• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    LLGHOSTLL: aha ok, dobry :D
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    LUKYN: To je patchnutý
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    XLEEF: no hodí ale je to jak píšeš občas jo a občas ne. ale je fakt že jsem zvonil v zákl lokaci aby někdo přišel ke mě ne já k němu protože v ng + tak daleko nejsem. Uvidíme třeba se to ustálí ale počítám, že to bude jak v souls tam to taky bylo kolem 70-80
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    LUKYN: ja myslel, ze uz to opravili.. jeste ne jo ?... nene ja to nedelal
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    dupujete nekdo v BB? sem na to ted narazil, premejslel sem ze bych udelal njk silenej duped build ale nevim jak se k tomu moralne postavit :D
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    LLGHOSTLL: no, jak koupis sinister tak muzes zkousit pvp... ale tak nejvic se hraje stejne az u konce hry vtech 2 lokacich kde je ta baba co zvoni tim zvonkem... ale pri normalnim hrani jses u konce hry na lvl 60-70 ne takze se vubec nejak neomezujes a uz mas nasbirano co potrebujes atd. Jen potom tu postavu neleveluju a spis kupuju veci.. prave jak ctu tak lidi kolem lvl 100 cekaj na pvp hrozne dlouho.. ale ono je to cele rozbite.. nekdy zazvonim zvonkem a cekam 5 min a pak mi hra hodi error, ze server nepripojen.. nekdy cekam 10min a proste nic.. vypnu a zapnu hru a najednou to zacne hazet lidi.. tak se modlim at je tohle vyresene ! Zkus schvalne v ng+ zaznovit sinister bell a jestli te to nekakam hodi, to by me zajimalo..
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: Ja jsem si na nich vylamal zuby a i kdyz chci dat vsechny bossy solo u DLC to proste neslo.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    XLEEF: Mohl bys mě do toho pvp nějak uvést? Nikdy jsem to moc neřešil ale tady by mě to zajímalo. Udělám si novou postavu a prostě nalevluju na něco a pak už se snažím zabít to co potřebuju na tom levlu? Pač některý questy bez bosse nedáš že jo. A když na to tak myslím tak to mi přijde šílenéí. To asi rozkoušu ovladač. Jako moje zážitky z PvP jsou takový že přišel týpek na invade hitnul mě - za cca 50 já ho střelil canonem a šel domů. Pak jsme se asi deset minut naháněli s týpkem v mensis a pak to vzdal protože když měl low health tak utíkal, když mě zabíjel tak mu to nešlo. Povedlo se mi taky invadovat týpka s tím že si mě přivolal jako pomoc ale byl blood addled, tak jsem ho vyndal blade of mercy stun lock a bylo po parádě. Jiný moc zážitky nemám. Je blbý že se to pvp drží tak nízko protože já dost pochybuju o tom že si seženu věcio co bych chtěl aniž bych levlil.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    LLGHOSTLL: no, za questy.. tleskani myslim dava Eileen the Crow, kdyz ji pomuzes sejmout.. Henryka

jinak stim lvl.. pvp na lvl 120 mi prijde mimo uz ty buildy nejsou tak variabilni, ale pockam jak se celkove to pvp rozjede.. zatim nejsou zadne areny atd. i to matchovani nekdy trva vecnost, snad to nejak doladej..
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    LLGHOSTLL: Jako některé mám ale to oprášení nebo tleskání nemám
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    XLEEF: Kde jsi vzal ty gesta?
    JOPS
    JOPS --- ---
    vcera jsem si poprve dal DLC v DS2:SfS za Iron Keep.

jsou tam jako docela drsni hosi... Jsem pred finalnim bossem, dostal jsem od nej parkrat pres hubu a koukal jak puk. Jit to sam, tak nevim nevim :) mam level 110 a je to tam jen tak tak.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    XLEEF: nj ale držíš se na spodním levlu - já jedu pořád dál v ng plus mi ty zbraně zas takovej damage nedávaj a to mám základní na +10
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    LLGHOSTLL: momentalne muj build s Reiterpallasch ...super je, ze ve 2 modu jako strelna zbran se to nasobi se skill a ne bloodtinge.. takze jsem si daval jen skill a vystrelem davam 90-150 :) plus kdyz na to dam buff tak se do toho pocita taky.
    mam to video namixovany s ruznejma buildama, ale nakej kill stim mam tady https://youtu.be/2CpDNfgC38Q?t=540 ...
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KONDIK: Jako já se nesměju vím co mě čeká. Ale přiznávám, že Bloodborne mě chytil víc než jsem čekal. Budu rozhodně hrát dál.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Vy se smejete, ale umite si predstavit v Anor Londu na tech Raftrech Silver Knight Archery s Repeatrem ?
    Nebo ze by strilel tri sipy ? Asi jste hrali malo Dark Souls ze Vas to nechava v klidu.

Ja tady uz druhy den sedim v koutu mistnosti s dekou prez hlavu a kafem , houpu se a rikam "repeater ne, proboha jen repeater ne"
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    LLGHOSTLL: jo vim, ten je neprijemnej, ma velkej dosah jak se roztoci.. no videl jsem typka co to cele prosel na LVL 4 :D .. a ja to neudelam na 75 :D
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    XLEEF: dobře ty - já jsem u undead gianta ve variaci s ball chainama a nem.žu ho dát. Ale ty to máš najetý hodně když na tak nízkým levlu to dáváš sám. Já jsem 106 se 1250 hp a ubere mi tak 3/4 na jeden sweep
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    LLGHOSTLL: tak ty s pulkou zdravi jsem prosel sam, ale ted jsem Great Pthumeru Ihyll Chalice ... a to nejde, layer 2 boss zkousel jsem 3 hodiny a nic :D ja mam postavu s kratkou zbrani a tezko se mi do nej mlati, vedsinou mi da 2 rany a sem dead... Musim uznat kam se hrabe tezkost hry v DS1 tohle je fakt peklo. Uz letel i ovladac. Plus je to nejhnusnejsi boss co jsem videl :).. nema to hlavu a pak ztoho vyleze cerv.
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    Hlavně u každýho obrázku hned představa, jak mě to sežere... :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam