• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    ESY
    ESY --- ---
    _KOFILA_: nemyslim hry ale konzole :)
    ESY
    ESY --- ---
    Jo no kdyby mel nekdo ps4 co nepouziva tak se mozna domluvime, bejt ds2 edice ps4 tak otom premejsli, ale takhle me to moc nelaka :D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    STRANGERD: hele víš že i možná jo ? :) nějak ji moc nevyužívám po tom co jsem si postavil pc. Koupení v lednu 2014 a mám k ní bloodborne a killzone. Napiš mi do pošty
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    jako jste me srali s ds2, tak ted me serete s bloodborne, akorat navic ani neni nac cekat... nema nekdo navic gondoli?:D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ja si nakonec koupil satek, pac jsem porad nemohl udolat Beastu a sel horem. No a jako správný gentleman jsem chtel podat pomocnou ruku narikajici dívce. Tyve podej ruku utrhne ti hlavu ... :D
    EZEE
    EZEE --- ---
    KONDIK: To je syn :D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    EZEE: Clovece, to je spise nejakej SS Obersturmbandfuhrer nez Harry Potter ...
    EZEE
    EZEE --- ---
    Nechapu jak jsem se mohl srat s 1. a 2. bossem, ted to sekam jak pravej Hunter :)
    EZEE
    EZEE --- ---
    ESY
    ESY --- ---
    JOPS: ha, takže založit novou pvp postavu a bude to zábava
    JOPS
    JOPS --- ---
    ESY: no nemaze, ale kdyz mas pul milionu dusi v soul memory a nasadis si prsten, tak uz tam mit pul milionu budes nonstop, protoze ti zadne duse nebudou pribyvat
    ESY
    ESY --- ---
    JOPS: to ale nemaze Soul memory ne? Takže to nic neresi
    JOPS
    JOPS --- ---
    ESY: ted v nejakem patchi pridali prsten, ktery ti absorbuje ziskane duse, takze muzes vesele byt na 150lvl a vesele radit :)
    ESY
    ESY --- ---
    me ds jako hra bavila :)) dohral jsem ho asi 3x Ale jak jsem prevazne pvp hrac, tak to neslo :(
    PAJA07
    PAJA07 --- ---
    no ja to mam takhle.. Demons Souls jsem nedohral, Dark Souls jsem dohral 2,5 krat.. a Dark Souls 2 jsem zase nedohral.. Mam koupeny i DLC, ale ani jedno z nich jsem neprosel cely..

PS4 zatim nemam a vlastne me ani Bloodborne nepresvedcil o koupi.. (mam beztak hlavni problem s tim, ze na hrani neni vubec cas).

Kdyz nad tim tak premyslim, tak nejvetsi problem DS2 byla rozhloha.. hrozne velkej svet.. ale ne tak zajimavej jako v prvnim dile..
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Jj, ta dvojka nemela vubec vychazet...
    ESY
    ESY --- ---
    kazdopande me ds2 znicila kompletne soul memory :/
    ESY
    ESY --- ---
    XLEEF: to je neprijemny :D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    já teda převážně hrál dex nebo magic buildy a nějakým kopím nebo něčím jiným co umělo píchat rovně dopředu. Plechovky jsem nechával na KONDIKovi. Nejak jsem se jich koukanim nabažil
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam