• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    LLGHOSTLL: tak ty s pulkou zdravi jsem prosel sam, ale ted jsem Great Pthumeru Ihyll Chalice ... a to nejde, layer 2 boss zkousel jsem 3 hodiny a nic :D ja mam postavu s kratkou zbrani a tezko se mi do nej mlati, vedsinou mi da 2 rany a sem dead... Musim uznat kam se hrabe tezkost hry v DS1 tohle je fakt peklo. Uz letel i ovladac. Plus je to nejhnusnejsi boss co jsem videl :).. nema to hlavu a pak ztoho vyleze cerv.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    XLEEF: podívám se včera jsem dal dva layery hintertomb.jinak dungu nescalují s ng+
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    LLGHOSTLL: Defiled Chalice
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    XLEEF: na to si udělám asi novou postavu já už jedu ng +
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    XLEEF: to je který
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    LLGHOSTLL: tak uz jsem vtom dungeonu kde mas jen 50% zdravi... zacina prituhovat :D
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    LLGHOSTLL: to je moc ja se drzim ted na 75 kvuli pvp pak trva moc dlouho matching... pobiham s 950 000 echos :)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    XLEEF: 96
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    LLGHOSTLL: ja je ted taky jedu, potrebuju nejake runy co nejsou normalne ve hre, ted jsem dokoncil lower pthumerian.. jakej ses lvl kdyz bych potreboval pomoct ?
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Ad chalice dungeony a coop v BB:
    Včera jsme chodili Phtumeru a central Phtumeru. Jsme vysoko nad levlem takže to zas taková zábava nebyla ale byly jenom depth 1 a 2. Dungy se recyklují a můžou být matoucí, což je fajn. jsou celkem krátké a loot je spíš orientovaný na další dungy - čili nacházíš materiály na rituály.
    COOP funguje pěkně - provedeš rituál, zamkneš dung, nadiktuješ týpkovi glyph, zazvoníš a jedete. Nicméně v duchu souls her ho to pošle po bossovi do pryč a on už s tebou nemůže jet dál jelikož to nemá projítý. Takže jsme udělali to, že týpek zazvonil já mu to pomohl projít a zas tak dál na střídačku. Je to celkem zábavný i na podruhé, ale už se těšíme na ty generované. Později to rozhodně může být i challenge. Zatím jsme tam běhali jak dva distinguovaní pánové co si vyšli do dungu na vycházku před nedělním čajem. Boss dostal kanonem a pak kladívkem a většinou si ani jeden z nás moc nezabojoval. Zatím máme teda všechny tři layery v těch Phtumeru a central phtumeru. Baví nás to jelikož coop je fajn kdekoliv, že jo.
    Spojování funguje dobře i na heslo. Poprvé to chvilku trvá a záleží kde kdo stojí. Nejlepší je se postavit na stejný místo a zdá se že je to rychlejší.
    Dungy jsou fajn na farmení insightu - po těch průbězích jsme měli asi 35 z původních 10. Na farmení duší to rozhodně není. 2*2 dungy po třech layerech a měli jsme 60 litrů což není nic moc. Uvidíme jak dál.
    Maybe the good blood guide you.
    NJORL
    NJORL --- ---
    tak teda reknu vam ty DLC bossove jsou tezky jak blazen ... nevim nevim, jestli na to mam nervy teda ...

LUKYN
    LUKYN --- ---
    tak Scholar of the first Sine dohrano, ted jeste ty DLC...
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    ja mam havel shield a Royal Soldier's Ring k nemu
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Kdyz te nesere vaha tak Vaclav bude asi nej, a hlavne vypada uveritelne. Ikdyz 20 ceho vazi by me zajmalo ? UK Stonu ? Cili ma 2 tuny ? To bych tomu ingotu i veril
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK:
    JOPS: no podle tech statistik je Havel fakt nejvic a po nem asi Gyrm. Slabina Gyrmu je, ze je dobrej jen pro fire a physical. pro zbytek je nanic. Havel je tak trochu na vsechno ... vaha me moc netankuje. Stejne se drzim jen pod 70% ... niz nejdu
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: tak twin dragon greatshield byl muj nejoblibenejsi... nebyl moc tezkej, sice nemel 100% ochranu pred fyzickym utokem, ale mel jsem ho rad.

ale zahral jsem si na zleho hocha, nekde jsem sebral ctyri red eye cracked orb a sel jsem invadovat... Bylo videt, ze vsichni 4 co jsem invadnul byli asi fakt zacatecnici. Dostali vsichni pres hubu a dokonce me prekvapilo, ze jednomu se automaticky pripojil na pomoc modry typek. Ten mu moc nepomohl, stihl jsem dotycneho upichat, nez dobehl modrej. Ale nikdo nemel u sebe duse... pff
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK: tak s tim chodim taky :) skoda, ze je tak hnusnej :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Ah, tak to jsem chodil s Grym Greatshieldem, ma nejvyssi stabilitu a Fire Resist a kdyz ne ten pak i obycejnej Tower Shield nebo Pursuer , zalezi hlavne na stabilite versus vaze vic bych neresil. Pul hry jsem ubehal Twin Dragon Greatshieldem co je prkno na sushi.
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK: ten je i ve dvojce? :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Sif Greatshield
    NJORL
    NJORL --- ---
    Prosim jakej doporucujete stit pro plechovku? Havla? Je neco jineho? :) Hezciho? :)

diky!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam