic :))
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Mám pocit, že nebanujou. :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: ti s Rottenem pomuzu, to by nemel byt takovy problem :)

a ten DSFix, lze ho pouzit i na original Steam verzi ? ja nekde cetl, ze za to banujou...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Zatím jsem nic nezkoušel. Updatuju DS Fix, zkusím 60fps a udělám test. Pokud to pojede, tak zkusí i HD textury, ale přeci jenom optimalizace stojí za prd, tak uvidíme, co to udělá na i5 2.5 2450M, 4GB RAM a 555m 2GB. Teoreticky by tomělo být fajn, ale v praxi se toho trochu bojím :)
    BTW DS2 jsem se stále ještě nehnul od Rottena a pozvolna dochází trpělivost :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: :) a co doporucite ? :) koukam, ze je toho dost...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Hele Gollum se objevil , jak bylo pod sutrem ? :) Ve dnesni dobe existuji takove veci jako HD textury protoze konzolove 256x256 flicky ve 4 K vypadaji jako Dilo Moneta nez Hra
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: jaky HD textury ? neserte me :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LOVE_DALI: Zkusim a dam vedet. Teoreticky nascreenuju a nekam uploadnu. jestli u toho nezkejsnu do rana a nebudu nasledujici pracovni rano nepouzitelny.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    KONDIK: TAk to mi dej potom vědět, protože už teď je na tom optimalizace na prd. Mimochodem, 60fps je to plynulejší? Jedná se mi o to, že se mi občas ds trochu zadrbe v nějakých lokacích, a tak mě napadlo, jestli by se to dalo takhle srovnat..
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    SUMI: HD Textury + 4K ... o muj dobry Solaire , uz ted vlhnu a dela se mi vlhko v drzce pri pomysleni na tohle ze to musim zkusit.
    SUMI
    SUMI --- ---
    LOVE_DALI: Po steam updatu to trochu blblo, ale mělo by to jet.. Bez nich to nemá cenu!
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Zkoušel jste někdo nahodit HD textury?
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak se musim poplacat po ramenou, ale dojel jsem NG++ bez stitu a brneni :) a to jeste ke vsemu na klavesnici a mysi :)

ale nechapu proc jsem nerozjel joypad... u souseda funguje naprosto v pohode, u me ani hovno. Tak doufam, ze az poridim nove PC, ze to tam bude slapat, prece jenom moje 5-6 let stara herka uz asi neni to co by si Dark Souls predstavoval :)

LUKYN
    LUKYN --- ---
    KONDIK: tak samozrejme, bez gaypadla to hrat nejde - ja ted dal 30 minut, zabil sem Taurus Demona a s PS3 verzi se vesele loucim...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LUKYN: Ano Vsechny DS na PC jsem hral ve 4K a musim rict ze jsem si zvykl VELICE rychle. Jeste jsem si poridil velice pohodlny a komfortni gaypad a to te teprve bavi Backstabovat Asylum Demona s Sirokym usmevem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam