• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    LLGHOSTLL: Prej nejlepsi! V podstate pamatujes v dark souls lokaci pod mostem s drakem? Tam dole jak horela hromada a vyskakovali thiefove? Tak pry to je bloodborne akorat ve viktorianske dobe a koukas na "rapture" kde doktori trochu pošamanili... Ale nehral jsem;)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Jenom takový dotaz má to story nebo se tam musí hledat? Já vím, že je to u souls her podružné jenom mě to zajímá, jestli se už pustili i do těch vod.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    JOPS: Jak se k sobe pripojite...zkouseli sme to ve dvou, stejny heslo, jeden beckonil druhej maval zvonkem stejny misto a nic...jen 5 levelu od sebe
    JOPS
    JOPS --- ---
    FRIZER: Hraju s kamosem, takze vetsina bossu ve dvou. Jinak one reborn dole... Uff
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Já si dávám tak tejden pauzu...sem vycerpán...NG+ ani druhej boss zatim...rozjel sem od zacatku s novou postavou s bicem jen tak pro zábavu.

btw, vy si nikdo neberete na ty bossy pomoc? Já zvonil tak pro tretinu....zrovna One reborn sel na poprvy....nejvetsi problemy delal pavouk
    JOPS
    JOPS --- ---
    XLEEF: jojo, ty umlatim, ale pak on umlati me :) ja jak jednou zacnu machat, tak macham, dokud stamina nezamava papa :))
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    JOPS: toho jsem zrovna dal na poprve jednen z mala :)... hlavne musis sejmout nejdriv vsechny ty zensky.
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak vcera navecer jsem se zasekl u The One Reborn, asi dostane brzo do drzky, ale zatim vede tak 8:0
    JOPS
    JOPS --- ---
    trpim...
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    FRIZER: ahaaa, super, diky!

ted sem se zasek na Blood Crazed beast, vyflakal vsechny antidote a ani Arabele se nemuzu dovolat :/
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    První průchod za mnou, 27 hodin...jdu objevovat...NG+ zatim teda extremne těžký
    JOPS
    JOPS --- ---
    Tak pavouk za mnou, pozabijeli jsme i ty kurvy male :) a pak uz to byla pohoda
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    ... Lvl 75 zanet spojivek v obou ocich.. Ale jedu dal :D
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    JOPS: No...kaslat na malý zmetky a furt na něj nabíhat....mám sekeru takže sem mu dal párkrát dvojtou ránu do boku takhle asi 4 x a hotovo... a reketám se prostě vyhejbat...)
    JOPS
    JOPS --- ---
    FRIZER: a nejakej tip? Na půlku ho dostanu, ale pak jsem pořád nepřečetl jeho rakety...
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    JOPS: 9x sem ho dělal...
    JOPS
    JOPS --- ---
    Kurvaaaa, ten pavouk uz me sere
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Jak mali decka... Nikdo vam to nebere a nezavidi. Jen cekam na nekoho jako je kondik kdo zdrave po svem napise proc to hrat. Myslim ze Smutny to napsal skvele. Ja jeste cekam na hodnoceni sveta a lore. To ze se prvnich 10 hodin budete bavit a ze to bude tuhy ale pristupnejsi je fajn ale tim nebudu jako troll nasycen...
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    LUKYN: Ale máš....na ten slide musis kliknout jen nalevo
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: Si nehral demons souls? Tam si byl i bossem u jineho hrace...
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    KONDIK: vcera sem si zazvonil dva pomocniky na prvniho a druhyho bosse, bylo to moc priima, akorat jeste nemam zadny gestures abych jim podekoval nebo zamaval....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam