• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    EZEE: snídááám fujtajxl
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    LUKYN: To je spíš HMB ne?
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    LLGHOSTLL: ja jedu stale, mam as 4 postavy a zkousim ruzne buildy na PVP.. uz mam takovej klasickej run a cca za 5-6h jsem na konci stim co potrebuju. Zustavam mezi 55-70 lvl vic nejdu. Moc dlouho pak trva matching atd. Stale nevim co mi vyhovuje nejvice :) ale momentalne mam postavu s Reiterpallasch :) stim nikdo nehraje a nikdo nevi jak proti tomu bojovat... zatim jsem daval asi 20 pvp a jeste zadna prohra... ale to bylo kolem lvl 50.. tam jsou lamky.. az kolem te 70 to bude vice vyrovnane.
    LUKYN
    LUKYN --- ---

Medieval MMA - myslim ze by tomu proste meli rikat Dark Souls....
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    JOPS: vlastne mozna ne, ale potrebujes mit k tem DLC klice, Dragon Talon, Heavy Iron Key
    a Frozen Flower
    JOPS
    JOPS --- ---
    LUKYN: aha, na to potrebuju mit ty 4 bosacke duse jo ? ... tak to dneska asi nestihnu...
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    JOPS: jeste ne, kdyz sem zkousel (to sem jeste nemel vsechny 4 great souls) tak me to nepustilo... no ted uz to chci dojet nejdriv nez se pustim do dlc
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Hele to jsme ten BB zabalili fakt brzo to už máte dojetý všecky kalich dungy? Já teď doháním kolegu levelama abychom mohli coopovat. Asi potřebuju dovolenou.
    JOPS
    JOPS --- ---
    LUKYN: a datadiskove lokace jsi zkousel ? :) tam si myslim je pruser :) tam to prej docela boli... ja tam jeste nebyl, ale predpokladam, ze dneska tam udelam fofr :)
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    ja uz sem u DS2SIS ve Shrine of Amana, Havels Armor +2, Great Sword +10, Havels Shield +2 a vsichni se ode me odrazej jak hopici...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    level 1 run jsem se zastavil po druhém zvonu...
    přiznám se že to bavilo ale více syrové kávy nepozřu...
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    LLGHOSTLL: POšlu screen až dojdu domů. TeĎ jsem v jobu. ale je fakt že jsem se věnoval spíš stamině, dexterity než HP.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    FUNNATEKK: to máš nějakej divnej build - pošli staty - nebo někde farmíčkuj protože by tě neměl takhle vyndat. btw ornstein se dá ripostovat ale jako neriskoval bych to. Ale pokud ti dělá trable smough, tak asi zůstat v pohybu hodně dexu a jeb ho a pryč a jeb ho a pryč.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Skeleton Lords
    Ja tam vlitnul Fire Claymorou a spin to win charge jump attack instatnul prvniho, druhej uhorel na par machnuti a treti se mi bugnul do sloupu a nesummonoval nic jen tam v spastickem tresu vibroval prez zed.
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    To jinak musím podotknout že do keletákova jsem se ještě nevydal. páč se pořád oživujou. A je tak otravný že to prostě nedávám. :D Jediný co mi pomohlo z minulym charem bylo je schazovat rovnou do propasti. Ale tentokrát jsem to obešel.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: no, presne toho, ale nazev ze me nevypadne ani kdybych se posral :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Typek s lebkama ...
    Urcite myslis Nekromanta v te mistnosti u vodopadu co summonuje kostlivce o 106.
    JOPS
    JOPS --- ---
    FUNNATEKK:

STRANGERD:

no, lvl 1 run jsem si taky dal, ale skoncil jsem u toho typka s tema lebkama... nevzpomenu si za boha na jeho jmeno, je v te lokaci, jak je jenom a jenom tma. Toho proste nedam, nevim proc, ale strasne me serou ti kostlivci okolo nej...
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    FUNNATEKK: 86 malej lvl, lol - doporučuju na yt vyhledal ds lvl 1 run, pobavis se:)
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    KONDIK:
    LLGHOSTLL: Já mám rogu. Ale trošku jinak. Jsem si jí voblíkl do Silver armoru bez helmy. A je stejně mobilní jako kyž je nahá. Takže včil. Díky bohu za Havels ring. Ornstein de dolu snadno. Ale smoug mi dělá starosti.Páč mě loupne na jednu ránu. Asi mám málo hp. A ani mu moc neberu. Mezi nahama mu neproběhnu páč má mikro nožičky. A když se kroutím kolem něj tak je to prostě náhodák a stejně mě dá. Naposled jsem ho dostal na půl hp. Pak prašil vo metr vedle mě. Ale když zabiju Ornsteina tak si hodí LIgtning a pak ploší jak blázen. jako byl jsem na něm 5x. Z toho 2 byl málem dole. Ale ta palice je fakt vyndalůů :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam