• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK: not helpful :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Fok sit kok .... Ale predchozi verzi mam :F
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK: 15 Euro? Jak to myslis? Ted jsem koukal a je to za 30-40 Dolaru.

Obsahuje to ta tri DLC? Ja u nich cekam na slevu. :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: 15E ? ja na steamu vidim porad 25... a to je upgrade, pokud nemas predchozi dil, tak to je 40E
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    BIMBAS: Nope, je to JPN firma ... Musis to koupit aNew ...ale 15E se da zvladnout
    JOPS
    JOPS --- ---
    LLGHOSTLL: zadna zprava, hezky sem, porad premejslim, ze si to koupim, nevim zda na PC ci PS4, ale koupim :)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    BIMBAS: doubt it
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    me by spis zajimalo, jestli ty "vylepseni" pujdou patchem i do puvodni hry
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    SUMI: Hele pověz mi víc klidně pošta. mě se dvojka líbila a ty vylepšení mě zajímají.
    SUMI
    SUMI --- ---
    KONDIK: Těch 15e nelituju (měl jsem na původní hru season pass), bylo příjemný si to zase zahrát... :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    SUMI: Navnadil jsi me asi to opet zkusim a zjistim jak moc dobre si to pamatuju a jak na bossech neumru ale budu padat z kmenu, tramu, rebriku atp ...
    SUMI
    SUMI --- ---
    Tak jsem dojel DS 2 Scholar of the first sin (zatím bez dlc), příjemný překvapení.
    Je to docela pěkně vylepšená původní verze DS 2, vypadá to pěkne, pěkně se to hýbe (PC) a poměrně dost toho pozměnili (potvory na různých místech v jiných počtech, přijde mi, že se i jinak chovají, nový potvory, místy trochu jiný leveldesign a dost dveří zablokovali těma sochama)..
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    JOPS: tak jestli si ho vyplenil tak jsi to sebral.... jestli iosefka byla na stole tak by jsi to mel taky mit a z wet to mas taky, mrkni do intentare jestli mas 3.
    JOPS
    JOPS --- ---
    XLEEF: ah kurva, abandoned old workshop jsem vyplenil, Iosefku jsem zabil, kdyz klecela na stole, tak to mozna z ni taky vypadlo, mozna jsem ji zabil blbe a jindy :) Wet Nurse mam samozrejme zabityho...

No zkusim se na to znova podivat
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    JOPS: No potrebujes 3x Third Umbilical Cord

Ve hre jsou 4, jeden najdes v abandoned old workshop.. Takova tajna cesta.. Musis skocit do te diry a najit dvere.. Je tam kopie hunters dream lokace.

Jeden dostanes kdyz zabijes wet nurse myslim.

Jeden ma losefka, ale tam je to komplikovane.. Musis jit za ni az zabijes urciteho bose a ona tam bude lezet skoro mrtva. Kdyz jdes za ni driv, tak zautoci..a kdyz ji zabijes tak dostanes runu co ti prida 2 naboje kdyz udelas VA. Ale nedostanes ten item..

A posledni dostanes, kdyz zabijes ariane dite... Ale taky je to podmineny tim, ze ji musis poslat do toho kostela a nesmi ti ji zabit adela... Je to nak na zaklade od koho si vezmes prvni krev :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Sou tam nejáký ty tri zkamenělý věci...urcite minimálně jednu máš a musíš mít 3-4....jedna je třeba v tom feakovym hunters dream
    JOPS
    JOPS --- ---
    FRIZER: ano ? konkretneji by to neslo ? nebo link, to mi staci... a nebo zitra zkouknu wiki, treba to tam nekde je :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    JOPS: Musis sehnat speciální věcičky
    JOPS
    JOPS --- ---
    SPOIL JAKO PRASE
    SPOIL JAKO PRASE
    SPOIL JAKO PRASE

hele, jsou prej tri konce, dva se mi povedly. Bohuzel nevim, jak dosahnout toho, ze se poperu s tim druhym, "hlavnim bossem"
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    SPINGEE: No, ma to byt jakoze "vedeni" vnimani veci.. potrebujes 1 aby ozila tak panenka v Hunters dream a mohla te levelovat. Pokud zas klesnes na 0 tak si zas lehne.. ale myslim, ze te stejne muze levelovat. Vedsinou dostanes 1-2 kdyz prides do areny kde je boss...a 3 dostanes, kdyz ho porazis. (trosku se to meni) Takze jsem daval prvniho bose na zakladnim lvl, aby ta zenska ozila, jako vesina lidi, ale v Central Yharnam se daji najit 2 madman knowledge, takze pokud jeden pouzijes, tak se muzes vylevelovat i pred prvnim bosem. 1-15 se nedeje nic (az na obchod popisu nize)... jak se dostanes nad 15 tak se na ruznych mistech objevi prisery ktere tam nebyli nebo maji nove schopnosti.. atd. (hra je trochu tezsi).. 15-99 jsem nezaznamenal zadny rozdil. Pokud dosahnes 10 tak se ti otevre novy obchod v hunters dream kde se prodavaji online veci, plus nejake spesl brneni, fire papper atd. Nakupujes ale za ty insight ne za blood echos. Pokud nakoupis a klesne ti to pod 10 tak se ten obchod zas zavre. Dale insight potrebujes pokud si chces zavolat nekoho do coop.. jen je to nedomyslene.. zazvonis pred bosem zvoneckem, ztratis 1 insight.. a pokud se nikdo nepripoji tak mas smulu, ale o 1 si uz prisel. Pokud pomuzes nekomu v coop zabit bose, tak 1 dostavas.. pokud umres, tak nic. Pak v PVP vyhrajes dostanes 1 pokud prohrajes u sebe tak 1 ztracis, ale vedsinou kdyz zvonim na PVP tak to hodi me k nekomu, takze kdyz prohraju tak mi zustava. Takze, mit vic jak 15 je vlastne horsi :) ja jsem zadnej te madman knowledge etc. nepouzil a stejne ukoncis hru a mas tak kolem 50 za ty bose a nakoupeno co potrebujes.. samozdrejme pokud si chces nakupovat firepapper a nechces za to platit 8000 nebo kolik stoji tak muzes pouzit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam