• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    SHARNY: A nebo se koukat jak osklivka pytlohlavni stoupne s pavoucici stupidni do uplneho rohu , osklivku zebleje lavou a ja k nim nemuzu a koukam jak ta brzda hori za 12 dmg v ohni a po dvou prdelnich ozembusich umira...
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    Když hladí pavouka po hlavě, tak sekat do boku. Jinak utíkat. Opakovat dokud nechcípne. Profit :D
    ESY
    ESY --- ---
    JOPS: :D me hlavne casto queelaq dosrala ikdyz jsem vedel:D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Tak já jsem Queelag dal asi na podruhý. Šel jsem heavy build a šlo to snadno. Samozřejmě můj heavy build měl velké problémy s S+O :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ESY: ja ti nevim ohledne obtiznosti, kdyz jsem sel ke Queelag asi po 15, tak jsem uz byl mirne nasranej, ale ted uz jsem to daval s prstem v nosem. To same skorpionka, tu jsem dal asi na druhej pokus...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    ESY: Ale Quelaag ma mnohem krasnejsi pribeh a sestru...
    ESY
    ESY --- ---
    JOPS: neni no a ta v ds2 je mnohem lehci, nebo me to tak prislo :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ted me tak nejak napada, zda Queelag neni ta sama, co Scorpion Najka ci jak se jmenuje ta svina skorpionka v DS2 :)
    ESY
    ESY --- ---
    Kolikrat jsem kvuli nim spadnul kdyz jsem se nane snazil nabehnout:D
    ESY
    ESY --- ---
    LOVE_DALI: me nejvic, nejvic srali ty komari.. :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ESY: Snipeři, komáři, psy.. Krása! ;)
    ESY
    ESY --- ---
    SHARNY: tak to gz:D pamatuju si prvni pruchod "blingtownem" to bylo udesny :)))
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    ESY: Přesně tak. Hraju s velkýma přestávkama :))
    ESY
    ESY --- ---
    SHARNY: prvni run ?:)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    spis zapal euforicke nasranosti vypuštěný špatnym směrem
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    BIMBAS: Něco ve stylu: "Tvoje máma vypadá jako Smough".. A nečekané návštěvy "You got invaded"..
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    urcite muze za spoustu rozbitejch ovladacu a mastnejch skvrn na zdech
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Zajímalo by mne za kolik rozchodů ta hra může....
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    LOVE_DALI: Hlavně ta hra krásně učí trpělivosti. Tý vděčim za veškerej postup a zabitý bosse.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    SHARNY: Co jsem se naučil v DS, tak je to, že de fecto nikdy nejseš overpowered - tedy hlavně pokud začínáš :)
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    Queelag chcíplá. Blighttown pokořen. YES! To byla totální osina v zadku ta lokace. Postupuju pomalu, ale jistě. Trochu ale čekám, že mi ta radost nevydrží dlouho :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam