• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    JOPS: Protože až se ti tohle dotáhne tak se začne dotahovat teprv ten zbytek ale mezitim bys mel mit moznost hrat
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: taham to z PS Store, na medium dlabu
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Zbytek z media karliku , to si to naseekujes :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    jinak blbej dotaz, stahuje se mi Bloodborne, ale proc se mi stahuje 5GB a pak ten cca 3GB patch, ja myslel, ze to ma mit 25 GB :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Ja si ps4 taky nechci kupovat a verim ze vydrzim... To mi neutece;) navic v MH4U jsem teprve v high ranku...
    NJORL
    NJORL --- ---
    No na internetech se asi da najit vse zejo :)

Amazon France Lists Bloodborne for PC - IGN
    http://www.ign.com/articles/2015/03/24/amazon-france-lists-bloodborne-for-pc

'Bloodborne' PC Release Version CONFIRMED In Recent Leak Alleged; 'Nightmare Edition' Outed By From Software On Retailer Sites? : Trending News : KDramaStars
    http://www.kdramastars.com/articles/79021/20150323/bloodborne-pc-release.htm
    KOKKTA
    KOKKTA --- ---
    He.Kdyz jsem rekl doma, ze si musim kvuli tehle hre koupit PS4, tak se to neshledalo s uplnym pochopenim.
    SUMI
    SUMI --- ---
    NJORL: mám stejný dilema :D
    NJORL
    NJORL --- ---
    ach jo... ale ja si nechci kupovat PS4!

Bloodborne for PlayStation 4 Reviews - Metacritic
    http://www.metacritic.com/game/playstation-4/bloodborne
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    Meh!
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    OTAKAR: Challenge Accepted, dej adresu a mas pravdo volby zbrane.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    You died.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    OTAKAR: :)
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    LOVE_DALI: Jak ke mně? Mojí kopii můžeš mít jen přes mojí mrtvolu!
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    OTAKAR: Asi si budu muset k Tobě udělat návštěvu :D ;)
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    Kdyby to někoho zajímalo, tak na alze už Bloodborne vydávají, právě si ho vezu.
    JOPS
    JOPS --- ---
    XLEEF: taky se toho bojim, ze bude sest obleku, 15 zbrani a nazdar. Ale vzhledem k tomu, ze na tom delal typek co ma na svedomi Dark Souls I, tak se toho zas tolik nebojim, verim, ze tam bude neco, u ceho budem rvat slasti :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    SUMI: tak to se predobjednavka prodrazi :) ja sem to objednal, ale bojim se trochu... zadne kouzla, par zbrani... tak snad maj nejake esa v rukave...
    SUMI
    SUMI --- ---
    XLEEF: silně o tom uvažuju, problémem je, že bych s bloodbornem musel pořídit i ps4 :c
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    Tak kdo ma predobjednanej bloodborn ? :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    SHARNY: A nebo se koukat jak osklivka pytlohlavni stoupne s pavoucici stupidni do uplneho rohu , osklivku zebleje lavou a ja k nim nemuzu a koukam jak ta brzda hori za 12 dmg v ohni a po dvou prdelnich ozembusich umira...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam